Jump to content

cd changer...

Bogdan V.

Recommended Posts

Salut... am un e46 din 2004 la care am un radio-casetofon cu navigatie mica, functie MODE. Problema mea... in spate am unitate de navigatie, iar deasupra unde ar trebui sa pot instala cd-changer nu am nici mufe nimic, dimpotriva este complet inchis. Atasez niste poze sa va faceti o idee

post-30430-1266663835_thumb.jpg

post-30430-1266663858_thumb.jpg

Exista vreo solutie sa imi pun magazie?

Salut... am un e46 din 2004 la care am un radio-casetofon cu navigatie mica, functie MODE. Problema mea... in spate am unitate de navigatie, iar deasupra unde ar trebui sa pot instala cd-changer nu am nici mufe nimic, dimpotriva este complet inchis. Atasez niste poze sa va faceti o idee

post-30430-1266663835_thumb.jpg

post-30430-1266663858_thumb.jpg

Exista vreo solutie sa imi pun magazie?

Bineinteles!Trebuie doar sa iti iei Magazia originala(care va veni in locul compartimentului gol) si cablurile respective(cel de magazie si cel de alimentare).O problema va fi de unde te legi in portbagaj pt a lua curent la ea.In niciun caz sa nu te legi la stopuri,cel mai indicat ar fi sa faci treaba la un electrician.Da putina bataie de cap dar ...merita!Bafta!

Edited by red&bluestar

mare greutate sa iei curent....ati uitat ca are bateria in portbagaj? doar nu i-o consuma daca se leaga direct de la ea

Nu cred cĂŁ ĂŽn 2004 bateria mai este ĂŽn portbagaj.

Cablurile pentru CD changer ar trebui sĂŁ existe in spatele mochetei.

Aici te contrazic... bateria e in portbagaj!

Aici te contrazic... bateria e in portbagaj!

Ok... dar nu la toate sau chiar raritĂŁĂži, fĂŁrĂŁ sĂŁ exagerez, cel puĂžin la FL.

Pentru cĂŁ am vazut foarte multe E46 dupĂŁ 2001 Âşi niciunul nu avea bateria ĂŽn portbagaj. Nici al meu nu o are ĂŽn portbagaj.

Anyway, existĂŁ vreo regulĂŁ cu amplasamentul bateriei?

Ciudat e faptul cĂŁ pentru maÂşina mea pe RealOEM ĂŽm aratĂŁ cĂŁ bateria e ĂŽn portbagaj :). Am vĂŁzut Touring din 2004 320d cu bateria la motor.

Ok, hai sĂŁ ne oprim aici. Nu este necesar sĂŁ dezvoltĂŁm acest subiect pe un topic cu altĂŁ problemĂŁ.

ONtopic:

@Bogdan, ai gĂŁsit mufele pentru CD changer?

Inca nu, nu prea am avut vreme si mocheta aia se da jos al dreq de greu!

Un mic help > http://m3.madrussian.net/diy_alpine.shtml

M-am chinuit o juma' de ora dar am reusit sa dau jos mocheta si cam asta mi-a iesit

post-30430-1267028444_thumb.jpg

post-30430-1267028539_thumb.jpg

Eu, ca si habarnist in materie nu reusesc sa-mi dau seama, dar o sa apelez la cineva priceput. Multumesc oricum pentru sfaturi!

• 2 weeks later...
Salut baieti ! Tocmai mi`am cumparat un e46 din `98 , masina are casetofonul original dar fara functia MODE pe el , totusi in portbagaj am iesit un cablu negru cu o mufa in capat care pare a fi pentru magazie de cd`uri ... am observat ca in fata la baterie am legat un fir pe plus , (banuiesc ca masina a avut statie dar nu gasesc nici un cablu pe nicaieri) .... Se poate monta o magazie chiar daca nu am comanda la casetofon ? Si cablurile alea de la baterie ar putea sa fie de la altceva ? Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia :) Pace :)>-

salut,

daca nu ai functia mode nu poti comanda magazia cd...

Nicic eu n am avut pe masina magazie cd dar mi am pus... a trebuit doar sa cumpar cablele 2 la numar, nu le am gasit nicaieri decat la bavaria... am dat 120 ron parka si cd changer care m a costat 350 ron.

Se poate pune fara probleme,important este sa aveti functia MODE.

Daca nu aveti pe cineva pricepiut va recomand eu pe cineva care mi a montat o si mie...

Inca nu, nu prea am avut vreme si mocheta aia se da jos al dreq de greu!

Un mic help > http://m3.madrussian.net/diy_alpine.shtml

M-am chinuit o juma' de ora dar am reusit sa dau jos mocheta si cam asta mi-a iesit

post-30430-1267028444_thumb.jpg

post-30430-1267028539_thumb.jpg

Eu, ca si habarnist in materie nu reusesc sa-mi dau seama, dar o sa apelez la cineva priceput. Multumesc oricum pentru sfaturi!

Din cate se vede e clar ca nu ai fire trase din fabrica si ca atare va trebui sa faci tu toata treaba.Ai nevoie de cablurile de care ti-am zis si de un meserias (asta daca nu cumva esti tu in stare) si de magazie,normal.