Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cum sa fac Tv-ul

Guest Tehnor

Recommended Posts

Salut,am achizitionat de curand un bmw 525d (e60)cu navi mare (idrive) si as vrea sa stiu

cum pot activa Tv-ul (in entertainment am CD FM ... TV) odata ce am TV ma gandesc ca

am si Tv tuner cand dau pe TV nu se intampla nimic

de asemenea nici mp3-uri nu merg am incercat si in magazie si in CD si in DVD de navi ala

de sub CD daca stie careva ce-mi trebuie si c-am cat m-ar costa ii sunt f recunoscator :)

mentionez ca nu as prefera sa o duc la reprezentanta as dori o cale mai putin scumpa nu stiu

daca ar merita efortul dar ma streseaza gandul ca am ditamai consola si nu pot vedea decat navi.

Va multumesc si ma scuzati daca a mai fost un topic asemeanator am incercat cu search

si nu mi-a mers :lol: .

multumesc pt raspunsuri nu ma asteptam sa fie asa multe am ajutat prbabil peste 20 de persoane ba chiar mi-am pierdut 2 ore muncind sa pun pe thepiratebay.org o imagine care am optinuto f greu ma refer la navi pro 2010 ma asteptam macar la un reply oricum ma bucur ca am ajutat pe cei care mi-au ceruto. Numai bine.

multumesc pt raspunsuri nu ma asteptam sa fie asa multe am ajutat prbabil peste 20 de persoane ba chiar mi-am pierdut 2 ore muncind sa pun pe thepiratebay.org o imagine care am optinuto f greu ma refer la navi pro 2010 ma asteptam macar la un reply oricum ma bucur ca am ajutat pe cei care mi-au ceruto. Numai bine.

E plecata lumea, doar e ballantines day :lol:

Te-as ajuta eu dar din pacate nu am ditamai consola... :)

Eu nu am TV la a mea, dar din cate am auzit modulul TV trebuie sa fie in portbagaj in partea stanga, undeva langa amplificatorul audio (daca ai).

Poate ti-a iesit vre-un cablu. Nu-ti apare nici o eroare in I-drive pentru TV?

Salut, nu imi apare nici o eroare pur si simplu nu se intampla nm cand dau la TV :) .

Cand dai pe TV, incearca sa tragi frana de mana ( nu in mers !!!. Cu masina oprita. Are protectie si nu arata nimic peste 5 km, numai sonorul.). De asemenea poti sa apesi I-Drive cand esti pe TV, si vezi daca poti sa selectezi Autostore, sau ceva optiuni. Din cate stiu eu ar trebui sa iti apara in setari, o optiune Video unde poti sa setezi standardul TV. Optiunea TV apare numai daca ai modul TV, ca nu e el in toate mintile asta poate sa fie alta treaba.

Chiar daca nu prinzi nimic tot se vad purici ( asta la modulul analog, mai e unul digital la ala nu stiu).

Edited by DSF

Cand dai pe TV, incearca sa tragi frana de mana ( nu in mers !!!. Cu masina oprita. Are protectie si nu arata nimic peste 5 km, numai sonorul.). De asemenea poti sa apesi I-Drive cand esti pe TV, si vezi daca poti sa selectezi Autostore, sau ceva optiuni. Din cate stiu eu ar trebui sa iti apara in setari, o optiune Video unde poti sa setezi standardul TV. Optiunea TV apare numai daca ai modul TV, ca nu e el in toate mintile asta poate sa fie alta treaba.

Chiar daca nu prinzi nimic tot se vad purici ( asta la modulul analog, mai e unul digital la ala nu stiu).

am incercat si cu frana de mana trasa si cu ea jos nu se intampla nimic eu din ce am cautat pe net(circa 12 ore fara oprire) am inteles ca trebuie sa fie activat dar nu am nicio idee cum. Apropo u ai TV din fabrica nu a trebuit sa-l activezi? sau ceva de genu un update de soft tie cum ti-a mers? Multumesc de raspuns si :) Numai Bine!

am incercat si cu frana de mana trasa si cu ea jos nu se intampla nimic eu din ce am cautat pe net(circa 12 ore fara oprire) am inteles ca trebuie sa fie activat dar nu am nicio idee cum. Apropo u ai TV din fabrica nu a trebuit sa-l activezi? sau ceva de genu un update de soft tie cum ti-a mers? Multumesc de raspuns si :) Numai Bine!

Nu ai ce sa activezi la el daca nu faci retrofit sau alte chestii. Daca modulul a fost de la inceput pe masina ar trebui sa faca purici macar, daca nu prinde vreun post. Incearca sa scoti bornele de la baterie pentru vreo 1-2 ore daca nu merge cu ce a zis colegul mai sus. Daca nu vrea, la dealer e singura optiune, sa-ti scaneze masina, si sa-ti recodeze modulul. Daca iti apare optiunea TV in Entertainment atunci e activat.

Nu ai modul TV, degeaba iti afiseaza in Meniu, si nu ai nici mp3. Ca sa fie functuional trebui sa te duci la reprezentanta sa faci upgarde de modul TV (kit retrofit).

Deci se pare ca singura optiune este sa o duc la reprezentanta :lol: Of imi iau aia toti banii :)

Edited by Tehnor