Jump to content

Instalare mid la un 316i e36

Recommended Posts

Salut baieti,un amic cu un 316i e36 a cumparat un mid,el are ceas simplu cu limbi la e36 si ar vrea sa monteze midul,vreau sa va intreb este greu?de unde trebuie sa traga fire?si mai este ceva acest mid difera de al meu in primul rand asta are 4 becuri,al meu 2 si asta are cu 2 butoane in plus,care este diferenta?modelul asta merge la al meu?se potriveste la mufa?va salut.

post-550-1266597720_thumb.jpg

Inteleg,bun,el,amicul asta al meu are ceas simplu si ar vrea mid,este greu instalatul lui?adica sa-i functioneze tot pe el,vrea sa-si traga firele,mi-a spus sa intreb,daca e complicat a zis ca nu se mai baga ca nu are rost,asta vroiam sa stiu,iar in cazul in care nu-l mai pune la mine merge?este aceiasi mufa?

Inteleg,bun,el,amicul asta al meu are ceas simplu si ar vrea mid,este greu instalatul lui?adica sa-i functioneze tot pe el,vrea sa-si traga firele,mi-a spus sa intreb,daca e complicat a zis ca nu se mai baga ca nu are rost,asta vroiam sa stiu,iar in cazul in care nu-l mai pune la mine merge?este aceiasi mufa?

din cate stiu maodelulasta cu 11 butoane are tot o singura mufa ca cel cu 7

stiuca mai trebuie sa ai senzor in vasul cu lichid spalare parbriz...si o mai fi ceva

Mersy,ok,deci la mine sa zicem ca in proportie de 95% ar merge,dar ce vreau sa stiu la el,ca el vrea sa-l puna in locul ceasului cu limbi si ar vrea sa-i functioneze toate,vroia sa stie e greu de legat toate functile alea si sa-i mearga dupa aceia normal?el mi-a zis ca daca sunt cam multe fire de tras nu ar mai vrea sa umble mult in instalatia electrica,asta vroiam sa stiu in primul rand,daca se monteaza usor sau e mai complicat,salut.

NU se pune asa usor.

Ai nevoie de senzor nivel radiator, senzor nivel vas expansiune, modulul check control cu mufele( vreo 30 de fire),asta se pune intre toate firele de la toate becurile de afara, stopuri, pozitii, faruri, becurile de mers inapoi, becurile de la nr. etc, asta daca vrei sa mearga functia check, daca vrei numai ceas, e mai simplu.

Cauta pe net diy, daca stii engleza, gasesti si faci la fel, asa am facut si eu si multi altii.

Nu mai tin minte din cap, care fir, merge unde.

Tu nu citesti ce am scris? sau ?

Am scris ca e un mid cu functie check control, daca n-ai habar ce e aia, iti spun, e un modul separat ce iti spune cand nu ai apa in radiator, cand ai ars un bec etc.

Poti sa-l folosesti si fara check control, dar o sa ai eroare pe el mai mereu, cateva min, apoi se stinge.

Sau te indoiesti ce de am scris eu?

Inteleg,deci este un mid mai avansat,deci mai concret lui la 316i care are ceas cu limbi ca sa instaleze acest mid ai mai trebuiesc acesti senzori,el are doar aparatul,nu are mufe,fire deocamdata doar aparatul,daca este mult de munca la instalare el mi-a zis ca nu-l mai pune.

Va multumesc tuturor pt. informatii,cu parere de rau o spun ca amicul meu observand ca sunt dusi pixelii in partea stanga a ecranului sa enervat si la aruncat la gunoi,a zis ca deocamdata ramane cu ceasul cu limbi,ceasul simplu din bord,va salut,se poate inchide topicul.

Pai l-am probat pe a mea,am scos midul meu si l-am conectat pe al lui si in partea stanga scria ceva dar nu se intelegea nimic,in partea dreapta se intelegea perfect,am scos mufa si vroia sa de-a cu el de asfalt si i-am zis ca poate se face ceva,la o ora vb cu el la telefon si mi-a zis ca la ''montat'' la un cos de gunoi,ce sa mai....asta este situatia,tu zici ca se putea repara?eu al tineam pt. mine dar cand am observat ca nu se intelege scrisul bine in partea stanga m-am gandit ca mai bine al tin pe al meu care functioneaza ok,asta e,salut.

Omule,tu nu auzi ca in partea stanga se vedea ceva pe ecran,ceva de genu' liniute intrerupte,unele palpaiau,altele aveau intensitatea la lumina slaba,altele se vedeau bine,dar in stanga pe ecran in concluzie era un carcalete,nu descifrai nimik,in cealalta parte unde se vede ora se intelegea perfect,la acel mid eu nu aveam pretentia sa-mi arate toate functile lui,era mai performant,iti arata cat lichid de parbriz mai ai,daca nu-ti mai merge vreun bec,presiune in instalatia de racire,mai multe chestii,pt. treaba asta trebueisc trase mai multe fire,ce facem acum umblam in toata instalatia masinii?eu unu sincer nu aveam pretentile astea sa-mi arate functile alea,dar m-am gandit ca-mi arata macar ce-mi arata midul meu cu cele 7 butoane,dar cand am observat ca pe ecranul mare este un carcalete am renuntat la gandul de-al oprii pt. mine, asa el sa enervat,nervos fiind la aruncat,acum si voi,ati fi putut spune,''omule in momentul cand al conectezi la masina ta vezi ca s-ar putea sa nu mearga sau sa-ti de-a impresia ca e stricat'',acum si amicul asta e dintr-o bucata asa,a vazut ca nu merge vroia sa de-a cu el de asfalt de nervi,pana la urma ori ca-l spargea,ori ca la aruncat cam tot acelasi lucru este,salut.

In poza pusa de tine, nu arata nimic pe ecranul ala mare.

Si da, poate sa arate aiureli pe ecranul mare daca nu e legat cum trebuie si NU e legat cum trebuie, mai trebuiesc trase fire si NU pentr ati arata cata apa ai sau ce bec ai ars, e un pic diferit cel cu 11 butoane.

Omule,tu nu auzi ca in partea stanga se vedea ceva pe ecran,ceva de genu' liniute intrerupte,unele palpaiau,altele aveau intensitatea la lumina slaba,altele se vedeau bine,dar in stanga pe ecran in concluzie era un carcalete,nu descifrai nimik,in cealalta parte unde se vede ora se intelegea perfect,la acel mid eu nu aveam pretentia sa-mi arate toate functile lui,era mai performant,iti arata cat lichid de parbriz mai ai,daca nu-ti mai merge vreun bec,presiune in instalatia de racire,mai multe chestii,pt. treaba asta trebueisc trase mai multe fire,ce facem acum umblam in toata instalatia masinii?eu unu sincer nu aveam pretentile astea sa-mi arate functile alea,dar m-am gandit ca-mi arata macar ce-mi arata midul meu cu cele 7 butoane,dar cand am observat ca pe ecranul mare este un carcalete am renuntat la gandul de-al oprii pt. mine, asa el sa enervat,nervos fiind la aruncat,acum si voi,ati fi putut spune,''omule in momentul cand al conectezi la masina ta vezi ca s-ar putea sa nu mearga sau sa-ti de-a impresia ca e stricat'',acum si amicul asta e dintr-o bucata asa,a vazut ca nu merge vroia sa de-a cu el de asfalt de nervi,pana la urma ori ca-l spargea,ori ca la aruncat cam tot acelasi lucru este,salut.

OMULE tu refuzi sa gandesti sau cum? ce dracu mai cautai sa pui unul cu 11 butoane daca nu iti trebuia sa-ti arate functiile pentru care este facut? lasa-l dracu pe ala al tau si gata .

AOLEUUUUUUU :) :lol: :) :)