Jump to content

VAND Jante O.Z. Mito v2 - 17"

Recommended Posts

Consider ca este fix problema mea cum decid sa scriu un anunt.

Daca voi nu le considerati rare, sau deosebite, si nu sunteti interesati, nu trebuie sa imi si spuneti acest lucru.

Cine este cu adevarat interesat, pune mana pe telefon si vede despre ce e vorba.

Deasemenea rog un moderator sa stearga bucata de text cu "Numai pentru cunoscatori, foarte rare" din primul post, pentru a evita alte posturi din partea unor "cunoscatori" de weekend care se simt lezati in mod gratuit.

Edited by mikeySKZ

Nu zic ca nu se vad frumos, dar omori masina cu 8.5 9j pe fata, trebuie si o guma lata pt 8.5j, nu poti pune 205. ( initiatorul topicului vad ca poate)

E36 simte imediat jantele nesimtite pe fata, cei ce zic ca nu, mint.

De aia toti cei ce vor jante pt show off, niciodata nu pun pe ele gume de care trebuie, ca ating, freaca, etc, fiindca ghici ceva: NU SUNT PENTRU MASINA AIA JANTELE

:)

Am vazut la multi 10j pe spate, aveau gume 215-225, ca mai late... de unde, ca freaca.

Arata ca dracu. si nu e safe deloc.

pe 10j, minim 255, pe 10j, merg lejer 275.

Eu unul nu sunt pentru evazatul aripilor, iar sa pun gume deloc nepotrivite, doar ca sa am jantele alea pe masina, trebuie sa fiu nebun.

De aceea pentru mine de vis sunt la pisica 7.5j fata 8.5j spate, et40-41. la alea poti pune 225/45 fata, 245/40 spate, fara sa frece, etc.

Astea ce le vinde el la et 13, cum crezi ca stau pe masina fara aripi evazate? Iti spun eu,mult prea in afara, merg numai cu gume 205, guma care e mult prea ingusta pt 8.5j si va sta intinsa ca naiba, freci in toate bordurile cu cu buza de la janta ca nu mai ajunge anvelopa sa o acopere cum trebuie.

@ziemens, ce jante ai tu, dupa cum dau pe masina, n-au et 13 ca astea :lol:

Edited by roco123

http://emomic.hi5.com/friend/photos/displa...7&offset=20

Au fix et 13 cu 8.5J toate 4, si crede-ma ca acum se poarta gumele strech (intinse) gen 205/40 pe 8-8.5J si 215/40 pe 8-10J. si buzele putin iesite de sub aripa.

Intr-adevar jantele sunt pt pasionati ... se pupa bine cu o suspensie buna ... cu o aripa putin evazata si lasata pe burta. + ca trebuie sa ai grija cu ele la orice gropita, daca busesti una nu le gasesti la colt de strada ca orice tabla.

Si uite si poze cu 10J pe FATA: http://emomic.hi5.com/friend/photos/displa...wnerId=35251021

Si crede-ma ca nu arata ca dreaq deloc, sunt criminal de frumoase si exact asa vreau sa-mi iau anul asta. Stiu ca nu sunt safe la gropi, stiu ca o sa coste 700-1.000 de euro dar da-o dreaq de treaba ... odata sunt si eu tanar si vreau sa ma plimb si sa-mi fac de cap, sa intoarca lumea capul la semafor dupa o masina frumoasa old school, ... nu dupa stickere cu boss nike sau dupa zgomotul de tobe. Vreau sa ma plimb intr-o masina pe care am visat-o de mic copil ... acum cat inca mai pot. :))

Edited by ziemenz

Gumele streched nu sunt safe? Dar sa mergi cu masina pe burta e safe? Nici vorba, dar in ce hal arata o masina trantita, nu?

Daca voua nu va plac masinile trantite si gumele stretched nu inseamna ca cei care isi fac asa ceva la masini sunt nebuni. In unele parti chestiile astea sunt admirate si invidiate... chiar si la noi dar nu de toata lumea pentru ca daca aveam toti aceleasi gusturi nu mai existau customizari.

Nu va mai imaginati ca ceea ce gasiti voi safe si util pentru masinile voastre trebuie sa fie lege pentru toata lumea. Daca tu nu ai pune mai mult de 7.5" (inch, nu j, ca j-ul nu reprezinta o dimensiune - asta asa... pentru "cunoscatori") nu inseamna ca cine are mai mult de 7.5 este nebun.

Pentru cei care fac investitii de genul, frecatul jantei de bordura sau a barei in gropi reprezinta un compromis, iar in "filmele" lor un set de jante OZ Racing (sau orice alta marca serioasa) fabricate in editie limitata la care nu s-a umblat niciodata costa ceva mai mult decat un set de replici de la vulcanizarea de la colt, pe care le vezi pe inca o mie de masini din acelasi oras si cantaresc vreo 2 tone.

Nu mai fiti asa hateri ca nu e frumos si lasati omul sa-si vanda raritatile (fara ghilimele).

P.S.: merg cu 8,5" pe fata si 10,5" pe spate si masina se comporta foarte bine :)

Pai nu e safe 225 pe 10j, am avut 225 pe 10j, pe jante originale bbs, nu carpituri, la fiecare groapa scapa aer, ca era MULT prea ingusta guma pentru janta aia (225/40/18), nu vreau lectii de la nimeni, ce inseamna 10j pe o masina pe fata, am avut, am testat, si la e46 si la e36, e un chin, in fiecare dimineata eram la omv sa umflu 1-2 roti ca de la gropi lasau aer, si mergi tu 200-240 cu gume care sunt atat de intinse incat se dezumfla in mers de la gropi, astea sunt jante cu care mergi 30-50km/h sa sa nu le rupi.

Mersi oricum de sfaturi.

Pe voi va intereseaza look-ul, pe mine ma intereseaza manevrabilitatea si performanta, nu ma intereseaza sa intorc priviri, ca daca e unu cu e92 langa mine sau cu s5, pot avea mama pisicii, care naiba crezi ca se uita la mine? :))

N-am spus ca nu arata bine, arata, insa NU e practic, nu e ok, nu e safe la 200-250km/h, nu e safe ca rupi buzele in borduri, si le rupi nu gluma, nu e safe ca scapa aer la orice gropi, fiindca guma chiar nu poate acoperi suprafata jantei. Etc.

Edited by roco123

Ai deviat de la 8.5" la 10" si nu a adus nimeni vorba de 10" pe fata, e o diferenta de 4cm care schimba povestea. Umfla-le la cineva care stie cum se face si o sa vezi ca nu mai rasufla; am 235 pe 10,5" si n-au rasuflat niciodata - nici la viteza, nici la gropi nici pe serpentine. 50km/h oricum e viteza maxima pentru multi dintre noi pe strazile din Bucuresti cu garda la sol pe care o avem - da, stiu, nu e practic...

Si nu e vorba neaparat de intors priviri ci de zambetul pe care il ai pe fata cand te uiti la masina ta stiind ca are ceva deosebit.

Niste jante usoare fac parte din performanta si manvrabilitatea de care zici tu. OZ Racing pe 8,5" sunt mai ok decat niste jante simple sau replici pe 7". Iar la 250kmh putine lucruri sunt safe...