Jump to content

Vand Radio CD Bmw E46

E L S

Recommended Posts

Vand Radio CD E46 in stare impecabila

Pret: 150 Euro neg.

chiar ma intereseaza si as dori sa il cumpar, as putea sa dau 400 de lei, puls taxe de curier , cam 430 cu totul, astept un raspuns

Nu trimit prin curier...Am avut o experienta neplacuta cu o firma de curierat.Anuntul e valabil pt Bucuresti si imprejurimi...TiberiuA,sper ca nu ma insel dar,n-am vorbit la tel.cu tine si mi-ai spus ca vei veni in zona Carefour Colentina sau Metro si ne vom intalni?

Vand Radio CD E46 in stare impecabila

Pret: 150 Euro neg.

chiar ma intereseaza si as dori sa il cumpar, as putea sa dau 400 de lei, puls taxe de curier , cam 430 cu totul, astept un raspuns

Nu trimit prin curier...Am avut o experienta neplacuta cu o firma de curierat.Anuntul e valabil pt Bucuresti si imprejurimi...TiberiuA,sper ca nu ma insel dar,n-am vorbit la tel.cu tine si mi-ai spus ca vei veni in zona Carefour Colentina sau Metro si ne vom intalni?

ba da , dar nu am cum sa vin cu masina in bucuresti, si daca vin personal nu pot sa il probez.aici era problema.in fine, bafta la vanzare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.