Jump to content

Mi s-au furat oglinzile la E90

laur2009

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sunt convins ca toate oglinzile vandute : la vitan, pe okazii sau "la cineva care se intampla sa dezmembreze o masina - fix acum" - cum am facut eu rost, sunt furate.

:lol: E nebunie,azi am vazut la stiri ca s-au apucat astia de treaba serioasa in Bucuresti,la furat de oglinzi de la Audi,BMW,MB..Chiar nu imi vine sa cred cat de mare e foamea... :)

.Chiar nu imi vine sa cred cat de mare e foamea... :)

de ce sa nu crezi . Azi vindea unul stergatoare la semafor la Plazza . l-am intrebat de unde le are , a ridicat din umeri . Un parlit drogat , a vandut 2 seturi cat am stat eu , 40 ron cerea pe ele , le dadea si cu 20 . Pomana curata !

sunt convins ca toate oglinzile vandute : la vitan, pe okazii sau "la cineva care se intampla sa dezmembreze o masina - fix acum" - cum am facut eu rost, sunt furate.

:) E nebunie,azi am vazut la stiri ca s-au apucat astia de treaba serioasa in Bucuresti,la furat de oglinzi de la Audi,BMW,MB..Chiar nu imi vine sa cred cat de mare e foamea... :)

si in brasov e la fel

• 2 weeks later...
Si eu am ramas fara oglinda pe stanga saptamana trecuta , asta prin Constanta se intampla. Noroc ca am scapat ieftin comparativ cu cat ma asteptam eu .75 ron cu dezaburire, linia aia de marire de unghi si coloritul albastru ca cele de pe masina.

Eu am "donat" doua perechi de oglinzi de E90, al doilea set fiind inscriptionat si tot degeaba. Am fost la un centru de taiat geamuri si oglinzi si mi-am taiat un set de sticle pe care le-am atasat cu banda dublu adeziva de motorasul oglinzii pentru a beneficia de reglarea acestora. Nu am in schimb incalzire la ele, dar la 10 Ron setul macar daca mi le ia, nu ma doare sufletul.

Mai ramane si varianta antifurtului montat pe suportul oglinzilor, dar arata chiar nasol si am vazut colegi de forum care reclamau furtul oglinzilor chiar daca era montat antifurtul.

O sa ajunga sa fure si de pe Logan, nici nu isi imagineaza ce industrie ar iesii, ca de.... e volum.

nu e foarte puternic adezivul, pentru ca la inceput pana am centrat-o am dezlipit-o de cateva ori destul de usor. Ma gandesc acum sa nu se fi fixat in timp mai bine, dar incerc sa vad daca cedeaza usor. Oricum , am pus fasii mici de-a lungul cercului de fixare de pe motoras. Daca nu cedeaza de pe oglinda, ma gandesc ca cedeaza de pe plasticul motorasului. Acum sper sa nu se enerveze baietii cand vin sa imi salte oglinzile cand or sa vada ca nu sunt originale. :)