Jump to content

Cumpar emblema portbagaj E46

Recommended Posts

AStept oferte..

cumpara o sigla noua. E 80 de Ron

Am auzit ca ar fi chiar 70.. dar as prefera sa nu le mai fac un cadou hotilor, si sa pun un abtibild.. sau una mai veche si care sa ma coste mai putin.. poate poate n-o sa le faca cu ochiul asa tare :)

Buna idee, ofer 30 de lei celui care imi poate picta o sigla care sa se apropie cat mai mult de original! Mentionez ca accept doar acuarele Tempera.. erau cele mai bune pe cand eram eu la scoala.. Am nevoie si de garantie minim 1 an, altfel nu accept.

merge! dar aduci vopseaua :)

Am eu o sigla de E36 cu un picior rupt. daca iti foloseste ti-o donez.

Oricum nu stiu ce te cramponezi atat pe stema aia. Ori o lasi cu gaura ca n-au cum sa fure gaura ori cumpara dracu una noua ca n-or sa stea aia in fiecare zi cu surubelnita pe masina sa ti-o fure... Da-i dracu ca poate s-au prins si ei ca nu scot mari bani din sigla aia. Probabil a luat-o un copil mai obraznic care e fan BMW de mic :lol:

Emblema aia facuta aftermarket se vede urat de tot iar cu abtipild e tiganie...

Daca vrei tu cu toata convingerea abtipild vorbeste cu B-69-TAU ca el face diverse abtipilde cu M si altele personalizate...

Cred ca o sa-ti placa pt ca le face dintr-un material mai gros mai cauciucat cumva si nu se vede ca o coala de hartie...

Edited by Rin_Tin_Tin

Stiu ca B-69-TAU face abtibilde, de altfel nu stiam inainte ca face cineva abtibilde.. dar am fost pe la el si nu mai avea pe stoc, si nici el nu stia cand mai face. Intre timp mi-am gasit la roscatu m3, originala, la 40 RON. Pret bun, zic eu :) Acum, intrebarea este: care este cel mai tare adeziv care exista? :lol:

Stiu ca B-69-TAU face abtibilde, de altfel nu stiam inainte ca face cineva abtibilde.. dar am fost pe la el si nu mai avea pe stoc, si nici el nu stia cand mai face. Intre timp mi-am gasit la roscatu m3, originala, la 40 RON. Pret bun, zic eu :) Acum, intrebarea este: care este cel mai tare adeziv care exista? :lol:

3M. Dublu adeziv. Se lipesc eloreanele de masina cu banda asta dublu-adeziva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.