Jump to content

Jante 18" OEM - Styling 108 - Sternspeichen-Verbundrad

Recommended Posts

De vanzare

JANTE OEM fabricate din doua bucati! - (TWO-PIECE LIGHT ALLOY RIMS - pt cunoscatori)

Set de jante (4 buc) Styling 108 - Sternspeichen-Verbundrad,

jante fata 8J - ET:47 - part no: 36116758194 si jante spate 8,5J - ET:50 - part no:36116758195

Provin de pe un Z4 3.0si model 2007.

Merg pe mai multe modele de BMW, cititi detaliile tehnice.

Jantele sunt intr-o stare excelenta, NU SUNT: lovite, indoite, strambe, sudate, revopsite etc etc, nu sunt nici macar zgariate!

Singura lor problema este ca lacul de pe buza polishata este corodat / exfoliat pe alocuri dar se pot relacui la cerere, contra cost.

Anvelopele cu care sunt incaltate sunt GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC, in stare ca si noua.

fata: 225/40/18-92Y XL si spate 255/35/18-94Y XL. Made in Germany.

Pret: setul de jante = 450 euro (noi sunt 2400 euro/setul)

Pret: setul anvelope = 350 euro (noi sunt 650 euro / setul)

PRET: SET COMPLET (JANTE + ANVELOPE) = 700 euro

In cazul in care sunteti interesati, sunati inainte, rotile merita vazute, sunt cu adevarat impresionante.

Tel: 0722366706.

imi cer scuze pt calitatea pozelor, sunt facute in graba cu telefonul, am sa pun poze calumea, detaliate cu fiecare janta/cauciuc in parte azi-maine

Edited by sarpe74

Dupa cum am promis, postez niste poze mai detaliate.

Se vede singura lovitura (mai mult julitura) pe care o au si pe unde sunt corodate.

Am masurat profilul anvelopelor, au intre 6.1mm si 7.3mm (anvelopele noi au profil 8mm).

Edited by sarpe74

frumusele dar sunt mari pentru e46 . le luam eu

depinde ce inseamna mari pt tine. ca pt e46 nu sunt "mari". au 8J cu et 47 fata si 8.5J cu et 50 spate. ma rog, daca au fost pe Z4 sunt sigur ca merg si pe e46.

am mai avut o pereche de jante style 32 cu exact aceleasi dimensiuni si s-au pus pe un e46 320d fara probleme, ba chiar sunt recomandate.

De vanzare

JANTE OEM fabricate din doua bucati! - (TWO-PIECE LIGHT ALLOY RIMS - pt cunoscatori)

Set de jante (4 buc) Styling 108 - Sternspeichen-Verbundrad,

jante fata 8J - ET:47 - part no: 36116758194 si jante spate 8,5J - ET:50 - part no:36116758195

Provin de pe un Z4 3.0si model 2007.

Merg pe mai multe modele de BMW, cititi detaliile tehnice.

Jantele sunt intr-o stare excelenta, NU SUNT: lovite, indoite, strambe, sudate, revopsite etc etc, nu sunt nici macar zgariate!

Singura lor problema este ca lacul de pe buza polishata este corodat / exfoliat pe alocuri dar se pot relacui la cerere, contra cost.

Anvelopele cu care sunt incaltate sunt GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC, in stare ca si noua.

fata: 225/40/18-92Y XL si spate 255/35/18-94Y XL. Made in Germany.

Pret: setul de jante = 450 euro (noi sunt 2400 euro/setul)

Pret: setul anvelope = 350 euro (noi sunt 650 euro / setul)

PRET: SET COMPLET (JANTE + ANVELOPE) = 700 euro

In cazul in care sunteti interesati, sunati inainte, rotile merita vazute, sunt cu adevarat impresionante.

Tel: 0722366706.

imi cer scuze pt calitatea pozelor, sunt facute in graba cu telefonul, am sa pun poze calumea, detaliate cu fiecare janta/cauciuc in parte azi-maine

Oferta valabila pana vineri, 05.03.2010 - ora 14:00, dupa cum urmeaza:

Pret: setul de jante = 380 euro (noi sunt 2400 euro/setul)

Pret: setul anvelope = 300 euro (noi sunt 650 euro / setul)

PRET: SET COMPLET (JANTE + ANVELOPE) = 580 euro

Pt cei interesati sunati la nr. tel: 0722366706 pana vineri la ora 14.

De vineri 05.03.2010, dupa ora 20, nu mai raspund la telefon pt ca am sa fiu in avion spre UK si automat preturile vor fi din nou cele afisate in primul post. putem insa, comunica prin sms pana pe data de 12.03.2010 cand am sa ma intorc in Ro. (Aduc mai multe seturi de jante sh pt. BMW seria 3 e90 si seria 5 e60 si 2 seturi MV1 Mtech).

asteptam poze cu noile jante ....astea sunt super insa ...nu ceea ce caut eu...dar poate ca vei aduce ceva si pe gustul meu:).bafta la vanzare.

SOLD!

Acest topic se poate inchide,

Catalin sper sa le porti cu placere si fara evenimente nedorite.

La sfarsitul saptamanii ma intorc din Anglia, mai aduc 9 seturi de jante (e60, e90, e46), bineinteles tot originale.

Am sa revin cu poze si mai multe detalii.

Multumesc

Edited by sarpe74

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.