Jump to content

O veche problema auto,suspensia...sport

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu am suspensie sport si nu mai pot cu ea, ce tigaie de masina, nu puteau si astia de la bmw sa faca niste masini bune cu motoare care sa duca mai mult de 2 milioane de km. Parca mie si sila cand ma gandesc ca trebuie sa ma urc in ea, atat de veche, poate imi plesneste chiulasa sau face explozie vreun cauciuc ceva. As vrea sa fac un drum pana la un prieten la 2 blocuri mai sus dar nu stiu ce sa fac, daca cumva ma lasa masina in drum, daca se duce de tot chiulasa aia, va rog datimi un sfat ce ar trebui sa verific sa vad daca ma duce pana acolo?. Of si cand mai vad cate unele dacii asa frumoase inalte cu care poti sa te duci la munte la tara la gratare. Are tata o tarla de oi pe varfu omu si cu acest cazan nu pot sa ajung. Vroiam sa ies si eu la un gratar la tara sau sa fac o parcare ca omu cu ea dar nu ai cum nene. Mai bine nu o mai scot din garaj, asta e... Cand ma gandesc asa ce buna e dacia lu tata din 1983. O are acolo la el pe munte dar vine de 2 ori pe zi acasa cu ea (300 de km) (dus si intors) si merge foarte bine sunt multumit cu ea. Mio mai da si mie din cand in cand sa ma plimb cu ea. Am plecat zilele astea in groenlanda cu dacia si nu mi`a facut nici o problema, mi`a iesit euro 5. De ce nu au putut si cei de la bmw sa faca o masina cum e dacia lu tata! Duc mii si mii de kilometri fara sa bagi bani in ele. Nu vreau sa credeti ca fac o campanie pro dacia dar cred ca este cea mai buna alegere. Cand ma uit la bmw ul meu cat de ruginit e si la dacie ca nu are pic de infloritura. Dar de, e a lu tata, eu pe asta o am si pe asta o tin si imi blestem zilili cu ea. Vreau sa ies pana la paine cu ea dar imi e foarte greu sa o parchez apoi ca nu imi iese bine. Ba ce cazan de masina salut! Edited by cmn

Si eu am suspensie sport si nu mai pot cu ea, ce tigaie de masina, nu puteau si astia de la bmw sa faca niste masini bune cu motoare care sa duca mai mult de 2 milioane de km. Parca mi`e si sila cand ma gandesc ca trebuie sa ma urc in ea, atat de veche, poate imi plesneste chiulasa sau face explozie vre`un cauciuc ceva. As vrea sa fac un drum pana la un prieten la 2 blocuri mai sus dar nu stiu ce sa fac, daca cumva ma lasa masina in drum, daca se duce de tot chiulasa aia. Of si cand mai vad cate unele dacii asa frumoase inalte cu care poti sa te duci la munte la tara la gratare. Are tata o tarla de oi pe varfu omu si cu acest cazan nu pot sa ajung. Vroiam sa ies si eu la un gratar la tara sau sa fac o parcare ca omu cu ea dar nu ai cum nene. Mai bine nu o mai scot din garaj, asta e... Cand ma gandesc asa ce buna e dacia lu tata din 1983. O are acolo la el pe munte dar vine de 2 ori pe zi acasa cu ea (300 de km) (dus si intors) si merge foarte bine sunt multumit cu ea. Mi`o mai da si mie din cand in cand sa ma plimb cu ea. Am plecat zilele astea in franta cu ea si nu mi`a facut nici o problema, mi`a iesit euro 5. De ce nu au putut si cei de la bmw sa faca o masina cum e dacia lu tata! Duc mii si mii de kilometri fara sa bagi bani in ele. Nu vreau sa credeti ca fac o campanie pro dacia dar cred ca este cea mai buna alegere. Cand ma uit la bmw ul meu cat de ruginit e si la dacie ca nu are pic de infloritura. Dar de, e a lu tata, eu pe asta o am si pe asta o tin si imi blestem zilili cu ea. Vreau sa ies pana la paine cu ea dar imi e foarte greu sa o parchez apoi ca nu imi iese bine. Ba ce cazan de masina salut!

ai reusit!!! :) sa vezi acum :)

Ce s-a scris mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Imi cer scuze dar nu m`am mai putut abtine :))

multumesc!

:))

Dar tu nu il stii pe bogdy? :twoup:) nu e orasul asa mare, cand vezi o pisica lasata grav, bogdy e la pupitru :()

Nu il stiu, l`am rugat de cateva ori sa ne intalnim dar de fiecare data era retinut.

Edited by cmn

Eu zic ca sigur face misto de noi baiatu asta.

Da nu-i problema...cat timp e pe gratis.

:)

:))

Dar tu nu il stii pe bogdy? :twoup:) nu e orasul asa mare, cand vezi o pisica lasata grav, bogdy e la pupitru :()

Nu il stiu, l`am rugat de cateva ori sa ne intalnim dar de fiecare data era retinut.

Cand te intalnesti cu el...sa faci repede poze (si lui si la masina) , si sa le postezi aici...ca doar toti suntem fanii lui.

Sax tu glumesti?a cu-i este acea masina?refuz sa cred ca asa ceva exista,acea poza este prelucrata pe calculator si gata,termina cu mistourile,cine putea sa faca o masina in acel fel?deci gata va rog lasa-ti glumele,CMN trebuie sa respectam parerile si gusturile altora,degeaba imi spui de o dacie,stiu ca este un fel de ironie dar,dar....sa sti sigur ca unul cu o berlina 1310 fabricata prin '97 nu ramneste la un e36,dar aspira la ceva mai sus,o sa zica...''mda...dar este veche si asta'',vorbesc din fapte,chiar mi sa zis,omul tinde la mai sus,nu uita ca parerile sunt diferiteCMn,sigur aici este o comunitate mica care apreciaza chiar si modelele mai vechi de bmw,dar tu uiti ceva important,ca in afara de acesta comunitate care majoritatea au o gandire fixa in vederea auto, sunt enorm de multi conducatori auto care au pareri diferite,Roco de cunoscut nu ne cunoastem,eu cu CMN,sigur...poate ne-am intersectat pe sosea cine stie,dar amici,cnostinte nu cred ca putem fi,pt ca avem gandiri diferite despre masini,el se complace si suporta masina care o are, in schimb eu nu,asta este iar cu cea rosie de sus,va rog sa incheiem subiectul,salut.

O sa`i fac, multe!!! Dar acum bogdyy s`a suparat pe mine si nu o sa mai vrea sa imi arate masina lui, ba mai mult, nu cred ca va mai circula cu ea in viata asta... Bogdyy, nu te lasa, tine`o bine ascunsa ca`i doar a ta, ce salamu tau!

Tu meriti ban, in primul rand, pentru asasinarea limbii romane !

In al doilea rand, pentru ca iti bati joc de marca, de masina pe care o detii si de forum !

Oricum, e blasfemie ca tu sa ai in proprietate un BMW !

deci trebuie sa iau 3 aspirine de cap dupa ce citest 15 randuri scrise de bogdyy, sa ii dea cineva ban din anul 2005 ne terorizeaza

sunt convins ca bogdy nu are nicio pisica (e36) :) .....ii place sa lozeasca aiurea....ti-am mai spus si iti repet....sa nu te schimbi niciodata...noi te iubim asa cum esti :twoup:

:( bogdyy esti un fals in acte :)

este jigolo omu' cica

Edited by Mario Marius

Tu meriti ban, in primul rand, pentru asasinarea limbii romane !

In al doilea rand, pentru ca iti bati joc de marca, de masina pe care o detii si de forum !

Oricum, e blasfemie ca tu sa ai in proprietate un BMW !

deci trebuie sa iau 3 aspirine de cap dupa ce citest 15 randuri scrise de bogdyy, sa ii dea cineva ban din anul 2005 ne terorizeaza

sunt convins ca bogdy nu are nicio pisica (e36) :twoup: .....ii place sa lozeasca aiurea....ti-am mai spus si iti repet....sa nu te schimbi niciodata...noi te iubim asa cum esti :(

:D bogdyy esti un fals in acte :)

este jigolo omu' cica

un TOPIC atat de naspa, fara poze, fara detalii concrete! dar totusi...atat de discutat! mai bine s`ar inchide, e o porcarie! :)

Edited by KiLLaH

Sax tu glumesti?a cu-i este acea masina?refuz sa cred ca asa ceva exista,acea poza este prelucrata pe calculator si gata,termina cu mistourile,cine putea sa faca o masina in acel fel?deci gata va rog lasa-ti glumele,CMN trebuie sa respectam parerile si gusturile altora,degeaba imi spui de o dacie,stiu ca este un fel de ironie dar,dar....sa sti sigur ca unul cu o berlina 1310 fabricata prin '97 nu ramneste la un e36,dar aspira la ceva mai sus,o sa zica...''mda...dar este veche si asta'',vorbesc din fapte,chiar mi sa zis,omul tinde la mai sus,nu uita ca parerile sunt diferiteCMn,sigur aici este o comunitate mica care apreciaza chiar si modelele mai vechi de bmw,dar tu uiti ceva important,ca in afara de acesta comunitate care majoritatea au o gandire fixa in vederea auto, sunt enorm de multi conducatori auto care au pareri diferite,Roco de cunoscut nu ne cunoastem,eu cu CMN,sigur...poate ne-am intersectat pe sosea cine stie,dar amici,cnostinte nu cred ca putem fi,pt ca avem gandiri diferite despre masini,el se complace si suporta masina care o are, in schimb eu nu,asta este iar cu cea rosie de sus,va rog sa incheiem subiectul,salut.

Bogdyy, nu e o comunitate mica, e comunitatea posesorilor si pasionatilor de bmw. Sunt sigur ca sunt si altii care ori nu stau pe forumul asta, ori nu stau deloc pe net. Stiu ca bmw u este o masina cu pretul putin cam piperat, stiu ca mai apar probleme dar nu cred ca poti sa vii si sa spui aici ca bmw urile sunt masini proaste si ca un motor de bmw nu duce cat unu de solenza. Deja aberezi rau de tot...

La bmw treaba sta oricum altfel decat credem noi, au politica lor, cine isi cumpara bmw are clar bani sa o intretina si automat nu fac niste piese care sa te tina pe viata ca asa nu prea ar mai fi profitabil. Hai ca nu intru in alte polemici si explicatii.

Ce spui tu despre bmw urile astea mai vechi gen e36, ca nu sunt masini bune, e doar parerea ta. Ti`am zis, nici eu nu sunt asa de mandru ca am suspensie sport dar asta nu inseamna ca imi urasc masina. Poate o sa imi schimb suspensia si atunci masina o sa fie super ok. Mergi pe strada cu o dacie de acu 16 ani si mergi si cu bmw u meu sa vezi senzatie. Oricum merge mult mai frumos si decat solenza ta si alte dacii indiferent cati ani are ea.

Nici eu nu as da banii pe o masina noua atata timp cat nu imi permit, cu atat mai putin pe un bmw. Am citit zilele astea forumul de mi s`a luat si am vazut ca apar foarte multe probleme dar asta tine si de cum iti intretii masina. Poate ca fiabilitate sunt mai bune si vw decat bmw sa zic. Bmw s`a axat pe altceva. Nici asta nu poate sa justifice pretul foarte ridicat dar e vb si de brand.

Edited by cmn

Nici mie nu imi place asa de coborata , despre masina asta e vorba .Masina chiar exista si arata asa cum e in poze, a fost si la 4 tuning days cred!! E un 325 cu NOS.

bogdy : cand vedem poze cu masina ta?????

post-29543-1268925144_thumb.jpg

post-29543-1268925165_thumb.jpg

Edited by sax1987

Mario omule dar nu te pune nimeni sa-mi citesti posturile,cine te pune sa intri aici?tot ma sacai cu niste replay-uri,ca ca nu stiu ce,ba ca nu stiu cum,omule nu te tine nimeni sa intri pe topicurile mele,sunt atatea si atatea topicuri,uite eu nu mai sunt interesat de topicurile tale,daca eu am ceva cu masina mea nu este treaba ta pana la urma,e logic,nu?CMN merg cand doresc cu masina,asa ca nu o tin ascunsa ca nu o fi vreun prototip,in fine stiu ca glumesti,dar ti-am spus ca majoritatea timpului circul cu alta masina si mai rar cu....,din motivul asta nu merg cu ea des,bine... ca este si stresanta, dar asta e parte 2,ironia asta nu te ajuta la nimic....

Poze cu masina,o sa fac zilele astea,o sa spuna unu si altul ca de cand spun asta,ok,o sa pun 2-3 poze sa se vada cat este de joasa,adica cum o consider eu,nepractica,nu vreau sa pun poze si sa-si de-a 20 cu parerea ca ai trebuiesc nu stiu ce jante,sau nu stiu ce stopuri,putin imi mai pasa sincer,arcuri imi trebuiesc,atat,restul nu mai ma intereseaza,sa infloresca toata de rugina,oricum este ultima masina de acest gen.

Mario omule dar nu te pune nimeni sa-mi citesti posturile,cine te pune sa intri aici?tot ma sacai cu niste replay-uri,ca ca nu stiu ce,ba ca nu stiu cum,omule nu te tine nimeni sa intri pe topicurile mele,sunt atatea si atatea topicuri,uite eu nu mai sunt interesat de topicurile tale,daca eu am ceva cu masina mea nu este treaba ta pana la urma,e logic,nu?CMN merg cand doresc cu masina,asa ca nu o tin ascunsa ca nu o fi vreun prototip,in fine stiu ca glumesti,dar ti-am spus ca majoritatea timpului circul cu alta masina si mai rar cu....,din motivul asta nu merg cu ea des,bine... ca este si stresanta, dar asta e parte 2,ironia asta nu te ajuta la nimic....

oricum eu cred ca nu ai nici o masina si aberezi grav, macar daca vrei sa scrii ceva si nu ai ce face cu viata ta decat sa ne chinui pe noi pe acest forum te rog scrie si tu cu space (este butonul acela lat si mare cat o napolitana) ok?

Edited by Mario Marius

Am glumit mai bogdyy ti`ai dat si tu seama. Si eu as vrea sa am suspensie normala, sa am jante normale de 16 (bine, eu am pe 15 si de tabla :) dar ziceam ce mi-ar placea), sa fie vopseaua ok si sa stea bine dpdv mecanic. Nici mie nu imi plac sorcovele. Daca stai sa cauti o astfel de masina poti sa o gasesti asa cum o vrei.

Legat de poza de mai sus cu masina, pot sa spun ca a mea in fata nu e cu mult mai ridicata decat aia.

Are are, a pus poza cu ea, intr-un topic.

Bine erau 2 masini, nu stiu care era a lui

dar na, a pus poza.

Pai si demonstreaza ceva poza? Asa fac si eu maine poza la un seria 7 ultimu tip si zic ca mi`am facut poza la masina :)

Edited by cmn

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.