Jump to content

E46 - 2000! AB 89 KYL

KiLLaH

Recommended Posts

Salut, ma numesc Sergiu, si sunt proprietarul unui BMW E46 din 2000. Masina am adus-o acum 2 ani din Germania, masina arata impecabil, dar in acesti 2 ani de drumuri romanesti a mai suferit mici avarii estetice, n-am reusit sa-i fac mari modificari, dar acum in sfarsit am luat decizia, si de luna aceasta ma pun pe treaba, in functie de posibilitati si timp.

Momentan are evacuare + filtru sport, stopuri si semnale albe, eleron M3, pachet lumini albastre led in interior, sistem audio Hifonics + Subwoofer 600W RMS, camera video marsarier, DvD, jante 17 inchi.

Atasez si cateva poze cu masina, poze facute de 2 amici de`ai mei!

post-9808-1266868028_thumb.jpg post-9808-1266868003_thumb.jpg post-9808-1266867981_thumb.jpg post-9808-1266867968_thumb.jpg

Planuri de viitor!!!

In scurt timp vreau sa-mi aduc si oglinzi negre M3, stopurile vreau sa le fac fumurii (pana o sa le schimb cu stopuri pe led), plafonul negru mat, embleme carbon look, Angel Eyes, doresc sa`i fac si un Bad Boy Look discret ... imi place foarte mult,doresc ca masina sa fie o combinatie de negru si argintiu in exterior, iar in interior, ornamentele carbon look, cu un DvD 2 DIN. Prin luna iunie, sau mai repede...am in gand si pachetul M exterior (spoilerul cu LIP)

Momentan mi-au ajuns jantele pe 8 x 18 inchi Threeface!

post-9808-1266868400_thumb.jpg

Am considerat ca inainte de a ma apuca de eventuale modificari trebuie ca masina sa ruleze impecabil, am dus`o ieri la un mecanic, am avut surprize, e nevoie sa fac reparatii de 2300 de lei (bielete, capat de bara, brate, saboti frana de mana, cateva filtre). Azi am fost anuntat ca mi`au ajuns piesele, maine merg cu masina pentru reparatii, si am avut si norocul sa se iveasca o ocazie si o sa pot sa montez tot in decursul acestei saptamani, daca nu saptamana viitoare si suspensia sport

post-9808-1266869160_thumb.jpg (DETALIILE DE LA FURNIZOR - Coilover Suspension Highgrade car-specific suspension kits for 20mm up to 60mm coil-over lowering. Thread adjustment and spring groove system. The range of adjustment gives an individual body lowering. Huge transverse force stress. The initial spring tension survives in complete range of adjustment. The adjustment will happen in built-in status.)

Astept pareri, sugestii, dar si critici!

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa masina! cum de ti-ai pus numar cu KYL ?

mi se spune KiLLaH ....... KIL nu era liber, am hotarat sa pun KYL, zic ca e un numar frumos, si`o sa caracterizeze si masina! (referitor la planurile mele de viitor/modificari)

chiar acum mi`am amintit, am patit o faza tare la politie cand m`am dus dupa numere, a zis domnul de la ghiseu "nu va suparati, vad ca sunt numere preferentiale, pe cine vreti sa omorati?" :))

frumoasa masina! cum de ti-ai pus numar cu KYL ?

mi se spune KiLLaH ....... KIL nu era liber, am hotarat sa pun KYL, zic ca e un numar frumos, si`o sa caracterizeze si masina! (referitor la planurile mele de viitor/modificari)

chiar acum mi`am amintit, am patit o faza tare la politie cand m`am dus dupa numere, a zis domnul de la ghiseu "nu va suparati, vad ca sunt numere preferentiale, pe cine vreti sa omorati?" :))

Killah e o marca de haine pt femei . :lol:

Killah e o marca de haine pt femei . :)

da, este o marca care face blugi, incaltaminte, etc ...nu stiu daca doar pt femei, am vazut si articole pt barbati... oricum e irelevant! porecla mea nu are legatura cu hainele.

te-am intrebat ca si noi avem in arad la firma toate cu kyl si numele firmei este eurokyl.

aaaaa... nu stiu, nu cunosc! nu are legatura cu firma eurokyl :lol:

da, este o marca care face blugi, incaltaminte, etc ...nu stiu daca doar pt femei, am vazut si articole pt barbati... oricum e irelevant! porecla mea nu are legatura cu hainele.

E o marca exclusiv pt femei . E cam aiurea porecla dar daca tie-ti place :) Am crezut ca esti fata initial .

E o marca exclusiv pt femei . E cam aiurea porecla dar daca tie-ti place :lol: Am crezut ca esti fata initial .

KiLLaH mi se zice asa... dar in general lumea foloseste prescurtarea...au fost influentati probabil de numarul de la masina...dar si de alte lucruri (nu dau detalii) ...si`mi zic KYL! ...partea de KiLLaH mai mult e usere pe site`uri si pe mess :)

Si totusi, cu masina ce facem? am intrat "sa`mi povestesc" masina nu viata :))

Schimba stopurile de pe spate.

In rest massina e frumoasa. Poze cu interiorul?

Ce motor are 2.8i?

sincer, asta ziceam... pana am sa pun un set nou de stopuri, vreau sa le fac fumurii deocamdata, iar cu prima ocazie le schimb.

asa am luat`o din Germania cu chestia asta, e 2,0 benzina ....oricum vreau sa ma scap de chestia aia din spate, vreau sa ramana doar emblema bmw (un carbon look, pe spate) , pe fata am in plan un bad boy discret...si voi scoate si sigla cu BMW

Poze cu noile jante? Imi plac f. mult si vreau sa vad cum arata cu ele.

Si eu as schimba stopurile.

Apropo de suspensia sport: E bine ca ai atatea ajustari - dar trebuie sa refaci geometria daca modifici garda la sol. Cum intentionezi sa o setezi?

pai asta doresc sa ma inteleg cu mecanicul la care o duc saptamana aceasta. Poze cu noile jante pe la mijlocul lunii martie cand reusesc sa`i pun si oglinzile M3 negre si sa`i fac plafonul negru + embleme carbon look, si sincer primul motiv pt care inca nu le`am pus pe masina e ca drumul spre casa mea, inainte cu 5 km sa ajung e un dezastru, au aparut gropi foarte urate peste noapte.... si am balonul de 40 la cauciucuri, si nu vreau sa`mi bat joc de jante, inca din prima zi...

cat despre suspensie...sincer nu prea ma pricep la partea asta de setare a geometriei.

Ai sugestii? cam cat sa cobor masina, si cum trebuie setata geometria?

cat despre suspensie...sincer nu prea ma pricep la partea asta de setare a geometriei.

Pentru setarea suspensiei trebuie sa gasesti un compromis. Nu e masina de concurs - trebuie sa te simti si tu cat de cat bine. Avand si suspensie tare si jante mari o sa te zgaltaie rau. Trebuie facute 2-3 probe pana gasesti pozitia care iti convine.

Si dupa ce esti multumit faci si geometria - oricum e obligatorie la cate elemente de articulatii-suspensie schimbi.

Foarte rumoasa, insa schimba stopurile alea ca sunt oribile! :)

da...stiu..impartasim aceeasi parere, cum ziceam momentan cat de cat incerc sa "maschez" cu o folie peste ele, sa le fac negre, iar pe viitor , in viitorul apropiat doresc sa le schimb!

Pentru setarea suspensiei trebuie sa gasesti un compromis. Nu e masina de concurs - trebuie sa te simti si tu cat de cat bine. Avand si suspensie tare si jante mari o sa te zgaltaie rau. Trebuie facute 2-3 probe pana gasesti pozitia care iti convine.

Si dupa ce esti multumit faci si geometria - oricum e obligatorie la cate elemente de articulatii-suspensie schimbi.

clar ca geometria e obligatorie, mai ales ca am schimbat si`o bieleta de directie...., suspensia......intradevar...vreau sa fie si joasa dar nici prea rigida, am nevoie de ceva....intre...

Atasez o prelucrare foto cam ...cum as vrea sa arate masina....ma scuzati pentru calitatea lucrarii, dar a fost asa pe fuga facuta!

post-9808-1266959516_thumb.jpg

Am pus, plafon negru (inca o data, scz pt prelucrare, trebuia sa fie negru MAT), oglinzi negre FK, grila neagra, bad boy look, angel eyes, m`am gandit sa fac si semnalizarile negre.

Astept sugestii si critici!

IESI AFARA !!!!! :D Glumesc ...Oribil ..Aiurea ..Nici nu stiu cum sa ma exprim :)

bun, am inteles parerea ta, ce anume e oribil, aiurea etc? :) scrie niste argumente

IESI AFARA !!!!! :) Glumesc ...Oribil ..Aiurea ..Nici nu stiu cum sa ma exprim :)

bun, am inteles parerea ta, ce anume e oribil, aiurea etc? :lol: scrie niste argumente

in afara de partea de design in photoshop, a fost ceva facut cu graba

Mie de exemplu nu imi place in aceasta varianta ca ai lasat stalpii gri. As fi interesat sa vad cum arata si cu stalpii negri. (sa fie negre si oglinzile si stalpii si plafonul).

Mai bine incerci in photoshop pana ajungi la o varianta care sa iti placa 100% - si din orice unghi nu asa pe fuga.

Ce va fi foarte greu de decis - cum te inchizi cu negru la stalpii din spate. Sunt 2 optiuni acolo.

Edited by MOTANUL

Mie de exemplu nu imi place in aceasta varianta ca ai lasat stalpii gri. As fi interesat sa vad cum arata si cu stalpii negri. (sa fie negre si oglinzile si stalpii si plafonul).

Mai bine incerci in photoshop pana ajungi la o varianta care sa iti placa 100% - si din orice unghi nu asa pe fuga.

Ce va fi foarte greu de decis - cum te inchizi cu negru la stalpii din spate. Sunt 2 optiuni acolo.

care sunt optiunile? sincer mie dupa ce mi`a venit ideea asta am vazut poze pe net cu un BMW alb, cu plafon negru, oglinzi negre, parasolar negru, embleme carbon look, si semnalele la fel + stopuri. Oricum astept sugestii, vreau sa iasa ceva placut. Imi surade si ideea cu stalpii negrii.

care sunt optiunile? sincer mie dupa ce mi`a venit ideea asta am vazut poze pe net cu un BMW alb, cu plafon negru, oglinzi negre, parasolar negru, embleme carbon look, si semnalele la fel + stopuri. Oricum astept sugestii, vreau sa iasa ceva placut. Imi surade si ideea cu stalpii negrii.

atasez o poza si cu stalpii facuti negrii ....

post-9808-1267001913_thumb.jpg

Poate pui si o poza cu masina asta alba - chiar sunt curios ce solutie a ales la stalpii din spate. Eu pe vwforum cand am avut indoieli de genul asta, am postat de la inceput ce varianta sa aleg - si erau vreo 6. Si am pus poze cum arata masina in toate cele 6 cazuri. Poti sa mergi si pe bucatele (un topic pentru trimuri-semnalizatoare, unul pentru variante de vopsit) - dar poti sa mergi si pe ansamblu.

Pe o masina alba arata foarte bine niste stopuri inchise - pe culoarea ta nu mai este acelasi impact. Nici semnalele eu nu le-as vopsi la culoarea ta.

La tine ar arata bine un white line (pe care deja il ai) si eventual stopuri cu led.

PS: Daca esti foarte pretentios schimba becurile din semnalizator faruri. Chiar daca semnalul este alb se reflecat portocaliul de la bec (asta ma deranjeaza si la mine). Sunt becuri care nu au portocaliu pe ele (doar cand se aprind dau culoare portocalie).

Edited by MOTANUL

Poate pui si o poza cu masina asta alba - chiar sunt curios ce solutie a ales la stalpii din spate. Eu pe vwforum cand am avut indoieli de genul asta, am postat de la inceput ce varianta sa aleg - si erau vreo 6. Si am pus poze cum arata masina in toate cele 6 cazuri. Poti sa mergi si pe bucatele (un topic pentru trimuri-semnalizatoare, unul pentru variante de vopsit) - dar poti sa mergi si pe ansamblu.

Pe o masina alba arata foarte bine niste stopuri inchise - pe culoarea ta nu mai este acelasi impact. Nici semnalele eu nu le-as vopsi la culoarea ta.

La tine ar arata bine un white line (pe care deja il ai) si eventual stopuri cu led.

PS: Daca esti foarte pretentios schimba becurile din semnalizator faruri. Chiar daca semnalul este alb se reflecat portocaliul de la bec (asta ma deranjeaza si la mine). Sunt becuri care nu au portocaliu pe ele (doar cand se aprind dau culoare portocalie).

incerc sa schimb becurile, se schimba greu? ... uite am atasat o poza cu plafonu, stalpii, jantele, si semnalele negre (fumurii) dar si cu masina alba, care se pare ca stalpii nu`i are negrii!

post-9808-1267003879_thumb.jpg

post-9808-1267003961_thumb.jpg

Edited by KiLLaH