Jump to content

magazie cd

Recommended Posts

am si eu un E 46 din 2004 cand am cumparat masina era fara magazia de cd-uri si mi-am facut eu rost si inca de 2 buc. dar mufele de la mine de la masina din portbagaj nu se potrivesc la magazie.magazia are acele 2 mufe una cu 3 pini si una cu 6 cred, iar masina mea are 2 mufe(dreptunghiulare) cu cate 10 pini(cred ca au 10 pini , nu sunt sigur, oricum mufele de la masina sunt mai late ca la magazia de cd-uri)!!!!!

Ce solutie ar fi sa o pot monta?multumesc

Una e de vanzare!!0741162202

magazia e buna, ai navigatie? ce mufe ai tu cu 10 pini?

cred ca vorbeste de mufele de 10 pini de la bm24 (sau HU cu pini rotunzi)

@andreidaniel: daca e corect ce am presupus eu mai sus, vezi schema de conectare mai jos - de la mufa de 10 pini (conector A) ajungi la mufa cu 6 pini din cdc, pentru mufa cu 3 pini culegi din apropiere plus, minus si ibus

• 2 weeks later...

cred ca vorbeste de mufele de 10 pini de la bm24 (sau HU cu pini rotunzi)

@andreidaniel: daca e corect ce am presupus eu mai sus, vezi schema de conectare mai jos - de la mufa de 10 pini (conector A) ajungi la mufa cu 6 pini din cdc, pentru mufa cu 3 pini culegi din apropiere plus, minus si ibus

cei de la bmw mi-au spus ca in spate am avut un dispozitiv care citea cd-ul pt navigatie, doar ca eu am luat masina fara acel dispozitiv.eu am casetofon cu caseta si navi de aia mica.de aia am eu alt tip de mufe in spate si nu pot conecta magazia de cd-uri.

zeronoo nu imi mai trimiti o data te rog schema aia ca nu se vede bine ce e acolo.mersi

• 2 months later...
am si eu un E 46 din 2004 cand am cumparat masina era fara magazia de cd-uri si mi-am facut eu rost si inca de 2 buc. dar mufele de la mine de la masina din portbagaj nu se potrivesc la magazie.magazia are acele 2 mufe una cu 3 pini si una cu 6 cred, iar masina mea are 2 mufe(dreptunghiulare) cu cate 10 pini(cred ca au 10 pini , nu sunt sigur, oricum mufele de la masina sunt mai late ca la magazia de cd-uri)!!!!!

Ce solutie ar fi sa o pot monta?multumesc

Una e de vanzare!!0741162202

SALUT

ai rezolvat ceva?

mai ai vreuna de vanzare?

daca da la ce pret.

merci

• 2 years later...

salut! am un e46 din 2004 cu navigatie mica bussines si am incercat sa-mi pun magazie cd originala cu cablurile aferente. cablul cu 10 pini l-am montat la cass si cel cu trei pini care iese din magazie l-am legat de firele de la navigatie din portbagaj....maron la maron (masa) rosu la rosu (plusul) si alb cu picatele galbene la cel identic (i-bus). imi citeste magazia, schimba cd-urile si melodiile dar nu se aude decat un fasait incet....nu se aud melodiile. daca poate cineva sa-mi spuna unde am gresit . ms