Jump to content

O veche problema auto,suspensia...sport

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci sunt nevoit sa apelez la un moderator de aici sa inchida topicul,ma enerveaza niste useri,care tot o tin una si buna,asa in plictiseala,nu vorbesc de userii care dau explicatii concrete, glumesc frumos,sunt multi care imi plac cum gandesc,dar vb. de useri cum este Sax,mai este unul Zeky,alde' oameni din astia care nu stiu sa aprecieze confortul unei masini,stilul si alte aspecte practice,ei stiu talpa,stabilitate in curbe,forja,reparatii,mecanici si tot asa,eu de aceia as dori sa se inchida topicul,gata am inteles,voi vedea ce voi face cu masina....,salut.

Eu nu stiu de ce un moderator nu ia o masura,pai a ajuns acest topic sa se umple cu tot felul de aberatii,si multi sunt off topic,pai ce a ajuns acest topic?arhiva siteului,topic de glume,chiar ma intreb de ce moderatorii permit treaba asta.

Cum ne-am legat de Tata URS , gata , s-a suparat bogdy!!!!!!!!!!

Pai mai bogdy mai, lasa sa vada toti cine esti tu defapt si cum gandesti.

Cititi fratilor topicurile puse de Ciupanezul , cititi si va minunati!!!!!

Edited by sax1987

Eu nu stiu de ce un moderator nu ia o masura,pai a ajuns acest topic sa se umple cu tot felul de aberatii,si multi sunt off topic,pai ce a ajuns acest topic?arhiva siteului,topic de glume,chiar ma intreb de ce moderatorii permit treaba asta.

Chiar esti lipsit de bun simt, pai tu esti seful aberatiilor si off topic-ului pe forumul asta, cum indraznesti, tocmai tu, sa faci apel la moderatori ? Rusinicaaaaaa ! :)

Edited by MihaiC

Dar de ce te-ai supĂŁrat? :)

Sunt doar lucruri pe care tu singur le-ai scris.

Chiar sunt relevante ĂŽn discuĂžie, nu sunt offtopic deloc.

Ăn trecut ziceai cĂŁ doar E30-urile Âşi maÂşinile vechi sunt de Âşmecheri, doar bĂŁieĂžii deÂştepĂži au astfel de maÂşini, ĂŽn timp ce maÂşinile moderne au proprietari fĂŁtĂŁlĂŁi, familiÂşti, oameni mai ĂŽn vârstĂŁ.

Astea sunt vorbele tale.

Acum spui exact invers, cã E36 Þi-a mâncat zilele, cã vrei o maºinã modernã.

Pai Mihai tu nu observi ca niste useri mi-au facut topicul varza,si-au spus zeci de pareri off topic,vorbesc de unii,nu de toti,eu am cerut niste sfaturi,mi s-au dat,ok,le-am multumit dar observ ca unii tot o sustin cu off topicul,a ajuns si arhiva sitului topicul meu de la probleme tehnice,deci arhiva de cand era lupul catel,pai nici chiar asa.

Pai Mihai tu nu observi ca niste useri mi-au facut topicul varza,si-au spus zeci de pareri off topic,vorbesc de unii,nu de toti,eu am cerut niste sfaturi,mi s-au dat,ok,le-am multumit dar observ ca unii tot o sustin cu off topicul,a ajuns si arhiva sitului topicul meu de la probleme tehnice,deci arhiva de cand era lupul catel,pai nici chiar asa.

Citez din ce a scris bogdy:

Da ma Dumy lui dl. Doru adica ''taticul e30'' din Pitesti nu la incantat niciodata masinile astea noi de acum 2004 2005 cu tehnologie ultra moderna lui i-a placut masina salbatica,singuratica,personalizata,cu prezenta scenica,sa shocheze tu crezi ca daca ai aduci in curtea casei lui un Golf 5 nou nout cu folie pe scaune si daca ai pu-i conditia sa nu al vanda cred ca ti l-ar inapoia ca....de ca in melodia cu Mafia......, Golf 5 au multi sunt mii este ca si cum am f....e toti aceiasi p......a...

Citez din amicul lui(sau fraTele de mahala):

.Nu ca proprietarul actual nu ar fi de culoare dar hai sa fim realisti cate gagici agatza el cu ucful si cate tu a .......????

Citez iar din bogdy: fenomenal si incredibil se vorbeste despre un AVION DE TIP MIG

Mig-ul o adevarata fiara dupa titanul UCF,cand al vezi parcat e un ursulet normal dar cand ai dai cheie......e o adevarata fiara bruta care dupa atatia ani vrea sa a-si pastreze statutul de lider printre multe ...masinute din astea noi,a mancat,a rupt Peugeotul Paladine,306,Opeluri,a lasat multi proprietari din astia de masini noi''necajiti'',cand ai ridici capota si vezi bruta de moror ce zage acolo si cand ai da cheie eu sincer sa am o masina din asta noua cand l-a-si auzi cum rage motorul ala ca un tigru turbat eu in locul celorlalti cu alte masini,alte marci mi-a-si vedea de treaba mea

Dumy cand vi de la nunta lui varato daca ai poti sa bagi o mica povestire despre showul de astazi cu bmwul cu Biba,Doru,eu,tu,muzica,scartaituri,clacsoane,semafoare,ce le spunea Doru la fetele de pe trotuar smile.gif... ,blonda de la casa de amanet...,cand eram ieri cu Marian in bmwu,cum mergeam cu a 1-a pe soseaua care duce in parc pe langa fetitze si tu spuneai:''Ce fac fetele mele,vreti sa va duc acasa cu bmwul ca a-ti obosit mergand pe jos'' smile.gif ,sa sti ca ajung la vorba de astazi a lui Doru cand s-a urcat in bmwu si a spus.....''Cei care au masini din astea...nu prea sunt...''sanatosi'' '' smile.gif

Edited by sax1987

Pai da, dar si tu ai stricat toate topic-urile de prezentare din aria de e36 !!! Nu a scapat niciunul de acolo de vaicarelile tale ! Sau ce ai facut tu pe topic-urile oamenilor ti se pare corect si on topic ?!

post dublu

Care dintre ei esti tu domnul bogdy??

recomand cu incredere sa cititi topicurile postate mai sus , eu nu am ras de mult asa . Asa ceva mai rar :) :) :twoup: :( :D :)

post-29543-1269207321_thumb.jpg

post-29543-1269207366_thumb.jpg

Edited by sax1987

In absolut nici una nu ma aflu,si pt. asta Sax ca mi-ai umplut topicul cu tot felul de poze care nu au legatura cu problema mea o sa-i cer unui moderator sa-ti de-a ban pt. ca nu ai dreptul sa-mi umpli tu topicul meu cu fel de fel de poze care nu au legatura cu problema mea,esti total deplasat omule, eu nu stiu ce incerci ce vrei sa dovedesti,pt. ca nu ma afectezi pana la urma cu nimic,citeste regulamentul siteului omule,dar ce sa citesti tu niste reguli, ca tu esti in lumea ta......

In absolut nici una nu ma aflu,si pt. asta Sax ca mi-ai umplut topicul cu tot felul de poze care nu au legatura cu problema mea o sa-i cer unui moderator sa-ti de-a ban pt. ca nu ai dreptul sa-mi umpli tu topicul meu cu fel de fel de poze care nu au legatura cu problema mea,esti total deplasat omule, eu nu stiu ce incerci ce vrei sa dovedesti,pt. ca nu ma afectezi pana la urma cu nimic,citeste regulamentul siteului omule,dar ce sa citesti tu niste reguli, ca tu esti in lumea ta......

Nu te mai agita , daca e vorba de sanctiuni ar trebui sa fim sanctionati toti pentru oftopic dar toata lumea(inclusiv eu) ti-a facut recomandari in legatura cu suspensia dar tu esti imposibil.

Tu ar trebui sa fi sanctionat ca faci oftopic in toate topicurile posibile!!!!

Prietene,tu ai deviat de la subiect,este vb. de tine Sax,tu nu vezi ce minte de copil ai?tu nu esti de folos la nimic pe acest forum,doar sfaturi de genu' ''mama ce bine ai sta la masina cu pleoapele alea,pune-i si praguri'',deci tu pt. asta esti bun,in rest de aiureli din astea,sau mai bine zis sa umpli topicurile cu aberatii,deci daca se poate sa-l avertizeze un moderator pe acest user Sax,imi polueaza topicul aiurea cu fel de fel de de poze care nu are legatura cu problema mea,cine vede acele poze are impresia ca pe mine ma caracterizeaza asa ceva, inca odata rog un moderator sa-l avertizeze pe acest user,multumesc.

Ba baieti daca nu vad o poza cu baiatu asta mor de curiozitate aici ....................ba da ce periculosi sunt pe la Pitesti pe acolo ma numai pistolari cu E30-uri noroc ca au facut astia centura la Pitesti ca eram haliti cand treceam pe acolo :)

Cred ca TATA URS ala e un fel de DON nu ???????? :)

stau, ma uit , citesc , mai citesc inca odata , si nu imi vine sa cred ce fel de om este bundy asta. eu zic sa ne adunam vreo 10 useri si sa-i facem o vizita ,poate bem si o bere cu el impreuna,poate ii vedem si E36-ul asa ca intre colegi de forum.

Gata mai omule nu te mai agita , ce mai vrei? E un user care iti ofera si arcuri gratis, ai rezolvat problema!!

Si-a dat sema toata lumea cine esti din cele scrise de tine , nu e nevoie de poze(pozele sunt extra)!!

I-a zi , asta cine e de la volan? Suspensia e destul de inalta?

P.S. asta e bogdy cel faimos :)

post-29543-1269209483_thumb.jpg

post-29543-1269209508_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.