Jump to content

Schimb panou cu buton DSC si incalzire in scaune

IronM

Recommended Posts

Cum spune si titlul:

dau la schimb panou cu buton DSC si 2 butoane incalzire in scaune pe un panou cu buton ASC si 2 butoane incalzire in scaune pentru E46. Schimb pe schimb fara nici o diferenta (sa arate bine).

DOAR in Bucuresti!!!

Cum spune si titlul:

dau la schimb panou cu buton DSC si 2 butoane incalzire in scaune pe un panou cu buton ASC si 2 butoane incalzire in scaune pentru E46. Schimb pe schimb fara nici o diferenta (sa arate bine).

DOAR in Bucuresti!!!

pai de ce vrei sa faci schimb ca nu e nici o diferenta intre ele ? :)

Ba functioneaza perfect. DSC/ASC-ul nu sta in buton :lol:

Butonul are doar functia de buton :)

Pur si simplu vreau sa-l schimb pt ca eu am ASC pe masina si vreau sa scrie ASC. Consola de butoane am primit-o o data cu scaunele incalzite...masina respectiva avand DSC.

Edited by ironm

este,nu o sa-i functioneze butonul de dsc!

gresesti. iti spun ca eu pe masina mea am pus panou cu buton DSC, si aveam ASC si merge perfect. nu e nici o diferenta, doar scrisul difera

PS: lasa l asa ca nu o fi foc :)

Edited by T0M

Nu poti schimba doar butonul?

cred ca se poate, eu unu nu am vrut sa ma mai complic. daca vrea colegu, poate sa il schimbe, ca sa nu mai caute alt panou ca nu cred ca gaseste asa usor

Ba am mai vazut un schimb d-asta p-aici pe forum, da atunci nu aveam eu panoul asta :lol:

Ma uit maine prin atelier, credca am eu un buton ASC. Il schimbi si gata.

Multzam :)

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.