Jump to content

oglinzi incalzite e36

Asgaard

Recommended Posts

am inteles, eu peste tot pe unde am intrebat mi s-a zis ca de la 320 in sus incalzirea era standard...si de asta imi daduse cu radical, chiar ma gandeam ca poate au fost sparte/furate alea vechi si s-au pus din astea fara incalzire.

Stii cumva si cum imi dau seama dupa "cablaraie" daca am incalzire sau nu?

sticla are incalzire ?! Poate a fost schimbata ep parcursul vietii . Si eu am un Ciob la sofer care nu se incalzeste . Vezi daca ai firele inauntru !

habar nu am, nu le-am desfacut pentru ca par fragile si mi-a fost frica sa nu le sparg (de obicei eu am 2 maini stangi)

Apesi sticla de sus, pana se face jos loc, bagi degetele si tragi un pic, lejer, apoi vezi daca ai 2 fire legate de sticla. e simplu.

ok , ms, o sa incerc maine daca se opreste ploaia.

AAa si inca ceva..inapoi cum o pun? :)

Are 4 cleme care se prind de suportul acela rotund(o sa le vezi dupa ce dai jos sticla)...

Apesi sticla de sus, pana se face jos loc, bagi degetele si tragi un pic, lejer, apoi vezi daca ai 2 fire legate de sticla. e simplu.

Sau iei 2 furculite si le bagi cu cracii aia in partile laterale ale sticlei si pe urma inpingi in cozi si trebe sa iasa :) . Mai greu cu pusul , m-am chinuit cam 25 de minute pana am pus o sticla , cand facea pac sus si nu facea jos si tot asa , trebuie cumva sa inpingi toata sticla odata , ar fi bine sa ai degetele lungi.

Sau iei 2 furculite si le bagi cu cracii aia in partile laterale ale sticlei si pe urma inpingi in cozi si trebe sa iasa :) . Mai greu cu pusul , m-am chinuit cam 25 de minute pana am pus o sticla , cand facea pac sus si nu facea jos si tot asa , trebuie cumva sa inpingi toata sticla odata , ar fi bine sa ai degetele lungi.

billy M si asa esti vecin cu mine, n-ai si tu timp maine dupa amiaza sa ne vedem sa ma ajuti? Mai bem un suc, schimbam 2-3 impresii, etc

60 lei fara geamurile de oglinzi

ms mult, cred ca o sa ma duc sa le fac si eu, ca ma streseaza.

Si stau incalzite tot timpul sau sunt legate la butonul de dezaburire?

Pai e simplu, trebuiesc trase cate 2 fire in plus din masina in usa, apoi puse sticle cu papuci, si gata.

este cand stii pe unde sa le tragi, dar cum eu sunt pafarist...prefer sa dau 60 lei cuiva care stie ce face...

la mine si la e36 si la e87 se incalzesc tot timpul ,nu au legatura cu butonul de dezaburire

(Pai e simplu, trebuiesc trase cate 2 fire in plus din masina in usa, apoi puse sticle cu papuci, si gata.)..............

nu trebuie sa tragi nici un fir din masina in usa ,se leaga in oglinda direct de la mufa de reglajul electric

Edited by Genu