Jump to content

BMW E46 meu. Nou pe forum:). Salutari

RaZvY

Recommended Posts

salut si bine ai venit!

zi-le la oameni ce si cum ai facut la faruri, cat costa si unde.

frumoase jante!

8614[/snapback]

Ceau si mersi:)

Eu mi-am pus Phosphyre Angel Eyes din america care m-au costat 400 Euro. Acuma le vand si eu prin firma mea (imi deschid in curand filiala in Oradea) si uite linkul cum se instaleaza Angel Eyes.

Din pacate in poze par ochisorii galbeni dar de fapt au coloare xenon cam 6000K

http://www.autowerks.com/xcart/customer/do...f43a10417f92c38

Salutari la toti de pe forum

Fain cu un BMW club in Romania.

Am si eu un E46 323i din 1999 cu un pic de tuning (mai vine adausuri la primavara).

Daca aveti opiniii sau comentarii, va rog:)

8612[/snapback]

frumusel rau....la jantele alea superbe ar trebui niste discuri de frana perforate si mai mari in diametru....ce zici? :blink:

iegzact.

pe la motor te-ai bagat cu modificari ?

8816[/snapback]

Discuri mam gandit sa bag...poate brembo sau tarox, nu stiu inca...

Mai trebuie oricum DVD-Navi Pioneer Avic X1, folie pe geamuri, stopuri LED...

La motor nu ma bag pt ca nu isi are sens modificarea...Asa mai imi strang ceva bani si imi iau M3 E46...

Discuri mam gandit sa bag...poate brembo sau tarox, nu stiu inca...

Mai trebuie oricum DVD-Navi Pioneer Avic X1, folie pe geamuri, stopuri LED...

La motor nu ma bag pt ca nu isi are sens modificarea...Asa mai imi strang ceva bani si imi iau M3 E46...

8818[/snapback]

Urmatoarele modificari:

post-167-1106527466_thumb.jpg

post-167-1106527501_thumb.jpg

post-167-1106527556_thumb.jpg

post-167-1106528091_thumb.jpg

iti recomand cu caldura niste stopuri pe care am vrut sa mi le iau si eu, dar din pacate nu prea am fonduri acum :blink:

mi se par cele mai frumoase cu LED pentru un 3er

Frumoase si din alea dar nu imi place ca nu au LED la stopuri din pacate:(.

mda, frumoasa, sa-ti traiasca. cum ai ajuns in suedia, ce faci pe acolo? povesteste, poate mai reusesc si altii :blink:

10127[/snapback]

Sunt aici de 16 ani, ai mei au plecat cu un an mai devreme. Am facut faculta de telecomunicatii, dar nu mi-am gasit de lucru asa ca mi-am deschis firma. Destinul a vrut sa fie firma de tuning (pagina mea este: http://www.stylabilen.se ). Asa ca acuma din asta traiesc. Vand produse de tuning, am contacte cu cateva firme destul de mari si vreau sa deschid ceva si in Romania, la inceput in Oradea.

Masinutza o am din 2003 primavara si in primul an nu am facut nimic la ea pt ca banii nu au mai ajuns si nu am vrut sa cer. Cu deschisul firmei s-au deschis alte posibilitati si acuma mi-am bagat un pic de tuning pe ea. Nu vreau sa fac nimic la motor si la esapament, deoarece sunt de parerea ca e prea mic motorul sa faca galagie...

Despre voi ce imi spuneti?:)

• 4 weeks later...
Salut, am si eu o intrebare: se pot pune stopuri cu led la modelul E46 fara facelift? Adica cred acelasi cu al tau. Pe site se pare ca sunt doar pt coupe dar ar fi interesant ...

Thanks anticipat pt raspuns

14297[/snapback]

Se poate..le am deja in garaj, mi-am cumparat si stopurile de pe portbagaj, eisenmann se fabrica de mana acuma si e gata peste 2 saptamani :blink: