Jump to content

PROMOTIE ulei BMW 5w40

Recommended Posts

Pana la sfarsitul lunii februarie puteti achizitiona

ULEI BMW 5W40 LL98 - 28 LEI/LITRU impreuna cu filtrele de ulei aer si combustibil

oferta este valabila doar impreuna cu schimbul de filtre efectuat la colegul @bmw-utu si in limita totala a 60 de litri de ulei

PS: va rog nu veniti cu cereri de 1-2 litri ca nu le voi onora

Edited by X X L

deci EDGE ar fi mai bun...

Acum sa vad de unde-l iau, ca la Filaret macar stiu ca e OK, dar in comert nu prea am incredere, sa nu fie contrafacute :lol:

eu nu am zis ca e mai bun

ti-am raspuns doar care e echivelentul BMW 5W30

adica vrei sa spui ca vand ulei contrafacut? :)

Am zis "in comert" nu m-am referit la tine! Daca vinzi uleiuri, care crezi ca e SI echivalent si MAI BUN?

Multumesc!

pai la orice reprezentanta BMW iti pune uleiul BMW

CASTROL EDGE 5W30 indeplineste norma LL04

ar mai fi MOBIL 5W30

cam astea ar fi cele de top ( asa mai toti producatorii de uleiuri au 5W30 )

Eu am e46 320d din 2000 si 240.000 km ...care este cel mai indicat ulei pentru motorul meu avand in vedere nr`ul de km ? se apropie schimbul de ulei si as vrea o oferta daca se poate de la tine : ulei, filtru ulei, aer, motorina, polen. Multumesc anticipat!

Eu am e46 320d din 2000 si 240.000 km ...care este cel mai indicat ulei pentru motorul meu avand in vedere nr`ul de km ? se apropie schimbul de ulei si as vrea o oferta daca se poate de la tine : ulei, filtru ulei, aer, motorina, polen. Multumesc anticipat!

filtru ulei - 30 lei MANN cu discount = 28 lei

filtru aer - 70 lei MAN cu discount = 66 lei

filtru combustibil - 40 lei MANN cu discount = 38 lei

filtru polen - 100 lei MANN cu discount = 95 lei

ulei nu pot sa-ti dau la 28 lei/litru pentru ca nu faci schimbul la bmw-utu ( sau poate esti prin Bucuresti )

BMW 5W40 LL98 - 30 LEI/LITRU

---------------------------------------

se mai adauga la promotie si

BMW 5W30 LL04 - 35 lei/litru in limita a 24 de litri impreuna cu filtrele de ulei aer si combustibil

tot impreuna cu schimbul de filtre efectuat la colegul @bmw-utu

Edited by claudiuBWR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.