Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar orice volan ptr e39, dupa 2000

abc

Recommended Posts

Al tau nu e cu airbag .Eu caut sa cumpar Cu tot cu airbag , cumpar volan cu tot cu airbag de e39 din 2000 in sus, nu ma intereseaza ca-i rupta pielea pe covrig sau ca-i din plastic.Asa ca cine are poate sa-mi lase un pm sau reply aici, ne intelegem la pret...

Al tau nu e cu airbag .Eu caut sa cumpar Cu tot cu airbag , cumpar volan cu tot cu airbag de e39 din 2000 in sus, nu ma intereseaza ca-i rupta pielea pe covrig sau ca-i din plastic.Asa ca cine are poate sa-mi lase un pm sau reply aici, ne intelegem la pret...

la ce bani vrei tu nu vei gasi niciodata

la ce bani vrei tu nu vei gasi niciodata

Cum scrie si in titlu, mai nou sau din 2000 si sa potriveasca la e39.Pretul maxim ofeirt este de 200 ron+ curierul pana la mine.

poate te gandesti sa maresti bugetul pentru volanul asta din piele + airbag

0724 954 162 ; 0763 30 99 12

Sambata , 20 feb sunt in bucuresti

post-33309-1266612231_thumb.jpg

Edited by AndreIorga

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.