Jump to content

Cumpar Shtucumber

Recommended Posts

tu glumesti... :) nu exista stucumber... e ca si cum ai spune ai bipostropel crocobazdugat.

in general termenii mai sus mentionati se folosesc de catre mecanici atunci cand lucreaza la masina...iar clientului, de regula necunoscator intr-ale mecanicii, i se cere "stucumberul" de pe banc... evident rasul e maxim atunci cand clientul nu gaseste "stucumberul" ce "se afla" exact in fata ochilor lui =)))))

intr-un final mecanicul spune ca se poate folosi si ce are acolo si se termina gluma =))))))

scuze daca am stricat topicul.. kiar era tare...

revenind la lucruri serioase... ma intereseaza cablul de frana de motor pt ca dupa cum se stie e ft slaba frana de motor la cutia automata.. si m-ar interesa sa stiu mai exact latimea cablului ca sa stiu ce ac de par folosesc la adaptare si de pe ce model bmw provine.

o poza pe masina m-ar ajuta mult. ms

@CuzKo

Tu n-ai nevoie de cablu ca la tine e pe lant doar ca trebuie sa-l strangi din cand in cand sa nu curga.

Cat despre shtucumber ai mai multe informatii pe realoem.

Doar unele modele sunt dodate cu shtucumber. ( la optionale )

Edited by Rin_Tin_Tin

in general termenii mai sus mentionati se folosesc de catre mecanici atunci cand lucreaza la masina...iar clientului, de regula necunoscator intr-ale mecanicii, i se cere "stucumberul" de pe banc... evident rasul e maxim atunci cand clientul nu gaseste "stucumberul" ce "se afla" exact in fata ochilor lui =)))))

intr-un final mecanicul spune ca se poate folosi si ce are acolo si se termina gluma =))))))

Mie mi s-a cerut ceanalacul si n-am stiut ce este, insa chiar exista asa ceva, fiind un romano-englezism. Sau tot la fel, un tubaifor.

@CuzKo

Tu n-ai nevoie de cablu ca la tine e pe lant doar ca trebuie sa-l strangi din cand in cand sa nu curga.

Cat despre shtucumber ai mai multe informatii pe realoem.

Doar unele modele sunt dodate cu shtucumber. ( la optionale )

stiu ce zici.. insa eu am schimbat lantul acum ceva timp. desi se stie ca e mai fiabil nu e la fel de eficient precum cablul... mai ales daca este de generatie mai noua cu fibra optica si mashtutz ce asigura transferul mai rapid la volanta. asta inseamna tuning. :)

E bine doar ca trebuie sa ai grija si cu fusta de la sonda lambada si cu denfereul de la debitmetru daca vrei sa ai si un consum OK . Altfel degeaba faci tuning daca ai un consum exagerat. parerea mea.

Ai schimbat suflanta de la Vanos ?

Edited by Rin_Tin_Tin

E bine doar ca trebuie sa ai grija si cu fusta de la sonda lambada si cu denfereul de la debitmetru daca vrei sa ai si un consum OK . Altfel degeaba faci tuning daca ai un consum exagerat. parerea mea.

Ai schimbat suflanta de la Vanos ?

debilmetrul.. l-am dat jos si l-am inlocuit cu un dilimetru ca sa mearga cu fusta de la landa (balanga)

de suflanta de vanUs nu stiam ... ms pt info, poate ma ajuti sa o verific pt ca nu stiu cum. acum caut bujie catalitica concava pt ca am scos catalizatoarele de la pistonul 3. am gasit doar pe original si e prea scumpa.

@mas... man cand ne vedem sa o iau? nu am nevoie decat de piesa din prim plan... planul secund il am si eu.

o zi buna!

... oricum cred ca trebuie schimbat si ghiventul altfel da uzura in coklender. Am citi in TIS ca odata ce faci aceasta schimbare trebuie data o vaselina speciala pe discul de ambreaiaj ca altfel s-ar putea sa dauneze ambitusului ce se formeaza intre placa de presiune si disc iar montajul trebui facut cu cheie dinamometrica ca altfel nu e centrat cum trebuie.

Fara vaselina nu aluneca cum trebuie discul de ambreiaj pe placa de presiune si se formeaza uzura prematura.

Un shtucumber bun daca e pus la vremea lui "N-are moarte " dar numai pe original nu toate turcismele after-market...

Acum conteaza si stilul de condus... Daca nu dai in masina pana ajunge shtucumberul sa lucreze in temperatura optima degeaba il schimbi...

Recomand cu incredere !

Edited by the_rifle

• 10 months later...