Jump to content

E46 - 2000! AB 89 KYL

KiLLaH

Recommended Posts

Azi am luat masina de la mecanic, cu suspensia sport montata. a iesit chiar cum ma asteptam. Am atasat pozele, asa cum am promis!

post-9808-1267219378_thumb.jpg post-9808-1267219386_thumb.jpg

P.S. Stopurile si semnalele urmeaza sa fie schimbate! Jantele le am deja dar inca nu le schimb....astept o minune sa mai astupe gropile, ca se pare ca cei de la drumuri intarzie! (Jantele din poza sunt pe 17 ...si sunt de vanzare!)

Era sa uit, atasez si o poza cu masina cum era inainte!

post-9808-1267219687_thumb.jpg

de cine este produsa suspensia sport? este reglabila?

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi am luat masina de la mecanic, cu suspensia sport montata. a iesit chiar cum ma asteptam. Am atasat pozele, asa cum am promis!

post-9808-1267219378_thumb.jpg post-9808-1267219386_thumb.jpg

P.S. Stopurile si semnalele urmeaza sa fie schimbate! Jantele le am deja dar inca nu le schimb....astept o minune sa mai astupe gropile, ca se pare ca cei de la drumuri intarzie! (Jantele din poza sunt pe 17 ...si sunt de vanzare!)

Era sa uit, atasez si o poza cu masina cum era inainte!

post-9808-1267219687_thumb.jpg

de cine este produsa suspensia sport? este reglabila?

suspensia sport este luata de pe JOM.de, am optat intre reglabila pe duritate si inaltime si una fixa, intr`un final m`am hotarat sa iau fixa, sunt foarte multumit de duritatea ei si de garda la sol, masina e coborata exact cum imi doream! sta extraordinar de bine in viraje si se comporta ok pe drum. oricum, una reglabila nu aveam ce sa fac cu ea, nu ma intereseaza sa ridic garda masinii.

• 2 weeks later...
Saptamana viitoare miercuri merg sa`mi vopseasca butucii si etrierele, pana la urma cred ca am sa le fac argintii .... ma mai consult eu cu vopsitorul, imi fac si grila negru mat si sper pe saptamana viitoare sa-mi ajunga si emblemele carbon look. Iar apoi, intr-o duminica o scot la o sedinta foto c-o gagicuta simpatica din SB :) Am sa revin cu poze :)

Am vopsit etrierii ieri, pana la urma i`am facut aurii, e o culoare eleganta si merge perfect cu culorile masinii. Diseara revin cu poze.

Revin cu poze. Nu sunt chiar culoarea naturala, deoarece le`am facut seara, si cu telefonul.

post-9808-1270752089_thumb.jpg post-9808-1270752075_thumb.jpg post-9808-1270752081_thumb.jpg

Azi, de dimineata am fost sa`mi spal masina, si la aprox. 200 m de spalatorie statea un gabor, care parea ca doreste sa opreasca masini. Dupa ce mi`au spalat baietii masina, am iesit cu ea, si direct m`a oprit (a stat cam 20 min si nu a oprit nici o masina, eu am fost primul). Totul ok pana la ...........folii, din nou problema cu foliile pe fata. Pana la urma am cazut la o intelegere sa`mi dea o amenda pt centura (deja a 2`a amenda in 4 saptamani). Azi am hotarat sa duc masina sa le dau jos, deja m`am saturat de atatea probleme cu politia, avand in vedere ca restul e totul in regula la masina, m`am saturat sa tot iau amenzi si mai ales puncte fara rost. Probabil o sa arate mai urat, dar nu am incotro, e mai bine asa, decat fara talon .....

• 4 weeks later...
  • 1 month later...