Jump to content

E 90 nou

d-rive

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru un sistem de fabrica, Logic7 este excelent!

Banuiesc ca te referi doar la marca BMW :blink: Daca nu, ia si asculta Bose, Bang & Olufsen, Rockford si altii. O sa ramai impresionat. Logic 7 e un parci pe langa alte sisteme, de fabrica. Aveam pe undeva un clasament cu cele mai tari sisteme de fabrica dar nu mai dau de el, daca-l gasesc te lamuresc pe deplin.

Una peste alta, Logic7 nu isi face banii. Ori mai bine spus, la aceeasi bani poti sa-ti faci un sistem de x ori mai tare decat Logic7-le.

in cate masini am fost si am ascultat la bose , mercedes s , audi , nu mi s-a parut a fi peste logic 7 , restul firmelor nu shtiu ptr ca nu le-am auzit sa vad cum suna .

E posibil. Nu neg. Bass-ul mi s-a parut destul de slab, nu am simtit puterea aia care sa te patrunda pana in plamani atunci cand e cazul, in rest suna binisor. Totusi, iei niste Focal-uri si faci un sistem super si nu te costa cat Logic7.

Eu pe X3 am hi-fi si e multumitor dar i-am mai adaugat un subwoofer ca sa umplu acea lipsa de bass pentru anumite genuri de muzica. Pe viitor am in plan sa schimb pe fata difuzoarele cu unele mai bune.

Hai ca suntem off-topic :blink:

Eu am avut si pe E60 Logic7 si am si acum. Nu am auzit sistem mai bun, dar poate ca n-am vazut eu prea multe masini sa pot compara, nu stiu. Cert este ca sunt multe setari, poate cu ce te-ai jucat tu era setat prost.

exact poate nu era setat bine , eu am si bass si de toate , cum s-a mai spus fiecare cu gusturile lui dar din cate sisteme am auzit logic 7 mi s-a parut chiar bun .

E posibil. Nu neg. Bass-ul mi s-a parut destul de slab, nu am simtit puterea aia care sa te patrunda pana in plamani atunci cand e cazul, in rest suna binisor. Totusi, iei niste Focal-uri si faci un sistem super si nu te costa cat Logic7.

Eu pe X3 am hi-fi si e multumitor dar i-am mai adaugat un subwoofer ca sa umplu acea lipsa de bass pentru anumite genuri de muzica. Pe viitor am in plan sa schimb pe fata difuzoarele cu unele mai bune.

Hai ca suntem off-topic :)

Ascult destul de multa muzica si desi nu ma pricep, fac diferenta intre o auditie buna si una proasta. Asa cred cel putin. Pentru mine, Logic7 setat corect are bass suficient. Cele doua subwoofere de sub scaune iti fac sa tremure pieptul, fara grija. N-am auzit pe nimeni sa se planga. Unii au spus ca DSP-ul se simte, eu unul nu-l simt. Nu simt nici un artificiu digital. Pe de alta parte e imensa diferenta intr-un CD audio si ORICE FEL DE MP3. Asta o simt.

Paote BMW Individual Highline audio sistem e mai bun .. :blink:

Cu siguranta da. Dar unii spun ca la E60-LCI Logic7, nu mai suna asa de bine. Asta de cand a aparut BMW Individual Highline Audio. Poate au facut Logic7 ceva mai prost sa lase loc si de Highline.

Ah si inca ceva. N-as pune pe o masina cu iDrive nici mort un sistem third-party. De altfel pe vremuri cand am instalat ultima alarma pe o masina de-a mea, imi venea sa plang cand am vazut cum se instaleaza alarmele si sistemele audio. Ce e din fabrica, e din fabrica. Nu zdrangane cabluri in bord, merge bine...

eu am hi-fi [cel de 10 boxe cu 2 de bass sub primele scaune ] si se aude perfect adik mai mult nu cred ca am nevoie se aude destul de tare diferenta intre hifi si logic7 ar fi ca daca pe al meu il dau la maxim paraie putin[si trebuie sa dau bassu mai mic ] pe cand logic7 se aude cristalin si la maxim.......eu am optat pt hi-fi pt ca am zis ca nu merg mereu cu el la maxim :blink:

Am ascultat mai multe sa stiti, partea nasoala e ca nu de fiecare data am avut posibilitatea sa am un cd audio "bun" la mine. O sa bag in teste din nou un Logic7 cand imi cade pe mana si o sa revin cu detalii, daca am gresit cu ceva sa fiti siguri ca voi recunoaste :blink:

Am ascultat mai multe sa stiti, partea nasoala e ca nu de fiecare data am avut posibilitatea sa am un cd audio "bun" la mine. O sa bag in teste din nou un Logic7 cand imi cade pe mana si o sa revin cu detalii, daca am gresit cu ceva sa fiti siguri ca voi recunoaste :blink:

Pai iti spun eu.......e foarte bun..... :)

Pai astea sunt doar afirmatii generale. Luati si voi si descrieti sunetul ca frecvente, caldura, omogenitate, putere, etc. Asaaaa... da, suna bine, am lamurit problema. Hai sa vorbim despre BMW, da, sunt masini bune, iar am lamurit problema.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.