Jump to content

cred ca s-a terminat cu ea!

the rocket

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu zic sa o duci si la alt service sa vezi ce iti zic si aia. Si eu la E46 am schimbat garnituri pe la motor pentru ca se creau pete de ulei pe motor probabil asa e la toate. Sfatul meu sincer desi nu este destul de ortodox e sa o faci si apoi sa o vinzi.

Mda... E bun sfatul... Macar daca o vinde sa o vanda impecabila. Ai boala pe el ?

In special sa se duca in alt service... Poate astora din primul serice doar li s-a parut ca pierde ulei peste tot... Cei de la urmatorul service poate doar se uita mai urat pe masina si spun si vreo 3 descantece si nu mai pierde ulei...

Ai gandit mult pana ai scris postul asta?

Are dreptate alex, ce investesti intr-o masina nu ai sa scoti niciodata. Eu cand am luat E46-le m-a ajuns 9000 de euro, asta in 2008 in ianuarie si era un 316 chel. Nu vreau sa ma gandesc acum ce masina as lua cu 9000, si un 316 a ajuns undeva pe la 5000, astea sunt timpurile. Edited by Cosm1n

masina mea are acum 215k km condusi pe toate tipurile de drumuri si nu imi amintesc sa fi schimbat vreo garnitura sau sa fi desfacut un surub de la motor. vreau la primavara sa desfac si eu galeria de admisie ca sa o curat. in rest completez ulei 2-300ml intre schimburi (15k km fac eu). eu cred ca motorul tau are mult mai multi km. sau ghinion peste masura. daca imi facea mie asa dadeam in judecata bmw...

salut. intai imi cer scuze ca ma bag si eu asa.............., sunt nou in bransa si as vrea sa intreb cate ceva . am uhn bmw 316i an fabr 1993. stand mai rttoata ziua in el , la un moment dat am ap[asaat bu tonul din partea stanga ce se afla pe bord( intre turometru si vitezometru) concomitent uinvartind de cheie pana la prima trapta . pe ecranul de sub turometru ( u7nde sunt afisati nr de km totali pe care i-a parcurs masina si o gradatie reprezentand service oil ) a inceput sa ruleze diferite caractere ( numere ) care habar nu am ce reprezinta . In total sase afisari. cine imi poate spune ce reprezinta acele valori ? la 2 era 00000, la 3 64350 la 4 190 si sa mai departe. Va rog sa ma lamuriti , multumesc si inca o data scuze , dar nu am stiut unde anume sa postez