Jump to content

E46 - 2000! AB 89 KYL

KiLLaH

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa, dar scurteaza-i tevile de la toba si scoate emblema cu M3

Renunta la ideea de Bad Boy Look! Nu prea da bine pe masina... :)

Asta am scris-o in alt topic, de ce apare aici ? :lol:

ma gandeam ce embleme sa scot si ce toba sa scurtez :))))))))))) ce tevi, ca eu am o teava.

Renunta la ideea de Bad Boy Look! Nu prea da bine pe masina... :lol:

parerile sunt impartite, dar.... ce sa`i pun? stock nu vreau sa`l las, pleoapele sunt kitch!

Mai kitch mi se pare Bad Boy Look-ul decat pleoapele. :) Mai bine ii pui un M-Paket, niste faruri cu xenon cu lupa si angel-eyes, niste stopuri led si sa vezi ce bine o sa arate... :)

Renunta la ideea de Bad Boy Look! Nu prea da bine pe masina... :lol:

parerile sunt impartite, dar.... ce sa`i pun? stock nu vreau sa`l las, pleoapele sunt kitch!

Mai kitch mi se pare Bad Boy Look-ul decat pleoapele. :) Mai bine ii pui un M-Paket, niste faruri cu xenon cu lupa si angel-eyes, niste stopuri led si sa vezi ce bine o sa arate... :)

M-Paket`u + evacuare M, prin iunie :) ...deci am in plan asa ceva, si stopuri pe led!

azi s`au apucat de pus suspensia pe masina, si surpriza .....:au ajuns la concluzia ca nu pot s`o puna...(mecanicii astia........pf),cica nu se potriveste, ca n`au primit nust ce garnituri, ca telescopul nu se blocheaza ca se roteste, etc......, in consecinta am hotarat sa o duc s`o pun la service`ul care colaboreaza cu firma prin care mi`am adus suspensia...........(cica 100% se potriveste), asta ramane de vazut maine ...sper sa iasa bine, o sa atasez poze!

Azi am luat masina de la mecanic, cu suspensia sport montata. a iesit chiar cum ma asteptam. Am atasat pozele, asa cum am promis!

post-9808-1267219378_thumb.jpg post-9808-1267219386_thumb.jpg

P.S. Stopurile si semnalele urmeaza sa fie schimbate! Jantele le am deja dar inca nu le schimb....astept o minune sa mai astupe gropile, ca se pare ca cei de la drumuri intarzie! (Jantele din poza sunt pe 17 ...si sunt de vanzare!)

Era sa uit, atasez si o poza cu masina cum era inainte!

post-9808-1267219687_thumb.jpg

Edited by KiLLaH

Am gasit deja realizat cam ce vrei sa faci:

http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=274032

Aici ar fi varianta si cu capota+haionul neagru (carbon look)

http://www.youtube.com/user/SyIVIzZz#p/a/f/1/AEHde2Ul2vU

da, e ceva asemanator! sper sa reusesc sa`l fac cat mai repede, am ramas doar la ideea cu plafonul si oglinzile momentan!

un UPDATE! ... aseara mi`a iesit unu` in cale, eu aveam 50 km/h... era zapada, ala a iesit cu 10 metri in fata mea, si l`am lovit din spate. Daune: Bmw`ul meu s`a ales cu suportul de numar rupt in rest masina e intacta, Peugeotul 306 cu spoilerul spate crapat :) , i`am dat asigurarea, si doamne ajuta! :)

bun, am inteles parerea ta, ce anume e oribil, aiurea etc? :) scrie niste argumente

Badboy look e o copilarie . Intra la categoria tuning de cartier adica atat imi permit si tin neaparat sa fac ceva la masina . Suspensia schimbata arata bine . Triplele alea albe dau un aspect saracacios :) , poti pune cu led si va schimba lookul total . Plafonul negru iarasi e o incercare disperata de a te deosebi pe strada . DPMDV e o taranie , merge la masini inchise la culoare , gen gri sobolan . La tine ar arata urat . Daca faci si capota si portbagajul deja ma umfla rasul cand te vad pe strada .

PS .Ai spus ca vrei critici !!!!!!!!!!!!!!!

Edited by MYX

bun, am inteles parerea ta, ce anume e oribil, aiurea etc? :) scrie niste argumente

Badboy look e o copilarie . Intra la categoria tuning de cartier adica atat imi permit si tin neaparat sa fac ceva la masina . Suspensia schimbata arata bine .

pai clar ca arata mult mai bine cu suspensia sport, se vor vedea si jantele noi mai bine, cu suspensia ce`o aveam inainte pareau ca sunt pe 15 nu pe 18! era ca un X5

Cu jantele va arata f bine , un kit M ar completa tabloul dar nu e neaparat .

pe vara am in plan, kit M plus evacuare M

de inceput, vreau sa achizitionez acest spoiler, am atasat poza!

post-9808-1267978102_thumb.jpg

frumoasa "evolutie"...

poate gasesti ceva pe aici, sa fie pe placul tau :)

bafta in continuare cu masinuta

Daca iti schimbi culoarea plafonului si a stalpilor va trebui sa-ti schimi culoarea si in talon.

doar oglinzile vor fi negre si plafonul! in rest nimic! ... pt asta nu cred ca trebuie schimbat in talon ...

Cu jantele va arata f bine , un kit M ar completa tabloul dar nu e neaparat .

pe vara am in plan, kit M plus evacuare M

de inceput, vreau sa achizitionez acest spoiler, am atasat poza!

post-9808-1267978102_thumb.jpg

frumoasa "evolutie"...

poate gasesti ceva pe aici, sa fie pe placul tau :)

bafta in continuare cu masinuta

ms :) , vad ca ai multe accesorii in topicul scris de tine, o intrebare, spoiler exact ca cel din poza atasata de mine poti aduce? ...M3 look si sa aiba si prelungirile alea, identic ca in poza! si la ce pret? ms

PS .Ai spus ca vrei critici !!!!!!!!!!!!!!!

clar ca vreau si critici, oricum pana la partea de Bad Boy mai este, pana atunci ma pot razgandii de 10 ori, poate mor, poate vand masina, poate`i pun pleoape :)

tocmai de`aia am facut topic`ul, scriu ce vreau sa fac, pun poze, intreb, cer pareri, sa iasa ceva frumos!..sincer ma incanta mai mult ideea cu spoilerul de M cu care am atasat poza decat Bad Boy`ul...ala era planificat mai incolo oricum.

P.S. spuneam critici si sugestii, iti multumesc pt critici, dar sugestii ai? ceva idei de viitor? propuneri!

Am revenit cu poze, facute de 15 minute! sunt facute cu telefonul mobil, vremea e cam urata, masina e putin murdara! N`am reusit sa mai pun embleme carbon si grila neagra si sa vopsesc etrierele rosii! Dar promit ca am sa revin cu niste poze facute ceva mai profesional si cu modificari!

Si acum, pozele:

post-9808-1268486184_thumb.jpg post-9808-1268486367_thumb.jpg post-9808-1268486209_thumb.jpg post-9808-1268486225_thumb.jpg post-9808-1268486235_thumb.jpg

Dupa 2 ani de mers prin toata tara...si in strainatate (cu folie - opacitate 95% spate, 25% fata), s`a intamplat ca azi sa "fuga" dupa mine si un politist, care a vrut sa se bage si el in seama, ba ca`mi ia talonul pt jante ca inca nu`s trecute (maine am programare la RAR, pt omologare), ba ca`mi ia talonul pentru ca am folie pe fata, mi`am pus si doar 25% opacitate ca sa fiu simtit sa nu am probleme, nu 95% pe fata, cum subliniez AU UNII GABORI dar nu`i intreaba nimeni de sanatate! Ma mai si ameninta ca daca nu o dau jos cand ma vede data viitoare sigur imi ia talonul. Pana la urma m`am ales cu o amenda de 60 de lei pt centura, si 4 puncte (mi se pare cam mult-4 puncte) si am ramas de acord ca`mi dau jos folia (sau cand ma prinde data viitoare "n`o sa am actele la mine", deci? ce talon sa`mi ia? :) ) , s`a uitat la masina, m`a aratat cu degetul, a intors repede dupa mine sa ma traga pe dreapta, sirene, girofaruri, ca intr`o urmarire de proportii :) , in consecinta, foamea e mare!

Ce parere aveti? sa dau, sa nu dau jos folia? ce sa fac daca ma opreste iar? sa`i zic ca n`am actele?

Edited by KiLLaH

Da jos folia de pe fata ca sa nu mai aibe motiv! :)

tocmai ma uitam pe procesul verbal, are vicii, multi politisti sunt tarani si habar nu au ce proces completeaza! am sa fac contestatie maine, doar de dragul de a nu lua punctele de penalizare! folia hmmm...ma mai gandesc! strica rau aspectul masinii! daca o dau jos! pe spate neagra, pe fata nimic!