Jump to content

Autoblocant prea scurt

Recommended Posts

Salutare baieti as vrea sa stiu daca merge schimbat intr-un diferential open miezu ala ca sa il faci blocant dar sa iti pastrezi raportul de fabrica.Va intreb pt ca mi-am montat pe masina zilele astea un autoblocant dar este foarte foarte scurt 4.45 are raport si eu l-am pus pe un e 36 coupe cu motor de 2000,este criminala pe plecare dar in limitare cu treapta 5 am 170:)

Ma gandeam ca poate reusesc sa il fac pe al meu autoblocat,asta daca stie cineva daca este posibil sa iau din ala piesa aia

multumesc!!

O sa fac un filmulet zilele astea cand nu o sa mai fie gheata pe jos.

Diferentialul a fost pe o masina automata motor de 1.8 asa mi-a zis baiatu de la care l-am luat.nu este modificat in nici un fel este carcasa mica si sa potrivit perfect in locul la al meu.

este foarte distractiv cu raportul asta dar este si foarte sacaitor pt ca trebuie sa schimbi treptele in continuu,dupa cum spuneam o sa fac un film zilele astea

mie baiatu mi-a zis ca e 4.45 nu 4.44 si oricum nu e diferenta mare si este greseala mea ca nu am verificat ca sa nu postez prostii sper ca nu am gresit asa de grav :)

tot aia e.. n-ai gresit cu nimic :)

PS: cand te gandesti ca acum nu ai LSD pe nici un bmw non-M si acum 15 ani erau LSD-uri pe 318 automat :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=_c9Ljt0F8hE

cu 3 in limitare are fix 100. atat mi-a permis soseaua ploua destul de tare si apropiam si de curba deci de cand schimb 4 nu am mai dat in ea,oricum puteti sa va faceti o idee.

cu cauciucuri de iarna 195/65/15 3 insi in ea si pe asfalt umed face suta in 8 sec. sper la un 7.50 cu rotile pe 16 de vara si eu singur:)

Edited by cristian_cc22

daca vreti o vedeti pe 13 si 14 la 4tuning days ca am de gand sa ma inscriu,sau la intrunire bmw club la bucuresti

Doamne ce scurt e... :))

Poate la motoare mai mici e benefic...

Daca as pune la mine asa ceva, 1-2-3 ar patina masina blana, n-as avea aderenta deloc, din acceleratie cu a 2-a ar rupe aderenta...

Ce rost are.

sa stii ca pe cutia ta e posibil sa mearga binisor din cate stiu eu tu ai cutie zf si are alte rapoarte fata de a mea.nu zic ca nu ar fi mai scurta dar ar fi interesant de vazut si pe masina ta