Jump to content

pivot pe duca...simptome

the rocket

Recommended Posts

Si daca schimb intregul brat pe partea aia,e necesar sa schimb si pe partea cealalta,ca sa fie cam acelasi tip de bucse? Spre exemplu,in momentul de fata am dinalea pline,de M3 am inteles de la cineva. Daca schimb bratul pe partea dreapta si vine cu alt tip de bucsa fata de stanga,va fi vreo problema? Edited by Criss88

Nu stiu exact denumirea,momentan vorbesc din auzit asa.. Intreb pentru ca nu mi s`ar fi parut chiar normal sa am pe o parte un brat cu un anumit tip de bucse iar pe cealalta sa fie altfel. Mecanicul de acolo mi-a spus si ceva de refacerea unghiului de fuga dupa. Plus ca trebuie schimbate si bieletele de directie pe fata. Unghiul asta se reface daca schimbi ambele brate? :flowers:

Din cate stiu MEYLE face pentru E46 brate cu pivoti schimbabili.

Ai achizitionat brate MEYLE si apoi schimbi pivotii cand e nevoie.

Si bratele astea pe MEYLE din ce aliaj sunt facute si cat cataresc fata de cele OE ?

Sunt posesori de E46 care iau brate de la dezmembrari.

Eu lucrez in domeniu auto de multi ani si m-am lovit de astfel de cazuri...cand spui unui client cu E46 ca o bascula este 500-600 lei....te pui in garda si astepti sa te atace si sa sara la bataie. :laugh:

Despre Vaguri (Passat/Audi) Alfa Romeo,Mb...iar numai de bine. :laugh:

Sunt clienti care au posibilitati financiare si masini orecum pricopsite...si aleg ITN China ca elemente de directie.

Mai buni decat cei OE ? Sau cei mai buni pe producator ?

Cei de la Myle asa se lauda si eu tind sa ii cred ,sunt mai buni decat originalul.

Eu cand mi-am schimbat bratele fata mi-am luat pe febi ,niste porcarii, pivotii mari din capat i-am dat jos si am pus Myle hd .

Si am mai citit pe aici niste dume cum ca sare pivotul ,nu are cum sa sara e imposibil doar daca e facut din tabla de conserve.

Edited by DEST

Cei de la Myle asa se lauda si eu tind sa ii cred ,sunt mai buni decat originalul.

Eu cand mi-am schimbat bratele fata mi-am luat pe febi ,niste porcarii, pivotii mari din capat i-am dat jos si am pus Myle hd .

Si am mai citit pe aici niste dume cum ca sare pivotul ,nu are cum sa sara e imposibil doar daca e facut din tabla de conserve.

Si eu am citit faza cu saritul pivotilor dar daca ai fi pus pe original si nu pe febi cu siguranta nu mai ziceai ca sunt niste porcari.

Am vazut ca un brat pe Meyle costa maximum 500 de lei daca zic ca sunt mai buni cum de se vand la mai putin de jumatate de pret fata de OE ?

Pai bmw isi vinde firma ,doar nu produce bmw pivoti ii cumpara de la lemforder.

Stiu si eu ca BMW nu face pivoti.

Pana acum nu am avut probleme cu pivoti si sper sa mai tina mult de acum inainte, dar cand o fi sa imi pice, o sa iau pe OE ,nu de alta dar astia au 10 ani si inca sunt buni, nu cred ca Meyle o sa tina la fel de mult

Eu cred ca fiecare vorbeste pe limba lui.

La e46 nu exista pivoti. Nu se schimba pivotii, daca ai probleme cu un pivot schimbi toata bascula, cu exceptie daca ai brate meyle hd (la astea se pot schimba o data singura data pivotii).

- mai ramane varianta schimbarii pivotilor "cu japca" dar care nu e recomandata de producator, asta e alta discutie.

Strict din punct de vedere calitativ e clar ca piesele bmw sunt cele mai bune, insa lumea prefera piesele mai ieftine care intr-adevar unele din ele pot oferi un raport pret/calitate decent.