Jump to content

Capacele Jante Aliaj Bmw Originale Cele Mici (Poze Reale)

PSA

Recommended Posts

Capacele Jante Aliaj Originale BMW Stare Buna 100% Originale BMW

Capacele sunt folosite . Provin din dezmembrari . Pretul este pentru setul de 4 bucati . Pret fix . Trimit prin FanCourier . Zona Livrare Berceni sau Baneasa .

Pret : 80 ron

Capace Originale BMW 16 Inch Stare Buna 100% Originale BMW

Capacele sunt folosite . Au unele urme de folosinta gen zgarieturi (nu sunt crapate sau rupte clemele) . Le-am cumparat din targ vitan pentru a le monta pe masina proprie si abia acasa am constat ca sunt pe 16 inch eu avand jentile de iarna pe 15 . Pretul este pentru set . Pret fix . Trimit prin FanCourier .

Pret : 100 ron

Numar de Telefon : 0760.740.490 Sorin

post-30059-1266508334_thumb.jpg

post-30059-1266509543_thumb.jpg

Edited by alex_maniacu_91
Unire anunturi.

Capacele Jante Aliaj Originale BMW Stare Buna 100% Originale BMW

Capacele sunt folosite . Provin din dezmembrari . Pretul este pentru setul de 4 bucati . Pret fix . Trimit prin FanCourier . Zona Livrare Berceni sau Baneasa .

Numar de Telefon : 0760.740.490 Sorin

si care este pretul?

Eu zic sa te uiti pe realoem.ro ca e cel mai accesibil si cel mai usor de cumparat dupa acest site . Plateste 3 euro pe acel site si 30 euro transportul . Oricum . Fi tu fericit si cumpara de la Filaret .

Eu zic sa te uiti pe realoem.ro ca e cel mai accesibil si cel mai usor de cumparat dupa acest site . Plateste 3 euro pe acel site si 30 euro transportul . Oricum . Fi tu fericit si cumpara de la Filaret .

eu de fiecare data cand am apelat la cei de Filaret am gasit preturi mai ieftine decat in dezmembrari . 80 de lei pe capacelele de jante chiar este un pret mare . oricum , bafta la vanzare !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.