Jump to content

E46 - 2000! AB 89 KYL

KiLLaH

Recommended Posts

Daca iti schimbi culoarea plafonului si a stalpilor va trebui sa-ti schimi culoarea si in talon.

doar oglinzile vor fi negre si plafonul! in rest nimic! ... pt asta nu cred ca trebuie schimbat in talon ...

Cu jantele va arata f bine , un kit M ar completa tabloul dar nu e neaparat .

pe vara am in plan, kit M plus evacuare M

de inceput, vreau sa achizitionez acest spoiler, am atasat poza!

post-9808-1267978102_thumb.jpg

frumoasa "evolutie"...

poate gasesti ceva pe aici, sa fie pe placul tau :twoup:

bafta in continuare cu masinuta

ms :) , vad ca ai multe accesorii in topicul scris de tine, o intrebare, spoiler exact ca cel din poza atasata de mine poti aduce? ...M3 look si sa aiba si prelungirile alea, identic ca in poza! si la ce pret? ms

pot aduce exact ca in poza, din plastic - 200E

acele splitere aduc din carbon si sunt undeva la 120E

daca te hotarasti astept sa ma contactezi :)

bafta cu masinuta

p.s. ma voi apuca si eu de a mea... suspensii reglabile, bara M su chiar tot kit-ul... si asa mai departe

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce parere aveti? sa dau, sa nu dau jos folia? ce sa fac daca ma opreste iar? sa`i zic ca n`am actele?

daca vrea, te arde si daca nu ai actele la tine... iti da amenda si pentru lipsa actelor si din cate stiu(poate nu stiu bine) poate sa-ti retina si talonul, dar neavandu-l la tine o sa-l duci tu la sectie!

@insidez: nu, nu ai voie cu folie pe fata, de nici un fel!

Edited by Rhaziel

daca pui in fata, pune foarte slaba si nu ii lasa sa-ti puna sticker cu autorizatia(care de fapt se refera doar la folie, nu si la geamul unde e montata), in felul asta, probabil n-o sa-si dea seama politaii ca ai folie pe fata!

a mea e de opacitate 25-30%, se observa o diferenta dar nu foarte mare, dar asta e...n`am ce`i face, oricum asta e singurul gabor cu care am avut probleme, sper sa ma scap de el, sa`l mute, ma rog, sa se intample ceva cu el :) , poate pot rezolva cumva sa`l fac sa uite de mine, ca sincer , e singurul cu care am probleme de genu!

P.S. prin tara de cate ori am vazut garda am lasat geamurile jos, dar asta m`a vazut pe strada si a luat`o dupa mine! :) i`am dat si motiv, vorbeam la telefon! deci iti dai seama ce folie am pe fata daca m`a vazut ca vorbeam la telefon, dar daca la un BMW in stare foarte buna nu are ce sa`i gaseasca, ce s`a gandit? ia sa vedem, folia de pe fata ce`i cu ea..., plus ca`si dadea aere ca`mi da cica o amenda de nu am bani s`o platesc (de parca el era un fel de milionar in euro), in fine, am stat in banca mea, e bine sa faci si pe prostul, altfel ma ardea de talon!

Edited by KiLLaH

Folie pe fata iti da omologare la 75%, dar decat sa iti pui 75%, mai bine nu iti pui.Nu se vede nici o diferenta fata de geamurile fara folii.

Eu am pe spate 5%, iar pe fata 35%.Si eu am avut probleme cu politia o singura data pana acuma.Politistul care m-a oprit s-a laudat ca si el are folie pe masina lui, dar ei au voie. :)

Parerea mea este sa nu o dai jos, apoi o sa arate nasol, spatele negru , si pe fata deloc.

Folie pe fata iti da omologare la 75%, dar decat sa iti pui 75%, mai bine nu iti pui.Nu se vede nici o diferenta fata de geamurile fara folii.

Eu am pe spate 5%, iar pe fata 35%.Si eu am avut probleme cu politia o singura data pana acuma.Politistul care m-a oprit s-a laudat ca si el are folie pe masina lui, dar ei au voie. :)

Parerea mea este sa nu o dai jos, apoi o sa arate nasol, spatele negru , si pe fata deloc.

tocmai de`aia nu as vrea s`o dau jos, o sa arate foarte nasol., dar nust ce naiba fac daca ma vede iar si ma opreste, acelasi politist ma refer!

Folie pe fata iti da omologare la 75%(...)

nu iti da nimeni nici o omologare pentru folie pe geamurile din fata! ..eventual pentru aia anti-efractie

faptul ca iti dau un sticker aia care au montat-o, nu inseamna ca e voie pe geamurile din fata...

Edited by Rhaziel

Eu asa stiam, cand am fost sa imi pun foliile au zis ca aia de 75% este pentru fata si este omologata.Dar nu avea rost sa o pun pentru ca este prea deschisa, nu se vede nici o diferenta.

Am pus 5% spate si 35% fata, am si pe fata "omologare" dar nu este buna de nimic.Am o foaie cica de la RAR dar ma pot sterge la... cu ea :)

Cand m-a oprit, mi-a spus ca nici pe luneta nu am voie sa am folie :)

Din cate stiu eu pe luneta ai voie.

tocmai de`aia nu as vrea s`o dau jos, o sa arate foarte nasol., dar nust ce naiba fac daca ma vede iar si ma opreste, acelasi politist ma refer!

Nu mai opreÂşti :)

sau... el ma opreste si`mi ia talonul, iar dupa cateva zile eu ii iau gatul daca`l prind in civil! schimb la schimb :) ...mai facem si glume! dar acum serios vorbind...eu folia de pe masina n`o dau jos, pt un gabor obosit si impresar care are impresia ca e ceva zeu.

Acum douã sãptãmâni eram cu cineva cu maºina care avea folii doar pe lateralele spate si lunetã, cu tot cu autorizaÞie. Un gabor d'ãsta obosit cum ai zis tu :) ne'a tras pe drepta ºi fãrã sã stea prea mult la discuÞii a luat talonul maºinii, plus a dat ºi amendã.

Prietenul cu care eram, a fost nevoit sĂŁ dea foliile jos a doua zi. Deci nu prea e de glumĂŁ cu foliile pe geamuri.

Acum o intrebare care are legatura cu topic-ul:

Vreau sa vopsesc etrierii, intrebarea este, ce culoare sa`i fac? jantele sunt negre cu buza argintie.

Rosii, albi, gri (culoarea masinii este gri) ? astept sugestii...si poze daca se poate!

Vreau sa vopsesc etrierii, intrebarea este, ce culoare sa`i fac? jantele sunt negre cu buza argintie.

Rosii, albi, gri (culoarea masinii este gri) ? astept sugestii...si poze daca se poate!

argintii

stai relax cu folia pe geamurile din fata! mie mi-a fost luat certificatul de inmatriculare pt folie neomologata+ amenda +drumuri pe la rar, politie etc etc...

super masina sa ai noroc de ea! poate o sa am ocazia sa o vad live... cand am drum prin ab!

ms! ...poate in AB, daca nu pe strada, nu se stie niciodata... dai un claxon :)

argintii

si eu tot la argintii ma gandeam ....mai mult...