Jump to content

Inca 500 Km

fbdcnt

Recommended Posts

Ce pot sa va recomand, daca vreti viteza si senzatii- luati-va motocicleta. Oricate sute de cai ar avea o masina nu e ca pe motor. O sa fac un test cu masina asta si motorul meu, ambele pe hirtie fac suta in cca 5 sec dar am impresia ca e mult mai rapid motorul.

Servus..

..Sa ai parte de ele multi kilometri in primul rand.

Sa stii ca ai mare dreptate in ceea ce spui mai sus..am avut si eu pasiunea vitezei cind eram mai tanar,am tot dat in ele,am avut tot felul de accidente..experiente,insa dupa 30 ani m-am potolit.De vreo 3 ani sunt si motociclist(ne si cunoastem de la Arc),iar cineva m-a intrebat odata daca merg tare cu masina..nu-mi trebuie,o plimbare pina la munte pe viraje cu un motor de 15o cai face cit jumatate de an de plimbari in orice masina oricit de puternica..

Multa sanatate si sa auzim de bine..

Luigi Vicol

Edited by l.u.v

Ce pot sa va recomand, daca vreti viteza si senzatii- luati-va motocicleta. Oricate sute de cai ar avea o masina nu e ca pe motor. O sa fac un test cu masina asta si motorul meu, ambele pe hirtie fac suta in cca 5 sec dar am impresia ca e mult mai rapid motorul.

Servus..

..Sa ai parte de ele multi kilometri in primul rand.

Sa stii ca ai mare dreptate in ceea ce spui mai sus..am avut si eu pasiunea vitezei cind eram mai tanar,am tot dat in ele,am avut tot felul de accidente..experiente,insa dupa 30 ani m-am potolit.De vreo 3 ani sunt si motociclist(ne si cunoastem de la Arc),iar cineva m-a intrebat odata daca merg tare cu masina..nu-mi trebuie,o plimbare pina la munte pe viraje cu un motor de 15o cai face cit jumatate de an de plimbari in orice masina oricit de puternica..

Multa sanatate si sa auzim de bine..

Luigi Vicol

107257[/snapback]

asa e, cu masina nu merg tare. chiar prefer diesele. x5 diesel mi se pare masina de zi cu zi perfecta. am luat m-ul sa scap de 7 pecare nu-l mai suportam. motorul meu are 150 cp. pot sa f--- m-ul sa-i sara pistoanele tot nu e ca pe motor. nu am senzatia ca sunt la limita pe 4 roti, am mers si cu 500 de cai, o scirtii nitel, faci fum, o invirti...ma rog, oricum esti tot ca pe scaun la birou. la motor e altfel. mi-ar placea avion.

pot sa-ti raspund si eu daca nu te deranjeaza. eu la ultimul drum am facut sub 2 ore (cam 1:50) si asta fara sa imi fortez norocul prea tare (180-200km/h pe autostrada dar pe drumurile alea infecte maxim 130km/h). autostrada e destul de ok pana la drajna (100km) dar daca vrei sa mergi cu viteze de peste 220-230km/h deja denivelarile de la poduri devin motive de stres, iti creaza mici momente de imponderabilitate lol. asfaltul in rest e perfect. de la drajna pana la cernavoda e o portiune de autostrada pe care se merge doar pe un sens (adica sunt 2 benzi pentru fiecare sens + banda de urgenta care deobicei se foloseste cand te depaseste cineva)... la cernavoda e iarasi destul de bine, drumul bunicel si lat (tot pe un sens se merge dar e mai lat drumul si se fac depasiri fara probleme). pe urma incepe dezastrul... vechile drumuri batranesti care trec prin localitate si care acum sunt in lucru, vreo 2-3 puncte unde se face semafor pentru ca se poate folosi doar un singur sens deci astepti sa vina randul pentru sensul tau si asa mai departe. per total e ok drumul pentru ca e mare portiunea cu autostrada.

Guest brandex
da e ok numai ca nu poti inchide banda x. vezi ca au unii pe la iasi parca bell rx 65 la vreo 12 mil parca. nu merita sa cumpri detect prost, din cauza alarmelor false te obisnuiesti cu sunetele si cand chiar e radar uiti sa mai franezi, mai ales in oras.

107073[/snapback]

De Maruhama W-8889 stiti ceva? AM inteles ca ar fii foarte bun.

De Maruhama W-8889 stiti ceva? AM inteles ca ar fii foarte bun.

110877[/snapback]

eu cred ca e acelasi produs facut oem si vandut sub alt brand. prea sunt asemanatoarecu astea yupiteru. se pare ca merg f bine. am mai spus, nu se poate scoate banda x.

• 2 months later...

Camerele de pe DN1 au ca algoritm de calcul masurarea distantei parcurse intre doua puncte intr-un anumit timp..adica intre punctele A si B masina parcurge aceasta distanta in n secunde sa zicem si se poate calcula viteza autovehiculului.Pentru asta ele nu-ti trimit spre vehicul un fascicol de raze pe care un detector le poate citi..

Este un program pe computer si o proiectie a celor doua puncte pe monitoare cu care se calculeaza viteza.Ce ti-a bipuit tie acolo pe detector este cu totul altceva,poate o use cu senzor deschisa prin apropiere,etc,nu mai induce lumea in eroare fara sa stii despre ce este vorba.

Salut..

Vicol Luigi