Jump to content

vand stopuri facelift

07dny

Recommended Posts

vand stopuri e46 facelift originale...Nu accept schimburi cu galbene...Am deja pe led...Au 2 defecte...Stopul din dreapta cel mare are rupt varful la surubul de prindere al placii cu becuri, chestia aia spiralata..."eu de 2 ani am pus o picatura de poxipol si nu am probleme". A doua chestie...Tot stopul acela are in partea de jos pe o distanta de 10 cm putin mastic negru pe interior...Nu stiu de ce..."asa am cumparat masina". Defectele sunt minore si nu sunt vizibile cu stopurile montate pe masina. Pretul este de 250 lei. Am poze cu defectele dar nu pot sa le postez pentru ca depasesc spatiul alocat. La cerere le pot trimite pe mail!

post-30725-1267119598_thumb.jpg

Edited by 07dny

salut. le vreau eu. ai pm.....

sticlele se duc la robytza (atat a vrut)...asa ca au mai ramas doar placile cu becuri...80lei

care is placile cu becuri ?:) alea mai mici ? de langa alea mari ?:lol: adica stopurile interioare ? care vin pe portbagaj ?

Edited by jrd

salut. le vreau eu. ai pm.....

sticlele se duc la robytza (atat a vrut)...asa ca au mai ramas doar placile cu becuri...80lei

care is placile cu becuri ?:) alea mai mici ? de langa alea mari ?:lol: adica stopurile interioare ? care vin pe portbagaj ?

nu....sunt 2 placi....care vin in spate la stopurile mari....pe ele sunt prinse becurile.

nu ramane cu ele deoarece la multa lume se topesc mufele de contact de pe acele panouri si se cauta ... in special la cei cu facelift (cunosc multi). mai ales ca pretul de 50 RON ambele panouri cu becuri e super ok considerand ca la dezmembrari se vand cu 70-100 RON bucata.

pentru cine nu stie este vorba de panourile din imagine (piesa 3 - cu becuri) :

http://img19.imageshack.us/img19/9913/ndc0ndvfca.th.png

afumatu : nu-i chiar ok sa te bagi in seama daca nu esti interesat. no offence

Edited by robytza

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.