Jump to content

O veche problema auto,suspensia...sport

Recommended Posts

De vandut e cam greu desi mi-ar surade ideia,dar iau destul de putin pe masina,cam la 2800 eu cu aceasta suma sau chiar 3000 ma-si incadra la o Solenza Scala cam din 2004 cu km putini,iar pe amaratul asta de bmw sunt constient ca iau un pret destul de mic,defapt este si perioada asta nasoala,dar la suma de 2800 eu, cea mai buna masina ar fi o Solenza Scala,iar pt. Ronin,man ai o parere gresita...eu tin sa te anunt,ca 90% din persoanele de sex feminin care au mers in e36 au considerat-o o masina nepractica,ciudata,neconfortabila,neaccesibila,tu te referi la pitipoancele alea de 16 ani naive,o tipa calumea cu o functie nu apreciaza o jarca de bmw baraitoare care zdruncina la toate denivelarile,dar prefer Solenza oricand pt. asa ceva,iar ca aspect,iti doresc sa ramai tu cu aspectul masinii agresiv si mai mult sa te uiti la ea si sa te simti tu ca esti mai ''presus'' decat unu cu un Passat care daca as punea mintea lua 4 masini de care iti plac tie,asa ca te rog lasa-ma pe mine,ramai in lumea ta si cu gandirea ta,iar eu cu a mea.

ai terminat clasa a 1 a ?

dupa ce ca esti in halul asta nici nu vrei sa te schimbi

te rog incearca sa nu mai intrii pe forum, incearca sa uiti de el

Esti cumva ruda cu Pruteanu, D-zeu sa-l ierte, bogdyy e psiholog stie el ce stie :)

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De vandut e cam greu desi mi-ar surade ideia,dar iau destul de putin pe masina,cam la 2800 eu cu aceasta suma sau chiar 3000 ma-si incadra la o Solenza Scala cam din 2004 cu km putini,iar pe amaratul asta de bmw sunt constient ca iau un pret destul de mic,defapt este si perioada asta nasoala,dar la suma de 2800 eu, cea mai buna masina ar fi o Solenza Scala,iar pt. Ronin,man ai o parere gresita...eu tin sa te anunt,ca 90% din persoanele de sex feminin care au mers in e36 au considerat-o o masina nepractica,ciudata,neconfortabila,neaccesibila,tu te referi la pitipoancele alea de 16 ani naive,o tipa calumea cu o functie nu apreciaza o jarca de bmw baraitoare care zdruncina la toate denivelarile,dar prefer Solenza oricand pt. asa ceva,iar ca aspect,iti doresc sa ramai tu cu aspectul masinii agresiv si mai mult sa te uiti la ea si sa te simti tu ca esti mai ''presus'' decat unu cu un Passat care daca as punea mintea lua 4 masini de care iti plac tie,asa ca te rog lasa-ma pe mine,ramai in lumea ta si cu gandirea ta,iar eu cu a mea.

Esti cumva ruda cu Pruteanu, D-zeu sa-l ierte, bogdyy e psiholog stie el ce stie :)

nu frate dar pe tine nu te zgarie pe retina cand citesti ineptiile alea? eu am inceput sa am spasme :)

Edited by Mario Marius

Esti cumva ruda cu Pruteanu, D-zeu sa-l ierte, bogdyy e psiholog stie el ce stie :twoup:

nu frate dar pe tine nu te zgarie pe retina cand citesti ineptiile alea? eu am inceput sa am spasme :)

pe mine mai mult ma amuza :)

Deci ai inceput sa ma calci pe nervi Mario Marius,observi ca nu te bag in seama,nu-ti dau atentie dar te ti scai de topicul meu,omule ma retin sa nu incepem cu alte cuvinte,pai vezi ca nu te bag in seama, tu tot te ti asa enervant cu vorbele astea plictisitoare pe aici,pe bune,schimbam limbajul,oricum am multa grija ca sa nu fiu banat,dar al schimbam sa sti cu toate ca risc sa fiu suspendat,pai ti-am vb. frumos,te-am rugat sa ma ignori,imi esti antipatic prin felul tau poate si eu tie, dar tu tot insisti asa sa nu mai spun cum.....,sunt useri cu,care am pareri pro si contra dar fiecare respecta parerea altuia dar tu imi esti chiar antipatic,serios vorbesc si te rog inca odata civilizat nu mai intra pe acest topic,vezi de masina ta si de problemele tale,salut.

Deci ai inceput sa ma calci pe nervi Mario Marius,observi ca nu te bag in seama,nu-ti dau atentie dar te ti scai de topicul meu,omule ma retin sa nu incepem cu alte cuvinte,pai vezi ca nu te bag in seama, tu tot te ti asa enervant cu vorbele astea plictisitoare pe aici,pe bune,schimbam limbajul,oricum am multa grija ca sa nu fiu banat,dar al schimbam sa sti cu toate ca risc sa fiu suspendat,pai ti-am vb. frumos,te-am rugat sa ma ignori,imi esti antipatic prin felul tau poate si eu tie, dar tu tot insisti asa sa nu mai spun cum.....,sunt useri cu,care am pareri pro si contra dar fiecare respecta parerea altuia dar tu imi esti chiar antipatic,serios vorbesc si te rog inca odata civilizat nu mai intra pe acest topic,vezi de masina ta si de problemele tale,salut.

:) foarte tare

scrie si tu cu SPACE cer prea mult? si cu spatii mai mari! esti chiar catâr?

Catârul (În latinã Equus mullus) este un animal hibrid obÞinut prin Încruciºarea dintre iapã ºi mãgar. Este un animal folosit la transport În diferite expediÞii. Este rezistent la frig, foame ºi sete. Este folosit În armatã (vânãtori de munte) pentru transportul echipamentelor. Are urechile lungi ca la mãgar, ÎnãlÞime Între mãgar ºi cal.

Cu foarte rare excepÞii, catârul este steril (nu se poate reproduce).

A nu se confunda cu bardou, care provine din Încruciºarea Între mãgãriÞã ºi armãsar.

:):lol2::twoup:

post-24451-1269005848_thumb.jpg

post-24451-1269005852_thumb.jpg

Edited by Mario Marius

Pai de ce intra pe topicul meu,dar sa nu uitati ceva,o sa-mi sustin parerile pana la capat,Sax si tu faci parte din acei tipi care nu au ce face,nu ma speriati voi,sa fie ca tine un forum intreg eu imi spun parerea simplu,natural si fara ''perdea'',cei ca tine pt. mine nu sunt interesanti,habar nu am ce e cu voi si nici nu ma intereseaza,in schimb pe voi va intereseaza de mine,ce spun eu,voi nu reusiti sa va faceti interesanti cu nimic,cu absolut nimic,comentati de pe margine de pe urmele unor useri care au ceva de spus,nu aveti pareri propri,nu aveti o anumita personalitate in ceva,in ceva anume,voua v-ar sta bine undeva unde este doar pustime,acel forum ar fi ideal pt. voi,va aprobati unii pe altii,o sa rog un administrator sa stearga pozele alea idioate cu, cai si cu masini de teren,imi da impresia ca pe aici sunt useri care au si 16 ani.

bai frate tu esti de neinteles. eu unu nu inteleg daca vb serios sau faci misto aci'. daca nu iti place de ce nu o schimbi ma baiatule? ai denigrat de tot acest brand de masina, daca iti citeste vre-un proaspat sau un viitor posesor de BMW posturile tale sunt sigur ca nici nu vrea sa mai auda de bmw, daca ar fi sa ne luam dupa tine le-am vinde toti. tu sti la ce foloseste o suspensie sport? si eu am suspensie sport pe a mea si sunt mai mult decat multumit, mai ales cand intru in curbe cu viteza mai mare si vad ca nici macar nu se clinteste intr-o parte. suspensia sport e facuta sa ai stabilitate mai mare pe strada si o tinuta de drum mai buna.... plus multe alte avantaje. tu daca nu sti sa mergi cu masina aia de ce dreaq ai mai luat-o. dute ma nene si lasa-ne cu tampeniile astea.

@bogdyy, eu am doua cerinte la tine :

1. Mai foloseste si tu punctul din cand in cand ! Frazele tale de cate o jumatate de pagina sunt o bataie de joc;

2. Pune o data poze cu e36-le ala al tau.

Doar atat iti cer, restul e can-can.

Ai ajuns vedeta mai bogdy .Vad ca vorbeste lumea de tine pe toate forumurile ....aaaa cine???bogdy ala cu suspensia sport???...aaa cum sa nu aud de el . Mai ai putin si ajungi la PRO TV , poate te dau astia la pro motor.

Pai de ce intra pe topicul meu,dar sa nu uitati ceva,o sa-mi sustin parerile pana la capat,Sax si tu faci parte din acei tipi care nu au ce face,nu ma speriati voi,sa fie ca tine un forum intreg eu imi spun parerea simplu,natural si fara ''perdea'',cei ca tine pt. mine nu sunt interesanti,habar nu am ce e cu voi si nici nu ma intereseaza,in schimb pe voi va intereseaza de mine,ce spun eu,voi nu reusiti sa va faceti interesanti cu nimic,cu absolut nimic,comentati de pe margine de pe urmele unor useri care au ceva de spus,nu aveti pareri propri,nu aveti o anumita personalitate in ceva,in ceva anume,voua v-ar sta bine undeva unde este doar pustime,acel forum ar fi ideal pt. voi,va aprobati unii pe altii,o sa rog un administrator sa stearga pozele alea idioate cu, cai si cu masini de teren,imi da impresia ca pe aici sunt useri care au si 16 ani.

De ce ai mai deschis topicul asta ??? Si noi ne spunem parerea !! Oricum te bagi peste tot si te plangi de masina ta!!!!

P.S. TATA URS ce mai face?? :)

Edited by sax1987

am citit si eu necazul omului cu suspensia...dar nu inteleg care e intrebarea....are nevoie de ceva? eu pot sa dau un sfat....daca nu vrei sa o vinzi ca nu mai valoreaza...schimbai suspensia....iesi mai in avantaj....nu ai bani?mergi la dezmembrari....si ai terminat....o ridici.....

Vad ca topicul asta tot continua si nu poate decat sa ma amuze. Daca tot e deschis, sa zic si eu ceva. Si eu tot suspensie sport am :)) , nu radeti ma ca e serioasa treaba, si pe spate masina e destul de ridicata. Acum intrebarea e, daca am si pe spate tot sport sau sunt amortizoare normale si arcuri sport. Nu stiu exact.. Cum imi dau seama?

Vad ca topicul asta tot continua si nu poate decat sa ma amuze. Daca tot e deschis, sa zic si eu ceva. Si eu tot suspensie sport am :)) , nu radeti ma ca e serioasa treaba, si pe spate masina e destul de ridicata. Acum intrebarea e, daca am si pe spate tot sport sau sunt amortizoare normale si arcuri sport. Nu stiu exact.. Cum imi dau seama?

intreaba-l pe bogdy ....glumeam....depinde cat a fost lasata...o poti regla....depinde de suspensie....

Edited by CLOSE_HAMANN

Ii dai masina lui bogdy sa faca o tura si iti zice el daca ai sau nu suspensi sport, e expert :)

Eu desi am strambat de 2 ori o roata , vreau acum sa cumpar suspensie sport dar reglabila sa o pot eu ridica si cobora cat vreau eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.