Jump to content

Intentionez sa cumpar un 525d sau 530d

godoroja

Recommended Posts

Masina ori o aduc de afara eu ,ori daca gasesc ceva bun prin tara o iau de aici. Anul sa fie cel putin 2003 si pana in 20000 euro ma arunc. La ce ar trebui sa ma uit cand inspectez o astfel de masina. Va rog sa ajutati un viitor coleg de forum :).

:blink:

Cutie manuala sau automata?

Cu sau fara piele

Cu sau fara xenon.

Care are probleme cu turbina? 530d-ul?

Ce probleme sunt, ce e mai bun sa iau. 530d are taxe mari dar poate gasim ceva bun.

Multumesc si astept ajutorul vostru

Edited by godoroja

Cam ce probleme are aceasta masina? La ce ma astept dupa ce o cumpar.

Trebuie sa-i fac distributia sigur - cat costa kit-ul?

Placute si discuri la fel- cat costa si astea.

Si schimbul de ulei si filtre. Ce ulei ii puneti si cat costa toate filtrele.

Sunt cam pretentios, nu? Vreau insa sa stiu la ce ma astept.

Cu distributia poti sa stai linistit - e pe lantz.

Cu costurile de intretinere e asa: daca vrei ca masina sa fie TOP, pregateste-te sa decartezi din greu.

Daca esti godo pe care il stiu eu, vei avea o mare problema cu service-urile - sunt mult mai putine decat cele din retzeaua VW si cu angajati ceva mai scortzoshi ca la PORO :blink:

• Like 1

da, eu sunt, si stiu ca voi avea probleme cu ei dar ai sa auzi si p-aici de mine. In cazul unui BMW m-ai vedea si la OTV... Stii ce boala am eu pe astia....

Ma gandesc sa schimb octavia din motive de spatiul interior si de respectul cu care esti tratat in trafic cand ai 1 bmw. M-am saturat sa ma enervez cand pun frana la o groapa cu octavia si vine unu cu o Dacie din spate care ma ia la claxoane. Am mers cu 523i-ul cumnatului mei si vreau sa-ti spun ca am facut si teste. La o linie ferata cu octavia franez si 3 dacii deja m-au luat in colimator - claxoane, dumnezei si raniti apoi am luat 523i-ul si am repetat de 5 ori trecerea peste linie si nimic. Liniste totala in spate.....

Cu ce ma ajutati, n-am pb cu distributia dar la ce sa ma uit cand iau masina. Care-s defectele lor majore ?

Mersi BogMW :blink:

Guest poleposition
Un BMW il iei pentru ce e el ca masina, nu ca sa fi respectat in trafic  :blink: ... Nu de alta dar iti poti lua o basculanta si sa vezi atunci ce te respecta toti  :)  :D  :D .

103357[/snapback]

"ce e gogule, nu-ti mai ajunge strada ?" :) :)

Edited by poleposition

Un BMW il iei pentru ce e el ca masina, nu ca sa fi respectat in trafic  :D ... Nu de alta dar iti poti lua o basculanta si sa vezi atunci ce te respecta toti  :D  :bounce:  :w00t: .

103357[/snapback]

:) pai da. ca daca ai basculanta si te supara unul din spate o descarci peste el :blink: :) :)

Sunt de acord cu RedCap, argumentele tale sunt mai neobisnuite.

Despre E39 in particular cel mai bine sa sa iti spuna cei care conduc masina asta :blink:. Fiind o masina sofisticata sunt convins ca sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont la o eventuala verificare inainte de cumparare.

Da, vreau o masina care sa ma linisteasca sa nu ma mai enervez din cauza boschetilor care claxoneaza si flashuiesc. Am mers cu 5 , am vazut ca nu te claxoneaza. La fel e si E-klasse dar mi se pare ca e mult mai jos decat bmw. Daca vreti sa ma ajutati ajutati-ma si nu ma luati la misto cu Basculanta. Fiecare are motivele lui. Eu deja am par alb din cauza acesto boscheti claxonanti.......

BTW Pentru mine nici o masina nu mai e masina. Cu cat bagi mai multe tehnologii in ea cu atat se va defecta mai des. E logic

Va rog sa revenim la subiect.

La ce ar trebui sa fiu atent cand as cumpara un E 39?

Edited by godoroja

la tot :)

joke... ia un mecanic frumos daca o iei din RO si dute cu el unde-i masina ca tu daca nu te pricepi degeaba iti zice cineva la ce sa te uiti ca o sa te uiti ca curca-n lemne monsieur... :)

cel mai bine iei un mecanic... dai o bere si un 50Euro acolo... si iti zice tot ce e pe partea de mecanica de zis si poate obtii si un pret mai mic cand o cumperi daca e cineva cu experienta mecanicu ala...

daca e ca al meu vreo 30 de ani de mecanica :D

:blink:

multa bafta omule....! :)

Daca se poate sa fie manuala pt ca o poti conduce cum vrei tu.Eu am steptronic la ea si face mai mult ce vrea ea si sincer ma enerveaza.Cu 520d-u ma joc cum vreau eu...3-4-5 iara reduc...niste senzatii foarte faine si are numai 136CP.530d-u ii da clasa oricand la viteza.Pielea sa nu lipseasca si nici xenonul..mai ales noaptea ai nevoie

ia-o cu xenon daca ai posibilitatea... pielea arata frumos dar iarna daca nu ai scaune incalzite va fii rece scaunul iar vara indiferent de cat de rece faci in masina tot vei face "buretzi" la spate si sub fund... eu am avut o masina cu piele si in afara de aspect nu am gasit nici un avantaj... despre cutie... ia steptronic daca ai posibilitate dar doar pe motorul de 3.0d pe cel de 2.5 merita mai putin...

in plus, un 530 il vei gasi la orice ora mai dotat decat un 525, si fiind destul de greu de vandut din cauza impozitelor si taxelor atat la inmatriculare cat si impozitelor anuale..

la cumparare trebuie sa fii atent la starea generala a motorului, neaparat un test pe computer, sa verifici temeinic daca si cum a fost lovita, sa verifici starea articulatiilor, zgomote suspecte la turbina sa nu fie pe duca, injectoarele sa nu dea eroare, in modulul de lumini sa nu fie erori (acestea sunt cauzate de o derulare inapoi al nr de km).. cam astea imi vin in minte acum...

ar fii mai multe de spus...

bafta si ia-ti 530d daca ai posibilitate :blink:

vad ca nimeni nu misca nimic. E forum privat sau nu vreti sa ajutati? E careva p-aici ?

103922[/snapback]

:) :blink:

la pret. culoare. tapiterie.cauciucuri. la vanzator de ce nu.

intai de toate uita-te pe strada la e 39 si formeaza-ti o idee cam cum ai vrea sa arate al tau. apoi a zis b-20-bda bine de mecanic si alinos cu finetzurile spre final cand te decizi.

P.S. suntem destui p-aici :)

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.