Jump to content

O veche problema auto,suspensia...sport

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De multe ori am renuntat sa mai citesc :))

E foarte greu sa citesti tot, trebuie sa ai nervi de otel. Si daca reusesc sa citesc tot (foarte rar) , nu inteleg mare lucru din prostiile care le scoate din el!!

Acum mi-am dat eu seama de ce si-a luat el E36 coupe rosu, ca sa agate "bagaboante" si balerine :)

Edited by sax1987

Trebuie ''judecat'' omu' cum era atunci si in acea perioada,suntem in 2010 acum,nu am inteles treaba asta cu comentatul unor aspecte ce sunt de domeniul arhivei,toate la timpul lor,timpul trtece,oamenii se schimba,asa ca degeaba vorbiti pe un subiect fumat de ani de zile,salut.

Trebuie ''judecat'' omu' cum era atunci si in acea perioada,suntem in 2010 acum,nu am inteles treaba asta cu comentatul unor aspecte ce sunt de domeniul arhivei,toate la timpul lor,timpul trtece,oamenii se schimba,asa ca degeaba vorbiti pe un subiect fumat de ani de zile,salut.

Ti-ai schimbat putin ideile dar esentialul tot acolo e!! :)

9 Members: sax1987, moaka_mik, michael, cmn, Mario Marius, THX-1, SlowDeath, bogdyy, catad83

Edited by sax1987

Bogdyy, masina o tii parcata in fata la facultate in A-uri? Parca pe acolo am vazut una asa...

Frate, daca stai cu el in oras, fa-i o poza la masina ca el nu vrea sa ne arate niciuna.

Nu vezi ca ne tine in suspans de cand a deschis topicul ? :) :)

la care masina sa faca poze , la aia imaginara..... dc. chiar are in posesie o asemenea masina nici nu vreau sa ma gandesc ce o intretine el.

totusi e bine pt el ca nu ii trebuie sistem de franare , la el franeaza spoileru fata :)

la care masina sa faca poze , la aia imaginara..... dc. chiar are in posesie o asemenea masina nici nu vreau sa ma gandesc ce o intretine el.

totusi e bine pt el ca nu ii trebuie sistem de franare , la el franeaza spoileru fata :)

El iarna foloseste masina la dezapezit soselele!!!!!

Nikita???? :) tu esti???? :twoup:

Ăi vorbesc pe ĂŽnĂželesul lui. :D :)

Dupã iar scrie 10 rânduri fãrã semne de punctuaÞie ºi ne ucide pe toÞi.

Teapa, ca a scris doar 2 randuri :(:lol::D:lol::)

macar r0n1n a avut cu ce sa mearga atat de repede de ia luat permisu spre deosebire de u.

parerea mea ca nu isi mai are rost topicul asta , omului i sau oferit pareri chiar si piese dar el nu vrea sub nici o forma sa isi rezolve problema, el vrea in continuare suspensie sport pe masina dar sa fie totusi mai inalta masina sa poate sa isi cumpere si el mancare de la fast food.

hai sa nu o dam din gluma in serios......bogdyy, sincer eu doar glumesc cu tine..daca te-am deranjat vreodata si crezi ca glumele mele nu au fost bune spune-mi si nu voi mai intra pe topicurile tale :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.