Jump to content

vand una bucata janta pt E39

Recommended Posts

V`am prins :))))))))))

Janta imi trebuieste fara cauciuc.. ce gasisem eu la alt membru p`aici (fara nume) era terminata, lovita stramba. :)

deci fara cauciuc sunt interesat, cu un pret de criza (daca nu ai ce face cu janta) :twoup:

V`am prins :))))))))))

Janta imi trebuieste fara cauciuc.. ce gasisem eu la alt membru p`aici (fara nume) era terminata, lovita stramba. :)

deci fara cauciuc sunt interesat, cu un pret de criza (daca nu ai ce face cu janta) :twoup:

janta arata fff bine am avut eu un E39 si mi-am cumparat-o ca rezerva.. cu 80 de euro fara cauciuc...

ti-o dau la 50 E sau 200 lei !!!!

mai pui 50 lei si ti-o trimit maine....daca vrei !! :)

facem altfel.. iti dau rezerva pe 15 incaltata cu continental , si 100 lei, pe asta a ta fara anvelopa. dar curierul de la tine. ca sa fie mai ok.

mai pui 50 lei si ti-o trimit maine....daca vrei !! :)

facem altfel.. iti dau rezerva pe 15 incaltata cu continental , si 100 lei, pe asta a ta fara anvelopa. dar curierul de la tine. ca sa fie mai ok.

pai da dar ce sa fac cu rezerva....??

ti-am zis 150 lei si iti platesti u curierul.....

vinde si u rezerva la cineva cu 50 lei si e ok...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.