Jump to content

Inca 500 Km

fbdcnt

Recommended Posts

Am mai facut cca 500 km azi, am fost la Vama Veche. Apa ff murdara, plina de noroi. Ma rog, subiectul nu e asta ci masina. Deci-

am mers toata autostrada cu 160-200, mai mult in jur de 180. Ture multe la viteza asta nu sunt intr-a 6-a, cca 4000. Consum numai pe autostrada 15.5. Dupa autostrada pana la Constanta mers incet- 80 sau cat se putea- destul de aglomerat- consumul mediu total (de la plecare) a scazut la 14.5. Pana la Vama Veche a scazut la 13.5. Inapoi la Buc, media s-a pastrat, cca 13,5%. E OK. Motorul trage normal pana in 4000, de acolo incepe dansul. Cred ca din cauza dublului Vanos se comporta cam ca un turbo dar fara lag. Mare inginerie. Asa e, orice fraier poate face un motor turbo dar cu astea aspirate mai greu. N-o sa gasesc eu nod in papura unui motor care a facut legenda. E intr-adevar iesit din comun. Nici la Porsche nu merge asa. Masina mai are un mare plus, e perfect echilibrata, iarasi numai la Porsche am vazut asa ceva, nu poti sa-i arunci usor fata sau spatele, e absolut perfect echilibrata. Suspensia e sport, nu iti rupe spatele dar simti toate denivelarile chiar si pe autostrada. Cu alte masini zici ca e perfecta. Desi se sta bine inauntru, are scaune cu vreo 10 reglaje electrice inclusiv 2 lombare e f obositoare. Drumul la mare il fac in fiecare weekend cu motocicleta sau masina fara probleme, acum am ajuns inapoi rupt. Zgomotul ala permanent, trepidatia drumului, atentia sporita la volan ( e prea moale la viteza v-am zis) fac ca oboseala sa vina repede. In concluzie nu e sub nici o forma o masina de drum lung. Una peste alta e cam un moft, merita sa o ai ca a doua masina. In vama am mai dat de un M3 cabrio parcat, e al cuiva de pe aici? Ce pot sa va recomand, daca vreti viteza si senzatii- luati-va motocicleta. Oricate sute de cai ar avea o masina nu e ca pe motor. O sa fac un test cu masina asta si motorul meu, ambele pe hirtie fac suta in cca 5 sec dar am impresia ca e mult mai rapid motorul.

P.S. Pt cine a intrebat- prima revizie ela 2000.

P.S. 2- Poti sa-i dai frana de motor ucigasa dar numai la meniu cu 4-5 liniute, atunci primeste cam indiferent de turatie.

http://img451.imageshack.us/img451/8807/m9yl.jpg

http://img451.imageshack.us/img451/9369/m17tj.jpg

Edited by Doru

mda..mi se pare normal sa nu fie aceleasi senzatii ca pe o motocicleta ...dar oricum ...e destul de deplasata comparatia cu motoru :blink:..Redcap...vezi ca presimteam eu ceva cu reviziile...ca sunt mai dese...oricum...vad ca mananci kilometri pe paine domnu' Doru....apropo ....:) ti-a tinut cineva calea pana la mare ?

mda..mi se pare normal sa nu fie aceleasi senzatii ca pe o motocicleta ...dar oricum ...e destul de deplasata comparatia cu motoru :blink:..Redcap...vezi ca presimteam eu ceva cu reviziile...ca sunt mai dese...oricum...vad ca mananci kilometri pe paine domnu' Doru....apropo ....:) ti-a tinut cineva calea pana la mare ?

103708[/snapback]

da, dar am un detector de-i miroase de la 3 km.

http://img93.imageshack.us/img93/3778/det6lk.jpg

Edited by Doru

da, e capul de serie sau era acum cateva luni cand l-am luat. e f sensibil si e solar. are si cablu de la bricheta. ce ma deranjeaza e ca nu pot inchide banda x ca la bell. am mare experienta cu astea, am schimbat multe. toate detecteaza. diferenta e cum merge peste deal si in curba si cate alarme false dau. asta merge la fel ca un bell de varf, parca un pic mai sensibil in conditii critice. faptul ca nu i se poate inchide banda x il face mai expus la alarme false. am sa-l desfac, nu am avut timp, sa vad daca nu are ghid de unda separat pt x si atunci il anulez cumva. oricum detectoarele pe care merita sa dai banii le numeri pe degetele de la o mana- valentine 1, bell 995, rx65, passport 8500. Edited by Doru

nu inteleg de ce iti trebuie aparatu ala.Baietii iti fac cu flashurile daca e radar

103841[/snapback]

pe autostrada n-au cum sa-ti faca. am luat-o gros odata cu motorul, +90 in zona de restrictie la 100. 5 mil spaga sa nu-mi ia carnetul. altfel unii fac unii nu. in plus mai sunt radare mobile, stau in urma ta si te incearca. a stat unul in urma mea de nu puteam sa scap alaltaieri cand veneam de la sinaia. am tras pe dreapta ostentativ. m-a asteptat pe la par 45 dar se indesise traficul si si-a cautat alti clienti.

iti fac cu flashurile in localitati.....dar depinde de masina :blink: ..lui Doru pt ca are M3 sigur nu ii fac .."ia mai da-l si pe asta ...are Bmw scump ...are bani de amenda"...e valabil si pt alte masini.....nu ma refeream neaparat la radare...ma refeream daca ti-a tinut cineva calea in sensul ca nu l-ai putut depasi :).....si e util detectorul de radar....azi vorbeam cu un politist la mine in oras si mi-a aratat ca radarul lor bate destul de mult.....aproape un km de linie dreapta batea si dupa era curba...poate batea mai mult.....deci 3km ar fi ok.....

iti fac cu flashurile in localitati.....dar depinde de masina :blink: ..lui Doru pt ca are M3 sigur nu ii fac .."ia mai da-l si pe asta ...are Bmw scump ...are bani de amenda"...e valabil si pt alte masini.....nu ma refeream neaparat la radare...ma refeream daca ti-a tinut cineva calea in sensul ca nu l-ai putut depasi :).....si e util detectorul de radar....azi vorbeam cu un politist la mine in oras si mi-a aratat ca radarul lor bate destul de mult.....aproape un km de linie dreapta batea si dupa era curba...poate batea mai mult.....deci 3km ar fi ok.....

103862[/snapback]

a, da, am inteles gresit. sigur, in general astia cu passat si audi o ard tare. si unii cu logan, pe care ii mai gasesti prin santuri dupa cativa km. eu nu am mania vitezei, imi plac insa toate masinariile performante- masini, motoare, ceasuri, tot ce e mecanism.

:blink: e o chestie si asta...un om care nu are mania vitezei...are un motor si o masina de 343cp :) mda....ei...acum lasand gluma sa ne informezi si pe noi , daca nu devenim stresanti cu atatea intrebari...cum o sa fie revizia...daca e mai scumpa ca la alte modele....ca la x5 de ex.....salut si numai bine

pai sunt doua feluri de senzatii la M3....senzatii la accelerare si senzatii la viteza ..adrenalina scrie pe amandoua :blink: .....asa ca un 0-160km/h e de ajuns sa te umple de fericire ...sau o lansare de la 120 la 200km/h....alea senzatii .....

Deci chiar vorbesti prostii aici. Mie de cand ma stiu mi s-au dat flash-uri la greu de fiecare data si singurele radare care m-au luat au fost ori pe strazi cu sens unic ori cand mai era vreun sobolan cu radar mobil sau... ca nu vedeam eu flash-urile date de altii, mai bine zis le confundam cu flash-uri de dat la o parte... Si nu am M3 ca Doru dar mereu am vazut cum se dau flash-uri in draci indiferent de masina, se merge pe ideea daca eu i-am dat lui flash acum si el va da altuia la randul lui si tot asa.... si o mare .... politiei romane  :blink: .

103909[/snapback]

Corect

pai am zis ca totusi iti fac in localitati...dar depinde...sunt si genul ala de persoane....nu am generalizat...nici eu nu am luat nici un radar vreodata....cand m-a oprit am facut ce se face si am plecat prieten cu domnu cu cascheta.... si da...uitasem de senzatiile din curbe :blink: .....oricum.....super masina.....eu sa fiu politist m-as fotografia cu ea si as uita de amenda :))

pai am zis ca totusi iti fac in localitati...dar depinde...sunt si genul ala de persoane....nu am generalizat...nici eu nu am luat nici un radar vreodata....cand m-a oprit am facut ce se face si am plecat prieten cu domnu cu cascheta.... si da...uitasem de senzatiile din curbe :) .....oricum.....super masina.....eu sa fiu politist m-as fotografia cu ea si as uita de amenda :))

103913[/snapback]

si o trimiti in PlayBoy pt. masini ? :blink:

e asa tare detectorul ala din gama Yupirtu sau cum naiba ii zice ???

103781[/snapback]

scuze ii zice yupiteru :blink:

acum sunt in pana de detector pentru ca mi l-au furat pe cel ce-l aveam ... un cobra 61xx nu mai stiu ..... nu am luat nici o amenda cu el - mergea bestial (pt mine).. eram foarte multumit de el ... si dupa dealuri lua si pe la curbe..... nu fenomenal dar niciodata nu m-a dezamagit ...

de atunci am fost cam suparat si am vazut atatea oferte ca nu mai stiu ce sa'mi iau .... citisem de wistler alea modulare dar imi zicea cineva de la falcon ca au nu stiu ce senzor in bara nu e prea bine etansat si cum ca intra apa in el si in timp pa..... si am mai citit pe forum unde lumea zicea ca nu e prea misto cu senzorii la nivelul solului - scade sensibilitatea ... fapt care se poate intampla si daca pui detectorul la baza parbrizului sau la oglinda.... chiar sunt diferente de detectie ...

---- deci esti multumit cu detectorul asta ???? passport 8500 nu stiu cat poti gasi prin romania.... citisem si eu de el dar nu prea aducea nimeni acu cateva luni ...

scuze ii zice yupiteru :blink:

acum sunt in pana de detector pentru ca mi l-au furat pe cel ce-l aveam ... un cobra 61xx nu mai stiu ..... nu am luat nici o amenda cu el - mergea bestial (pt mine).. eram foarte multumit de el ... si dupa dealuri lua si pe la curbe..... nu fenomenal dar niciodata nu m-a dezamagit ...

de atunci am fost cam suparat si am vazut atatea oferte ca nu mai stiu ce sa'mi iau .... citisem de wistler alea modulare dar imi zicea cineva de la falcon ca au nu stiu ce senzor in bara nu e prea bine etansat si cum ca intra apa in el si in timp pa..... si am mai citit pe forum unde lumea zicea ca nu e prea misto cu senzorii la nivelul solului - scade sensibilitatea ... fapt care se poate intampla si daca pui detectorul la baza parbrizului sau la oglinda.... chiar sunt diferente de detectie ...

---- deci esti multumit cu detectorul asta ???? passport 8500 nu stiu cat poti gasi prin romania.... citisem si eu de el dar nu prea aducea nimeni acu cateva luni ...

104628[/snapback]

da e ok numai ca nu poti inchide banda x. vezi ca au unii pe la iasi parca bell rx 65 la vreo 12 mil parca. nu merita sa cumpri detect prost, din cauza alarmelor false te obisnuiesti cu sunetele si cand chiar e radar uiti sa mai franezi, mai ales in oras.