Jump to content

O veche problema auto,suspensia...sport

Recommended Posts

Bine ok,sa se inchida topicul,Ciupanezu tot cu aceleasi teorii,principii,ferice de cei cu masini cat mai noi,indiferent de marca,am ajuns la vorba multora,masina cat mai veche este loz in plic,asa poate gandeam si eu inainte,precum Spanac si cativa de aici,esti naiv,iei o rabla veche si dupa aceia,stai in fundul mecanicilor,tinichigiilor pana readuci rabla sa fie si ea cat de cat ca o masina normala,pt. ce atata efort?pt. o vechitura care o vede respectivul in viziunea lui mai frumoasa decat celelalte masini,dar ea este defapt o masina banala,veche,in viata asta unii cred ca singura placere este sa stai si sa ai vointa,sa faci eforturi sa readuci niste rable sa se comporte aproape ca niste masini normale,ok,multumesc de sfaturi,se poate inchide topicul,pana una alta oferta ramane valabila,schimb pe schimb cu suspensia,nu imi place sa investesc intr-o masina unde satisfactia pana acum este 0,salut.

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

...ferice de cei cu masini cat mai noi,indiferent de marca,am ajuns la vorba multora,masina cat mai veche este loz in plic... iei o rabla veche si dupa aceia,stai in fundul mecanicilor,tinichigiilor pana readuci rabla sa fie si ea cat de cat ca o masina normala,pt. ce atata efort?pt. o vechitura care o vede respectivul in viziunea lui mai frumoasa decat celelalte masini... in viata asta unii cred ca singura placere este sa stai si sa ai vointa,sa faci eforturi sa readuci niste rable sa se comporte aproape ca niste masini normale... pana una alta oferta ramane valabila,schimb pe schimb cu suspensia,nu imi place sa investesc intr-o masina unde satisfactia pana acum este 0.

bogdyy, exista o piesa de la BUG MAFIA numita 40km/h.

Pe cuvantul meu de onoare daca nu contine raspunsurile la toate semnele tale de intrebare.

Iti recomand sa o asculti macar odata !

Daca nu ai timp, ti-am extras eu niste versuri mai jos, care am crezut eu ca sunt mai lamuritoare pentru tine.

:) Sunt eu maniac? Probabil ca da,

pentru ca-mi place sa-mi bag banii in masina mea.

...

Noroc, am 260 de cai sa ma intorc,

clasic ca un BMW din '90 storc

admiratie de la orice rival pe interval

...

Imi place genu' de masina cu prezenta scenica,

dramatica, enigmatica, singuratica, animalica, inca de mic

mi-am dorit ceva special, cum sa explic?

...

Ai un Passat, stiu, 2003, stiu,

V6 TDI cu tot ce vrei pe el, stiu,

da' mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta,

parca-ati f*te toti aceeasi p*z*a, nu te supara. (strofa mea preferata :twoup: )

...

Hai, las-o-n p**a mea, ca nu se mai poate-asa,

ai banu' sa-ti cumperi un S da' nu ai bani s-o faci a ta

...

Pune-i roti mari, BBS, Antera,

sau niste croame garantate sa-ti fure privirea,

elegant fenteaza-le pe-obstacole si arde-o-ncet,

ca graba strica orice efect!

...

n-o ard in turma, da' vreau sa raman integru',

si ca sa fiu aproape de strazi si cartier

o sa-l cobor vreo cativa centimetri, lejer.

...

Asta-i tot, ne vedem pe strazi,

te las sa iti combini masina cu ce crezi. :)

bogdyy daca ai sa citesti topicurile cu diverse probleme de pe forum ai sa vezi ca pana la urma majoritatea ajung la un rezultat chiar daca problema e mai complicata si necesita mai mult timp.

Tu ai deschis enspe topicuri despre suspensia ta si la fiecare ai primit raspuns cum se rezolva dar tu nu vrei sa o rezolvi. :)

Eu il inteleg pe bogdy dar el nu ne intelege pe noi si refuza sa inteleaga. Si eu am bagat in masina pana acum ceva bani si poate o sa mai bag. Nu o am de mult timp dar eu sunt multumit de ea. Si ieri am avut niste peripetii cu masina.

1. Cred ca mi s-a blocat iar etrierul la roata din dreapta fata, problema care nu m-a lasat sa vin cu masina pe roti de unde am cumparat o :))

2. Am umblat pe la antigel, am desurubat acel surub de se face aerisirea si l`am strans la loc. Am ajuns in parcare si am vazut o balta sub masina. Pe la surubul ala imi iesise tot antigelul. Am vrut sa dau de el sa vad ce are si s`a rupt din cap si a ramas filetul inauntru dar intrebarea mea era daca s-a intamplat asta pt ca am umblat eu sau a facut ceva din cauza ca a fost mai cald ieri...

Asa ca bogdyy, daca tu refuzi sa mai bagi bani in masina, nici macar chestiile uzuale, atunci nu are rost sa te mai plangi. Astea sunt treburile cand iei o masina veche, trebuie sa te astepti la orice.

Edited by cmn

...ferice de cei cu masini cat mai noi,indiferent de marca,am ajuns la vorba multora,masina cat mai veche este loz in plic... iei o rabla veche si dupa aceia,stai in fundul mecanicilor,tinichigiilor pana readuci rabla sa fie si ea cat de cat ca o masina normala,pt. ce atata efort?pt. o vechitura care o vede respectivul in viziunea lui mai frumoasa decat celelalte masini... in viata asta unii cred ca singura placere este sa stai si sa ai vointa,sa faci eforturi sa readuci niste rable sa se comporte aproape ca niste masini normale... pana una alta oferta ramane valabila,schimb pe schimb cu suspensia,nu imi place sa investesc intr-o masina unde satisfactia pana acum este 0.

bogdyy, exista o piesa de la BUG MAFIA numita 40km/h.

Pe cuvantul meu de onoare daca nu contine raspunsurile la toate semnele tale de intrebare.

Iti recomand sa o asculti macar odata !

Daca nu ai timp, ti-am extras eu niste versuri mai jos, care am crezut eu ca sunt mai lamuritoare pentru tine.

:) Sunt eu maniac? Probabil ca da,

pentru ca-mi place sa-mi bag banii in masina mea.

...

Noroc, am 260 de cai sa ma intorc,

clasic ca un BMW din '90 storc

admiratie de la orice rival pe interval

...

Imi place genu' de masina cu prezenta scenica,

dramatica, enigmatica, singuratica, animalica, inca de mic

mi-am dorit ceva special, cum sa explic?

...

Ai un Passat, stiu, 2003, stiu,

V6 TDI cu tot ce vrei pe el, stiu,

da' mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta,

parca-ati f*te toti aceeasi p*z*a, nu te supara. (strofa mea preferata :twoup: )

...

Hai, las-o-n p**a mea, ca nu se mai poate-asa,

ai banu' sa-ti cumperi un S da' nu ai bani s-o faci a ta

...

Pune-i roti mari, BBS, Antera,

sau niste croame garantate sa-ti fure privirea,

elegant fenteaza-le pe-obstacole si arde-o-ncet,

ca graba strica orice efect!

...

n-o ard in turma, da' vreau sa raman integru',

si ca sa fiu aproape de strazi si cartier

o sa-l cobor vreo cativa centimetri, lejer.

...

Asta-i tot, ne vedem pe strazi,

te las sa iti combini masina cu ce crezi. :)

Din pacate eu cred ca el nu asculta genul asta de muzica, prefera alte genuri(manele)!! :(

Melodia aia o ascultam ºi eu când a apãrut, Îmi place sã cred cã m-am mai deºteptat de atunci. :)

E o melodie foarte comercialã fãcutã sã fie pe placul unora, nu are esenÞã.

B.U.G Mafia au multe alte melodii mult mai reuÂşite.

Bine ok,sa se inchida topicul,Ciupanezu tot cu aceleasi teorii,principii,ferice de cei cu masini cat mai noi,indiferent de marca,am ajuns la vorba multora,masina cat mai veche este loz in plic,asa poate gandeam si eu inainte,precum Spanac si cativa de aici,esti naiv,iei o rabla veche si dupa aceia,stai in fundul mecanicilor,tinichigiilor pana readuci rabla sa fie si ea cat de cat ca o masina normala,pt. ce atata efort?pt. o vechitura care o vede respectivul in viziunea lui mai frumoasa decat celelalte masini,dar ea este defapt o masina banala,veche,in viata asta unii cred ca singura placere este sa stai si sa ai vointa,sa faci eforturi sa readuci niste rable sa se comporte aproape ca niste masini normale,ok,multumesc de sfaturi,se poate inchide topicul,pana una alta oferta ramane valabila,schimb pe schimb cu suspensia,nu imi place sa investesc intr-o masina unde satisfactia pana acum este 0,salut.

ªi maºinile mai noi Înghit bani, chiar mai mulÞi decât un E36, Însã asta o sã ÎnÞelegi abia când o sã ai una.

Probabil cĂŁ va fi un mare Âşoc. :)

Asta e viaÞã, nu te poÞi distra fãrã sã plãteºti.

Când dai banii pe o maºinã faci doar primul pas, apoi trebuie constant sã bagi bani În ea.

Tu vrei o maºinã foarte ieftinã ºi care sã nu necesite nici un fel de ÎntreÞinere, sã nu bagi decât ulei (la vreo 50 000 km) ºi benzinã cât mai puÞinã.

AÂşa ceva nu existĂŁ.

Masina ar trebui sa aibe doar cei ce si`o pot permite cu adevarat dar la noi in Romanica multi fac eforturi foarte mari numa numa sa isi cumpere una. Chit ca nu au o casa, ei isi cumpara masina. Si eu am facut efort sa imi iau masina si ma mai trec anumite ganduri si ma intreb de ce. Pai pentru ca imi place. Cei care au multi bani crezi ca isi mai fac probleme de ce zgomot se aude de pe undeva sau etc?

Ar fi placut sa ai o masina si sa nu iti fie teama ca poate nu ai banii necesari pt o piesa anume. Mie unu imi plac foarte mult e36. Daca as avea bani as restaura o masina cap coada si atunci sa vezi cum ar fi dar din pacate bugetu meu lasa de dorit...

P.S. hai sa ne plangem cu totii. :)

Edited by cmn

O masina nu mananca bani doar atat timp cat sta nemiscata in parcare.

Cand incepe sa ruleze deja trebuie sa bagi bani in ea.

Masina nu e o afacere din care iti ies bani ,masina consuma bani poate fi ea noua sau veche toate is gauri negre ,bagi bani dar inapoi nu ii mai scoti .

Parerea mea e ca bogdy e fan BMW ,dar toti prietenii lui lucreaza la DACIA Pitesti .

Edited by DEST

La Pitesti sunt mai ieftine piesele de Dacia!! :)

Bogdy : pune mai anunt ca schimbi pisica cu Dacic 1310 sau supernova si sigur gasesti pe cineva dispus la schimb.Poate mai iei si diferenta sa cumperi suspensie nou ala Dacie!!!

Melodia aia o ascultam ºi eu când a apãrut, Îmi place sã cred cã m-am mai deºteptat de atunci. :)

E o melodie foarte comercialã fãcutã sã fie pe placul unora, nu are esenÞã.

B.U.G Mafia au multe alte melodii mult mai reuÂşite.

Stiu ca Mafia au melodii si mai frumoase, dar in melodia aia i se explica lui bogdyy de ce baga unii banii in masini, de ce altii prefera sa cumpere o masina mai veche, de ce altii prefera sa coboare masina, de ce e mai bine sa mearga incet :) etc

Nu are legatura ca e hip-hop!

Da bogdy nu are nevoie de masina ca sa mearga incet, el nu vrea sa faca tuning la masina. El o vrea sa se miste cu ea. Dar cel mai important, sa poata merge cu ea peste borduri si mai ales la un gratar.

Da bogdy nu are nevoie de masina ca sa mearga incet, el nu vrea sa faca tuning la masina. El o vrea sa se miste cu ea. Dar cel mai important, sa poata merge cu ea peste borduri si mai ales la un gratar.

Nu uita de calea ferata, trebuie neaparat sa poata trece si peste ea fara probleme!!

Edited by sax1987

Pai, o suspensie de monster truck nu cred ca e scumpa. :)

Asa sunt sigur ca nu o sa mai simta gropile, nici macar masinile peste care trece sau parcheaza, iar gratarul poate sa-l faca unde vrea el si in varf de munte !

Eu n-am inteles prea bine:

1. El si-a cumparat masina asa lasata rau si s-a trezit dupa ceva timp (cand a vrut sa urce pe bordura) ca nu e posibil asa ceva ?

2. I s-au rupt arcurile si amortizoarele intre timp ?

3. I-a fost "inlocuita" suspensia pe cand dormea cu una si mai joasa, de nu mai poate sa mearga nici cand este trafic ? :)

:)) prima varianta este corecta.

Frate pai cum vrea sa treaca peste calea ferata, asa direct fara sa puna frana? Eu merg usor si nu ating cu masina. Am mers ieri cu ea si pe drum de tara din ala cu gauri mari, urme de tractoare etc :)) si nu am atins pt ca am stiut cum sa merg. Am atins cand sa intru in curte ca am un fier pe mijloc de sustinere al portilor si am crezut ca nu atinge da a atins rau. Mergeam si imi dadea bruscari. Am crezut ca acolo isi da sufletul :twoup:))

Pe bune daca nu mi sa luat de niste useri de aici care daca au niste antichitati cu borbet,brok,bbs se cred zmeii soselelor,cine mai sunt ca ei si ceilalti participanti la trafic sunt niste idioti pt. ca nu stiu ce masini sa aleaga,daca nu as mai avea ciudatenia asta cu 2 usi si sa am o masina normala,asa cum imi doresc nu mi-ar mai trebui sa citesc toate astea,vanos,forja,brok,bbs,suspensii reglabile,dublu vanos,mi sa luat de astea de nu va spun,dar recunosc ca in atatia ani am primit unele sfaturi care mi-au fost de ajutor de la anumiti useri,dar sunt unii care cred ca daca au bbs,suspensii sport,kit de nu stiu ce si masina de 18 ani, mama ce sunt pe strada,sa am si m3 e36 cu fel de fel de jante daca ma satisface cum ma satisface masina de o am acum pai cu siguranta o sa fiu invidios pe un tip cu,Clio sedan chiar si de 4-5 vechime,asa ca lasati-ma cu sfaturile astea ca este o masina mai distinsa,distinsa in viziunea unora,astazi zi frumoasa,ma-si fi dus cu cineva la tara,un gratar,o cola rece,o muzica dar am 2 km si ceva de parcurs pe drum de tara,cand calca pe pietre zici ca se dezmembreaza si intra pe acolo oameni cu Golf5,Octavia,Citroen,Audi, masini cat mai noi sau noi,care nu se compara cu o jarca din asta ca valoare,dar necazul si ghinionul la mine asta a fost,dupa ce este o vechitura nu poate sa aibe un minim,minimorul de utilitate,sa imi spuna cineva o suspensie reglabila pe fata din ce se compune,telescop si arc banuiesc,da?cam cat este una modesta,nu as dori ca la o asemenea masina investitile sa fie mari,prefer sa fac altceva cu banii,vreau un pret informativ,salut.

Te rog sa ma crezi daca nu imi convenea sa schimb masina pt. treaba asta,da,da ai auzit bine,imi este o sila de nu-ti spun de rahaturile astea,sa umblu dupa piese,sa stau cu gandul ca nu sunt bune si sa-ti mai spun ceva,daca iau arcurile stoc si telescoapele pe fata sansele sunt sa stea mai ridicata de bot,gen salupa,asa aia reglabila banuiesc ca pot sa o ridic eu cat doresc,deci eu de aceia cer niste informatii, ca nu cumva sa nu se potrivesca ceva ca,chiar imi vine boala pe ea de masina,ca eu nu sunt ca altii sa am rabdare si nervi tari cu ele.

Pai am vorbit acum vreo 2 luni,cu unii si altii,mi sa luat de oameni nehotarati,ei intreaba ce defecte are,eu le-am spus,dupa aceia imi spune-au''ca sti eu nu as mai vrea sa fac nimic la masina,vroiam una cat mai ok'',ei nu sunt realisti,pe bune,vroiam sa intru cu un tip in vorba am obs ca are un 318is inaltutza,stok,jante pe 15 la mica publicitate dar e cam sucit,dificil,ar vrea masina perfecta la 17-18 ani vechime,treaba lor,nu mai vreau sa-mi bat capul degeaba,de vandut o vindeam sincer demult,tu crezi ca mai stateam eu cu asa ceva?o bagam undeva de..panarama de masina,dar nu mai am o diferenta considerabila de bani sa iau una calumea,ceva mai nou,mai bun,am alte prioritati acum,nu stau in masini,de aceia cer niste informatii,sa o fac pe asta cat de cat in masa de masina sa ma pot deplasa cu ea,poate doar sa ma supere rau sa ma enerveze si sa o dau pe ce o-i da-o,eu am recunoscut,ca masina nu imi place,nici ca forma,nici ca interior,dar asta e,cu mana mea mi-am facut beleaua asta.

Eu tocmai am dat anunt ca schimb suspensia cu una stock si sunt interesati asa ca nu are rost sa te mai plangi degeaba pentru ca sunt o gramada de oportunitati sa scapi de ea. Mai zici si ca troncane masina. Pai daca masina aia nu a mai vazut un pivot sau o bucsa noua inca de cand a iesit din fabrica, eu nu inteleg de ce te plangi. Majoritatea bmw urilor astea nu au fost ingrijite. Arata mi si mie o solenza peste 16 ani sa vedem cum arata. Si sa fie duse la maxim asa cum sunt in Germania masinile.

Pai am vorbit acum vreo 2 luni,cu unii si altii,mi sa luat de oameni nehotarati,ei intreaba ce defecte are,eu le-am spus,dupa aceia imi spune-au''ca sti eu nu as mai vrea sa fac nimic la masina,vroiam una cat mai ok'',ei nu sunt realisti,pe bune,vroiam sa intru cu un tip in vorba am obs ca are un 318is inaltutza,stok,jante pe 15 la mica publicitate dar e cam sucit,dificil,ar vrea masina perfecta la 17-18 ani vechime,treaba lor,nu mai vreau sa-mi bat capul degeaba,de vandut o vindeam sincer demult,tu crezi ca mai stateam eu cu asa ceva?o bagam undeva de..panarama de masina,dar nu mai am o diferenta considerabila de bani sa iau una calumea,ceva mai nou,mai bun,am alte prioritati acum,nu stau in masini,de aceia cer niste informatii,sa o fac pe asta cat de cat in masa de masina sa ma pot deplasa cu ea,poate doar sa ma supere rau sa ma enerveze si sa o dau pe ce o-i da-o,eu am recunoscut,ca masina nu imi place,nici ca forma,nici ca interior,dar asta e,cu mana mea mi-am facut beleaua asta.

Tu daca nu ai reparat niciodata articulatile fata cum vrei sa nu troncane??!!

Orice masina daca nu schimbi nimic la directie si suspensie va ajunge sa troncane. Cumpara Dacie si vei schimba bucsele si pivotii lunar!! Tu ce vrei, sa nu repari niciodata nimic la masina si sa mearga bine? Sau mai simplu , da masina ca avans la una noua( dar si aia va troncanii dupa un timp) .Cat se da acum pe ele? 800-900 e??!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.