Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Care e fuzeta?

Pharmacistu'

Recommended Posts

Daca pana acum totul a fost incredibil de bine acum au inceput problemele: initial am crezul ca nu mai functioneaza clima dar din fericire functioneaza perfect. (nu stiam eu cume la -10 grade). Acum au inebunit stergatoarele! Problema si mai serioasa e ca ieri am lovit lateral o bordura rau cu roata din stanga fata. Am indoit putin janta. Am mers sa verific geometira si "mesterul geometric" acum imi spune ca un anumit unghi nu il poate regla si cel mai probabil fuzeta s-a strambat de la lovitura si tb schimbata. :)

Imi arata si mie cineva pe bmwfans.info sau realoem care e fuzeta?

Edited by Pharmacistu'

Daca pana acum totul a fost incredibil de bine acum au inceput problemele: initial am crezul ca nu mai functioneaza clima dar din fericire functioneaza perfect. (nu stiam eu cume la -10 grade). Acum au inebunit stergatoarele! Problema si mai serioasa e ca ieri am lovit lateral o bordura rau cu roata din stanga fata. Am indoit putin janta. Am mers sa verific geometira si "mesterul geometric" acum imi spune ca un anumit unghi nu il poate regla si cel mai probabil fuzeta s-a strambat de la lovitura si tb schimbata. :)

Imi arata si mie cineva pe bmwfans.info sau realoem care e fuzeta?

fuzeta nu prea ai cum sa o strambi :lol:

poate brat sau altceva

Bogdan15RAM : In primul rand NU mai cita inutil posturile altora. Nu are niciun sens, stim toti despre ce este vorba intr-un topic cu 2 posturi mari si late!

Daca chiar e musai, cand postul la care faci referire se afla pe alta pagina sau ceva de genul asta, poti cita doar partea la care vrei sa te referi.

Revenind la subiect, de ce crezi ca nu se poate stramba fuzeta?

unii ii zic portfuzeta la 2 si fuzeta la butucul cu rulment

Sunt unii care zic si geanta in loc de janta, dar asta nu inseamna ca au dreptate :).

FUZĂTĂ, fuzete, s.f. Fiecare dintre cele douĂŁ dispozitive care fac legĂŁtura ĂŽntre roțile directoare și osia din fațĂŁ ale unui autovehicul și care permit orientarea roților ĂŽn direcția doritĂŁ

Bogdan15RAM : In primul rand NU mai cita inutil posturile altora. Nu are niciun sens, stim tot despre ce este vorba intr-un topic cu 2 posturi mari si late!

Daca chiar e musai, cand postul la care faci referire se afla pe alta pagina sau ceva de genul asta poti cita doar partea la care vrei sa te referi.

Revenind la subiect, de ce crezi ca nu se poate stramba fuzeta?

unii ii zic portfuzeta la 2 si fuzeta la butucul cu rulment

Sunt unii care zic si geanta in loc de janta, dar asta nu inseamna ca au dreptate :).

FUZĂTĂ, fuzete, s.f. Fiecare dintre cele douĂŁ dispozitive care fac legĂŁtura ĂŽntre roțile directoare și osia din fațĂŁ ale unui autovehicul și care permit orientarea roților ĂŽn direcția doritĂŁ

nu am spus ca tu ai gresit. ai dreptate numai ca eu iti spuneam din experienta de vanzator de piese.

OK Pedro, dar, totusi, nu ai remarcat ce am scris in chiar postul pe care cu darnicie l-ai citat ? :)

In primul rand NU mai cita inutil posturile altora. Nu are niciun sens, stim toti despre ce este vorba intr-un topic cu 2 posturi mari si late!

Daca chiar e musai, cand postul la care faci referire se afla pe alta pagina sau ceva de genul asta, poti cita doar partea la care vrei sa te referi.

Mai degraba bascula indoita.

Si eu spun fuzeta la ansamblul butuc+rulment. Inclusiv la puntea spate. nu sunt mecanic, nu spun jeanta sau gianta, nu umblu cu dex-ul la piept, dar asa localizez in mintea ansamblul respectiv. Sunt bolnav? :)

Nu esti bolnav, probabil nu cunosti termenii :) . Nu e nicio rusine sa folosesti corect denumirile si nu trebuie sa-ti fie jena de dex, te poate ajuta. Evident, este si mai bine daca cunosti deja termenii si nu ai nevoie de dex.

Fiecare poate zice o multime de chestii, nu te opreste nimeni sa spui sonda lambda dar tu sa te referi de fapt la injector :lol:.

Apropo, pe unde e bascula fata la un E39 ?

• 1 month later...
Nu esti bolnav, probabil nu cunosti termenii :) . Nu e nicio rusine sa folosesti corect denumirile si nu trebuie sa-ti fie jena de dex, te poate ajuta. Evident, este si mai bine daca cunosti deja termenii si nu ai nevoie de dex.

Fiecare poate zice o multime de chestii, nu te opreste nimeni sa spui sonda lambda dar tu sa te referi de fapt la injector :).

Apropo, pe unde e bascula fata la un E39 ?

Paul vad ca esti din Constanta...recomanda-mi si mie ,te rog, un service serios pentru un reglaj geometrie roti la E39-le meu...tot din constanta sunt si eu (Km 5)...sa nu-mi spui de nenea ala de langa piata din 4-5 ca am fost la el si mi-a facut o treaba de mai bine nu stiam de existenta lui...mersi frumos...

Edited by Cosminas

• 1 year later...