Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

tester amortizoare,arcuri

ak_47

Recommended Posts

Am inteles ca se pot testa amortizoarele cu un aparat electronic.

Cine stie unde se pot face ?

Sau alte feluri de a depista problemele.

Problema mea este ce se cam inclina in curbe la viteza mare, mai mult decat trebuie, si e prea moale de bot.

Masina nu e lasata , e chiar inalta, daca e moale de bot nu e de vina arcul ?

Nu esti obligat sa ai statie de testat amortizoare pt statie ITP. Sunt foarte putine service-uri care au asa ceva.

A mai intrebat colegul Piovra pe aici, mie singurul service care mi-a venit in minte si care are sigur asa ceva este Augsburg din Militari.

Nu esti obligat sa ai statie de testat amortizoare pt statie ITP. Sunt foarte putine service-uri care au asa ceva.

A mai intrebat colegul Piovra pe aici, mie singurul service care mi-a venit in minte si care are sigur asa ceva este Augsburg din Militari.

se poate

eu unde am fost sa fac ITP aveau toti

service Diham de ex

oricum e cam aiurea sa-ti dea ITP si tu sa ai amortizoarele praf, creste destul de mult distanta de franare, dar e Romania...

Edited by claudiuBWR

Pe ei ii intereseaza directia si franele, eventual luminile. Oricum testul nu mi se pare relevant, eu l-am facut la una dintre masini acum cativa ani si era la vrajeala. Amortizoarele erau tandari si aparatul dadea 85-90% eficienta. Am auzit de legende cu masini noi si eficienta 40-50%.

cum descri tu "moale de bot"? te apesi pe aripa masinii si ti se pare ca se lasa prea usor jos?e normal atata timp cat nu oscileaza sus jos ca autobusele alea vechi.daca atunci cand treci peste denivlari, masina se comporta ca o barca,mai mult ca sigur amortizoarele sunt obosite

cum descri tu "moale de bot"? te apesi pe aripa masinii si ti se pare ca se lasa prea usor jos?e normal atata timp cat nu oscileaza sus jos ca autobusele alea vechi.daca atunci cand treci peste denivlari, masina se comporta ca o barca,mai mult ca sigur amortizoarele sunt obosite

exact

am facut comparatie cu acelasi model aceeasi motorizare, si e diferenta mare . E mai moale de bot.

in curba stransa la 100 e ca o barca.