Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

cumpar 4 capace de jante aluminiu originale e39

Recommended Posts

Daca gasesc si in buc ar fi excelent

salut uite am unele originale de e39.setul este de 100ron nediscutabil daca te intereseaza.

uite si nr de telefon: 0762 672 240

app sunt din bucuresti

merci de ofera dar eu vreau capacele de la prezoane de la jentile din poza,deci nu am ce face cu ale tale

sinr capacele separat nu le gasesti numa baietii de noapte pe care nu ii aflii aici.

eu am dat pe unul nou 50 ron la userul groza dan

ceva tot am gasit :)

140 lei/set - dezmembrari. stima

la bmw sint 200 lei noi noute,daca de la tine le iau cu 140 + transportul ma duc tot cit unele noi,daca te mai gindesti la pret vb

Deci eu am platit anul trecut 52RON pe 4 capace de janta noi noute,la BMW Filaret....

merci de sfat chiar voi suna miine la filaret

capacele sunt intacte, sunt scoase de la jantele originale. Costul Fan Curier este de - 15 lei peste pretul respectiv.

poti lua de la Filaret, Noi. Stima

le poti lasa la 100 lei??

• 2 weeks later...
optez pt sh,80 lei :)

sunama si da mi adresa 0747701487

Ai reusit sa ridici coletul???

Din pacate colegul nostru aad nu a fost atent ce vroiam eu si mi-a trimis alt ceva,astea sint capacele care a inteles el ca imi trebui.

Anuntul este valabil pt cumpararea capacelor,pt janta din poza am nevoie de capace ,sint aproape cit o farfurie

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=15

post-30286-1268639104_thumb.jpg

post-30286-1268639440_thumb.jpg

Edited by patrol

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.