Jump to content

Help vreau sa-mi cumpar un gps auto,ptr deplasare in concediu

Recommended Posts

Si ce faceti voi astia cu navi pe tel cand va suna cineva inainte de a intra intr-o intersectie?:)

Dai reject / rĂŁspunzi / tragi pe dreapta Âşi rĂŁspunzi.

Cu iGO pe telefon poĂži asculta Âşi muzicĂŁ de pe telefon ĂŽn timp ce navigaĂžia funcĂžioneazĂŁ.

In ultimele saptamani cautam si eu un GPS, si cum am facut si pentru masina, am intrat pe forumuri...

Nu o sa zic nimic rau de firmele mari care au traditie, dar am ales pana la urma un Wayteq 920BT (500 lei), la care i-am adaugat un receptor TMC (80 lei)...

ce m-a impresionat la el e RAM-ul de 128 (care nu prea se gasea la aparatele din aceeasi gama de pret), ecran de 5", memorie interna de 2Gb (plus card microSD cu IGO8+harti EU inclus) si sistem de operare Win CE 6.0

Am montat pe el IGO8, IGo Amigo, Sygic Drive, Ndrive, GarminXT si MioMap (in functie de spatiu pe card, poti pune mai multe in acelasi timp, trecerea de la unul la altul cu doar cateva clickuri)... deci functioneaza cam cu orice tip de program/harti vrei ...

Ca sa te lamuresti mai bine, poti da un google...

Pana una alta, nu ai spus daca te-ai oprit tu la ceva. Daca nu, sper sa te ajute parerea mea.

PS: are bluetooth si emitator FM incorporat, deci poate fi intermediar intre telefon si radioul masinii.. Mai are un pic si face si cartofi prajiti :)

Edited by valentin_marian

Am ani de cand utilizez navigatoarele , am si Garmin si Tom Tom , am avut si alte marci , dar pot spune ca cel mai bun mi se pare Garmin . Pentru Romania nu are o mare acoperire ca si harti , ai drumurile principale si cateva orase mai in detaliu . Dar odata ce ai iesit din Romania , Garmin este foarte bun si foarte util .

Eu am garmin si are o acoperire de 99% in romania.Folosesc harta RO.AD 2009 si are acoperire la nivel de strada si numar.

Iar pt Europa folosesc harta City Navigator® Europe NT 2010.20. care este si ea ff precisa. Deci recomand Garmin cu toata increderea

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.