Jump to content

O veche problema auto,suspensia...sport

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu nu o pot regla pt ca nu este reglabila. Si eu as vrea o suspensie reglabila...

Sunt acum la preturi bune reglabile pe inaltime (nu iti imagina marca consacrata).Eu dau 300 pe ea si daca tine 2 ani sunt multumit la drumurile noastre.La e36 e ceva mai ieftina.Chiar am vorbit cu cineva care are deja de un timp si zice ca e OK.Plus ca are si garantie.

eu nu o pot regla pt ca nu este reglabila. Si eu as vrea o suspensie reglabila...

de obicei sr trebui sa fie amandoua componenetele schimbate sport ca nu prea sunt compatibile.....ridico si vezi care e sport si care nu...sunt sanse sa fi fost facuta suspensia intentionat asa...daca asa ai cumparato...dar daca are arcurile normale ii tai o spira la arc si coboara mai jos....mergi la un service ..ca iti povestesc baietii de toate...cum o poti modifica...ce fel de suspensie ai ....daca nu stii ....dara daca te uiti ar trebui sa se vada ca sunt diferite de cele de serie.....si telescoipul si arcul...

pe toate 4 amortizoarele 300 de ron? Cu arcuri cu tot? :)

de obicei sr trebui sa fie amandoua componenetele schimbate sport ca nu prea sunt compatibile.....ridico si vezi care e sport si care nu...sunt sanse sa fi fost facuta suspensia intentionat asa...daca asa ai cumparato...dar daca are arcurile normale ii tai o spira la arc si coboara mai jos....mergi la un service ..ca iti povestesc baietii de toate...cum o poti modifica...ce fel de suspensie ai ....daca nu stii ....dara daca te uiti ar trebui sa se vada ca sunt diferite de cele de serie.....si telescoipul si arcul...

De ce sa fie facuta intentionat asa? Pe spate totusi cred ca sunt sport arcurile dar nu stiu ce sa zic.

Edited by cmn

pe toate 4 amortizoarele 300 de ron? Cu arcuri cu tot? :)

De ce sa fie facuta intentionat asa? Pe spate totusi cred ca sunt sport arcurile dar nu stiu ce sa zic.

depinde de gust

daca la om ii placea spatele inalt....ca la nascar...poate era de moda veche4....

pe toate 4 amortizoarele? Cu arcuri cu tot? :)

Da 300 euro, 4 arcuri cu 4 amortizoare si cheia cu care reglezi inaltimea. Userul Caius TM are la vanzare, eu de la el cumpar. Cauta ca are topic sau trimite-i un PM.

Sa vedem poate isi cumpara si bogdy!!!!!

Edited by sax1987

pe toate 4 amortizoarele? Cu arcuri cu tot? :)

Da 300 euro, 4 arcuri cu 4 amortizoare si cheia cu care reglezi inaltimea. Userul Caius TM are la vanzare, eu de la el cumpar. Cauta ca are topic sau trimite-i un PM.

Sa vedem poate isi cumpara si bogdy!!!!!

nu cred ca ii mai trebuie....sta in oras...au asfaltat astia strazile... :)

Edited by CLOSE_HAMANN

Crezi ca in ''fieldul'' sau, nu exista remuneratie ?

Ba da. :)

ĂnsĂŁ nu suficient.

BMW-urile astea ĂŽnghit mulĂži bani.

El e la nivel de Dacia. (vopsit cu trafaletul, mers la mecanici de Dacia care reparĂŁ cu ciocanul Âşi dalta)

Of Ciupanezu,am reptat,am repetat de atatea ori,nu imi mai place sa investesc intr-o masina,mai ales intr-o masina care nu te satisface,iti vine greu,nu ai placere si in al doilea rand nu sunt de acord cu investitul intr-o masina,trebuie sa intelege-ti si voi ca oameni se schimba,nu mai persista aceleasi placeri cum erau acum cativa ani buni,crezi ce vrei tu pana la urma,in legatura cu e46 da,mai toate care le-am observat sunt inalte,sunt ok,din punctul asta de vedere,dar cu siguranta asta este ultimul bmw la mine,e36,nu pot sa trec peste faptul ca este o masina atat,dar atat de nepractica,nu pot sa mint,sa spun ca imi place ca masina cand ea nu ma satisface,mi-am dorit una simpla cu jante pe 15, originale,deci va rog cei care poate sa inteleaga,nu gasesc nimic interesant sa o alerg pe niste stradute,sa fac zgomot,si sa cresc in ''ochii'' unor baieti de cartier,chiar nu ma pasioneaza chestia asta,unii poate in asta gaseste placerea sa asa zisa''stabilitate in curbe'',din cate imi amintesc toata aceasta neplacere a plecat ca mi-am dorit la acel timp un coupe,gasisem atatea sedanuri stok la preturi bune,in legatura cu suspensia eu nu o sa ma apuc sa-i iau o suspensie noua,nicigand,ori schimb pe schimb,ori niste amarate de arcuri pe fata mai inalte,atat,nu vreau sa investesc intr-o masina care nu imi da un gram de satisfactie,punct si cu asta sper ca m-am facut inteles,salut.

Bogdyy, pai tu cum vrei sa fii satisfacut daca nu pui mana (sau sa-ti rupi de la gura :) ) si sa-i cumperi o suspensie noua eventual reglabila.

Chiar iti este asa de greu, sa dai niste bani si sa cumperi una noua?

Daca iti cumperi sh sau faci schimb, poate scapi foarte ieftin, dar tot nu o sa fii multumit... pardon, satisfacut !

Eu am tot un E36 si l-am luat vai de mama lui, am bagat multi bani in el (si o sa mai bag) dar ideea e ca din clipa in care l-am luat, m-am bucurat de el asa cum era el, cu toate problemele care le avea. Si eu ajunsesem la capatul rabdarii intr-o perioada, dar nu m-am dat batut, si am continuat sa bag banii in el, am rezolvat fiecare problema pe rand, iar acum incep sa se vada rezultatele.

Am bagat banii in masina, nu pentru ca sunt bogat, ci din cauza ca sunt prea sarac ca sa cumpar lucruri ieftine.

Of Ciupanezu,am reptat,am repetat de atatea ori,nu imi mai place sa investesc intr-o masina,mai ales intr-o masina care nu te satisface,iti vine greu,nu ai placere si in al doilea rand nu sunt de acord cu investitul intr-o masina,trebuie sa intelege-ti si voi ca oameni se schimba,nu mai persista aceleasi placeri cum erau acum cativa ani buni,crezi ce vrei tu pana la urma,in legatura cu e46 da,mai toate care le-am observat sunt inalte,sunt ok,din punctul asta de vedere,dar cu siguranta asta este ultimul bmw la mine,e36,nu pot sa trec peste faptul ca este o masina atat,dar atat de nepractica,nu pot sa mint,sa spun ca imi place ca masina cand ea nu ma satisface,mi-am dorit una simpla cu jante pe 15, originale,deci va rog cei care poate sa inteleaga,nu gasesc nimic interesant sa o alerg pe niste stradute,sa fac zgomot,si sa cresc in ''ochii'' unor baieti de cartier,chiar nu ma pasioneaza chestia asta,unii poate in asta gaseste placerea sa asa zisa''stabilitate in curbe'',din cate imi amintesc toata aceasta neplacere a plecat ca mi-am dorit la acel timp un coupe,gasisem atatea sedanuri stok la preturi bune,in legatura cu suspensia eu nu o sa ma apuc sa-i iau o suspensie noua,nicigand,ori schimb pe schimb,ori niste amarate de arcuri pe fata mai inalte,atat,nu vreau sa investesc intr-o masina care nu imi da un gram de satisfactie,punct si cu asta sper ca m-am facut inteles,salut.

Da te-ai facut inteles dar nu cred ca nici o masina nu te va "satisface" asa cum vrei tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slow,sincer eu nu as dori una reglabila,pt. ce?sa se uzeze din cauza gropilor si dupa aceia sa inceapa sa coboare in anumite parti neuniform si sa-mi fac nervi?nu,sincer nu doresc una reglabila,si hai sa-ti spun ceva,uite astazi sambata,liber pe strazi,am foslosit un pic masina,a decurs frumos fara sa ma enervez,cand vin zilele lucratoare si intru cu ea in trafic explodez,parcari,trecut de pe o banda pe alta,pe unele sosele se peticesc strazile,ocoleste utilajele,gropi,trebuie sa o manevrezi repede pe loc,servo la e36 nu merge ca la celelalte masini mai noi,volanul este mare,nu pot sa-l rasucesc cu podul palmei,vin parcarile,bordurile,parcarile laterale,trebuie sa fiu atent sa nu sparg bara in colturi de bordura,toate inconvenientele astea adunate fac condusul un stres in cursul saptamanii,m-am contrazis si ma voi contrazice atata timp cat voi avea masina asta cu unii habotnici care vad doar partea aia cu zgomotul tobelor,vanos,scartaituri,ei, pt. acei oameni daca o masina are aceste ''calitati'' este o masina extraordinara in viziunea lor,total gresit,recunosc nu am vointa ta,esti de apreciat,ai bagat bani multi in ea,asta este,nu toti suntem la fel cu vointa,sa se alimenteze cu o anumita placere pt. masina,te rog sa ma crezi,cu toata sinceritatea o spun,nu mai imi doresc un bmw,poate sa fie si un m3,nu mai vreau,imi doresc oricare alta marca de masina pe viitor,daca imi dai pe a mea un m3 e36 pe cuvant daca nu-l refuz,chiar daca nu o sa-ti vina sa crezi,asta este.

Eu ziceam sa-ti iei o suspensie reglabila, in sensul ca o poti regla tu la ce inaltime vrei, de la inaltimea uneia stock o cobori cat vrei tu, daca nu... o lasi ridicata la maxim (adica ca una stock). Banuiesc ca daca nu umbli in fiecare zi ca sa o reglezi nu se strica !

Cat despre manevrele din timpul saptamanii, toti trecem prin asta.

Va mai dura ceva timp pana vor aparea masinile care se parcheaza singure, sau care vor ocoli obstacolele !

Slow,sincer eu nu as dori una reglabila,pt. ce?sa se uzeze din cauza gropilor si dupa aceia sa inceapa sa coboare in anumite parti neuniform si sa-mi fac nervi?nu,sincer nu doresc una reglabila,si hai sa-ti spun ceva,uite astazi sambata,liber pe strazi,am foslosit un pic masina,a decurs frumos fara sa ma enervez,cand vin zilele lucratoare si intru cu ea in trafic explodez,parcari,trecut de pe o banda pe alta,pe unele sosele se peticesc strazile,ocoleste utilajele,gropi,trebuie sa o manevrezi repede pe loc,servo la e36 nu merge ca la celelalte masini mai noi,volanul este mare,nu pot sa-l rasucesc cu podul palmei,vin parcarile,bordurile,parcarile laterale,trebuie sa fiu atent sa nu sparg bara in colturi de bordura,toate inconvenientele astea adunate fac condusul un stres in cursul saptamanii,m-am contrazis si ma voi contrazice atata timp cat voi avea masina asta cu unii habotnici care vad doar partea aia cu zgomotul tobelor,vanos,scartaituri,ei, pt. acei oameni daca o masina are aceste ''calitati'' este o masina extraordinara in viziunea lor,total gresit,recunosc nu am vointa ta,esti de apreciat,ai bagat bani multi in ea,asta este,nu toti suntem la fel cu vointa,sa se alimenteze cu o anumita placere pt. masina,te rog sa ma crezi,cu toata sinceritatea o spun,nu mai imi doresc un bmw,poate sa fie si un m3,nu mai vreau,imi doresc oricare alta marca de masina pe viitor,daca imi dai pe a mea un m3 e36 pe cuvant daca nu-l refuz,chiar daca nu o sa-ti vina sa crezi,asta este.

Cand o sa-ti schimbi masina sper ca nu ne parasesti nu ? ( de pe forum ma refer ) :) , ar fi pacat sincer :twoup:

:):D:D

Problema este că ai un comportament de muiere revoltată, ai anumite probleme pe care nu le rezolvi dar continui să te plângi inutil, să postezi peste tot aiureli şi să enervezi lumea cu nişte inepţii.

Să o luăm pe puncte.

Ai o problemă cu suspensia, e prea dură, nu te "satisface" maşina.

Este foarte simplu.

Cumperi 4 arcuri şi patru amortizoare noi, le montezi şi apoi vei avea cu totul altă maşină.

Va fi ĂŽnaltă şi moale.

Dacă ai un arici la buzunar care nu te lasă să bagi nimic ĂŽn maşină, tare rău ĂŽmi pare că România asta e aşa ĂŽnapoiată şi ĂŽncă se pot lua ITP-uri pe bani.

Tare mi-ar fi plăcut ca oamenii ca tine să nu poată să circule pe drumurile publice, oamenii care nu vor să bage nici un ban ĂŽn maşinile pe care şi le-au luat, posesorii de cazane.

E clar că dacă tu eşti atât de deranjat de suspensie ĂŽnsă nu dai câteva milioane chiar şi de la dezmembrări ca să o schimbi, probabil că n-ai montat ĂŽn viaţa ta o piesă nouă pe maşină, un disc de frână nou, o piesă de articulaţie nouă. Dacă n-ar exista varianta şpăgii, transportul ĂŽn comun, bicicleta şi mersul pe jos ar fi singurele tale opţiuni.

Chiar aşa de greu este să ĂŽnţelegi că suspensia este formată din piese consumabile?

Tu chiar crezi că la o maşină de 15 ani sau mai mult este o problemă dacă schimbi suspensia?

Crezi că există vreo maşină pe lumea asta la care nu trebuie schimbată suspensia?

A doua problemă legată de volan.

Dacă volanul nu se ĂŽnvârte uşor, probabil că e pompa de servo uzată.

Ai verificat nivelul lichidului de servo?

Tu cred că ai o problemă de ĂŽnţelegere.

E chiar aşa greu de ĂŽnţeles că pe noi nu ne interesează despre problemele tale?

Aici se dau nişte sfaturi amicale, dar cam atât.

Nu e nimeni obligat să asculte bocetele astea ale tale, de fiecare dată ĂŽncepi să te plângi de nişte lucruri atât de uşor rezolvabile.

Edited by Ciupanezu

Problema este cã ai un comportament de muiere revoltatã, ai anumite probleme pe care nu le rezolvi dar continui sã te plângi inutil, sã postezi peste tot aiureli ºi sã enervezi lumea cu niºte inepÞii.

SĂŁ o luĂŁm pe puncte.

Ai o problemĂŁ cu suspensia, e prea durĂŁ, nu te "satisface" maÂşina.

Este foarte simplu.

Cumperi 4 arcuri Âşi patru amortizoare noi, le montezi Âşi apoi vei avea cu totul altĂŁ maÂşinĂŁ.

Va fi ĂŽnaltĂŁ Âşi moale.

Dacã ai un arici la buzunar care nu te lasã sã bagi nimic În maºinã, tare rãu Îmi pare cã România asta e aºa Înapoiatã ºi Încã se pot lua ITP-uri pe bani.

Tare mi-ar fi plĂŁcut ca oamenii ca tine sĂŁ nu poatĂŁ sĂŁ circule pe drumurile publice, oamenii care nu vor sĂŁ bage nici un ban ĂŽn maÂşinile pe care Âşi le-au luat, posesorii de cazane.

E clar cã dacã tu eºti atât de deranjat de suspensie Însã nu dai câteva milioane chiar ºi de la dezmembrãri ca sã o schimbi, probabil cã n-ai montat În viaÞa ta o piesã nouã pe maºinã, un disc de frânã nou, o piesã de articulaÞie nouã. Dacã n-ar exista varianta ºpãgii, transportul În comun, bicicleta ºi mersul pe jos ar fi singurele tale opÞiuni.

Chiar aÂşa de greu este sĂŁ ĂŽnĂželegi cĂŁ suspensia este formatĂŁ din piese consumabile?

Tu chiar crezi cĂŁ la o maÂşinĂŁ de 15 ani sau mai mult este o problemĂŁ dacĂŁ schimbi suspensia?

Crezi cĂŁ existĂŁ vreo maÂşinĂŁ pe lumea asta la care nu trebuie schimbatĂŁ suspensia?

A doua problemĂŁ legatĂŁ de volan.

Dacã volanul nu se Învârte uºor, probabil cã e pompa de servo uzatã.

Ai verificat nivelul lichidului de servo?

Tu cred cĂŁ ai o problemĂŁ de ĂŽnĂželegere.

E chiar aÂşa greu de ĂŽnĂželes cĂŁ pe noi nu ne intereseazĂŁ despre problemele tale?

Aici se dau niºte sfaturi amicale, dar cam atât.

Nu e nimeni obligat sã asculte bocetele astea ale tale, de fiecare datã Începi sã te plângi de niºte lucruri atât de uºor rezolvabile.

Stai sa vezi acuma hal de raspuns :)

bogdy,tu ai o singura problema si aia este creierasu ala tau mic,sau posibi nuroni fonctioneaza sacadat,daca fac o lista cu cate piese am schimbat la masina,cred k iti ia 5 minute sa citesti si pentru asta tot sunt de parere k bmw-este o marca care isi merita numele

multe piese am schimbat doar din dorinta de a aduce masina in parametri egali cu ziua in care a iesit pe portile fabrici,

cel mai bun sfat ar fi sa te lasi de masini si sa cumperi o tricicleta (chiar si iubita imi spune sa nu mai iau nimic la masina si sa-mi mai iau si eu cate o haina,noroc k imi cumpara ea :) masina este exact k un copil,demulte ori trebuie sa iti iei de la gura si sa-i dai ei )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.