Jump to content

vand difuzor ///M3 - look pt bara spate BMW e36 normala

69FLR

Recommended Posts

pretul mi se pare enorm . daca mai scazi te scap eu de el , asta daca esti si din bucuresti !

Da` nu-l vrei gratis? Cand ai BMW trebuie sa platesti, dar ne-am luat toti BMW cu 2000 de euro si ne dam mari si tari ca avem BMW, dar cand e sa ne luam un accesoriu pentru el il vrem la pret de Dacia 1310 sau Lada.. Ai BMW platesti, nu-ti permiti, i-ati Dacia 1310 si du-te si tuneaz-o in Vitan.

Uh... urat mai arata pus pe bara normala, scuze, abia acum am vazut cum da :))

Faci pariu ca faci diferenta cu greu intre o bara normala cu difusor de M3 si o bara de M3?

Da` nu-l vrei gratis? Cand ai BMW trebuie sa platesti, dar ne-am luat toti BMW cu 2000 de euro si ne dam mari si tari ca avem BMW, dar cand e sa ne luam un accesoriu pentru el il vrem la pret de Dacia 1310 sau Lada.. Ai BMW platesti, nu-ti permiti, i-ati Dacia 1310 si du-te si tuneaz-o in Vitan.

din moment ce sau vandut pe Forum cu 100 de RON , da pretul mi se pare enorm . Mai ales ca este o piesa aftermarket , care in principiu este doar o bucata de plastic .

Si in caz ca te intereseaza eu , chiar daca nu imi permit aceiasi investie ca tine , am bagat destul in "masina mea de 2000 de euro" .

Si nici nu ii privesc pe alti de sus si le scot ochii .

Edited by Valentin_LMB

din moment ce sau vandut pe Forum cu 100 de RON , da pretul mi se pare enorm . Mai ales ca este o piesa aftermarket , care in principiu este doar o bucata de plastic .

Ia-ti Logan. Ala de la dat cu 100 de RON era furat, astia ti-o spun eu sigur, ca stiu difusorul de la cine l-a luat.

asa . vad ca v-ati calmat . astept oferte pe pm , pe care le voi accepta sau refuza . sau aveti numarul de telefon unde ma puteti gasi .

nu prea sunt interesat de parerea niciunuia dintre voi .

dincontra , din 50 000 de useri , daca 49999 zic ca e urat difuzorul , si unul il cumpara , pt mine e ok .

si va rog tineti in continuare anuntul in front page . ms !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.