Jump to content

AS VREA SA STIU DACA SUNT VINOVAT CU CEVA

Recommended Posts

nu RISTI nu au scanato cum crezi tu si tin sa te anunt daca nu stii aici in franta da si in toate celelalte tari mai devoltate sau sau poti sa le zici tu cum vrei daca ai bmw trebue sa te duci la serice autorizat bmw daca ai renault trebue sa te duci la renault si asa mai departe cred ca ma intelegi da, tin sa te anunt ca nu e ca in tara te duci la ne vasile sau la vecinu din spatele blocului sa iti repare masina sau sa isi dea cu parea ce are si de ce

nu RISTI nu au scanato cum crezi tu si tin sa te anunt daca nu stii aici in franta da si in toate celelalte tari mai devoltate sau sau poti sa le zici tu cum vrei daca ai bmw trebue sa te duci la serice autorizat bmw daca ai renault trebue sa te duci la renault si asa mai departe cred ca ma intelegi da, tin sa te anunt ca nu e ca in tara te duci la ne vasile sau la vecinu din spatele blocului sa iti repare masina sau sa isi dea cu parea ce are si de ce

Nu ĂŽnĂželeg de ce te-ai aprins aÂşa. Nu a fost "atac" la persoana ta... ĂŽn fine.

ÂŞi 2: de unde sĂŁ visez eu cĂŁ GalaĂži este ĂŽn franĂža... sorry :)

Da, adevãrul este cã la NOI În România cam aºa este cum ai descris tu... asta este, suntem În urmã cu 50 ani. :)

ionut pe aici prin bucuresti sunt unii cu garaje si poate si serv care te trateaza mai bine ca la dealer si rezolva mai multe probleme (cele comune).

eu unul sunt satul de reprezentante, si chiar nu vreau sa te conving pe tine de lucrul asta.

te cred dar asta poate doar prin bucuresti ca prin galati (nu am avut ocazia sa merg in alte judete)am fost de sarbatori acasa si un cumnat a tras de cheie sa o scoata din contact bineinteles nu stia cum se face si am umblat tot orasul si nimeni nu a reusit sa o repare si cand zic tot orasul zic toate serv in care majoritatea imi zicea din prima ca o rezolva deci ce concluzie pot sa trag,SCUZATIMA DAR ASTA ESTE ADEVARUL,am mers la constanta la reprezentanta(nu am mers special pt masina la rude)si au reparat cheia in 2 minute ce credeti ca avea ??? a ramas blocat acel sertar de la cheie si nu trebuia sa faca nimic altceva decat sa forteze un pic cheia in interior

P,S,am sspus de cateva ori kca locuiesc in nice fr

te cred dar asta poate doar prin bucuresti ca prin galati (nu am avut ocazia sa merg in alte judete)am fost de sarbatori acasa si un cumnat a tras de cheie sa o scoata din contact bineinteles nu stia cum se face si am umblat tot orasul si nimeni nu a reusit sa o repare si cand zic tot orasul zic toate serv in care majoritatea imi zicea din prima ca o rezolva deci ce concluzie pot sa trag,SCUZATIMA DAR ASTA ESTE ADEVARUL,am mers la constanta la reprezentanta(nu am mers special pt masina la rude)si au reparat cheia in 2 minute ce credeti ca avea ??? a ramas blocat acel sertar de la cheie si nu trebuia sa faca nimic altceva decat sa forteze un pic cheia in interior

Sa nu zici ca ai trecut si pe la SF.tex!

Ionut,daca ai fost de sarbatori era si normal sa nu rezolvi problema,erau toti mecanicii buni la distractie. :)

vreu sa am grija de ea ca si ea are grija de mine si nu cred ca sunt singurul in cazul acesta

am trecut si pe acolo si poate ai dreptate

Apropo de garaje,sa stii ca sunt baieti care lucreaza in reprezentane si in timpul liber repara si in aceste "garaje",cunosc si profesionisti chiar din GL.

ce pot sa zic dar am umblat aproape doua zile si nimeni nu a stiut poate ai dreptate ca nu am umblat cand trebuia dar eu atunci am avut nevoie

as vrea sa inchei subiectul cu garajele si serv nu vreu sa ne contrazicem degeaba fiecare cu parerea lui dar cum am zis eu cand am avut nevoie nu am gasit pe nimeni cu toate ca or fi multi care stiu dar nu i-am gasit

vreu sa am grija de ea ca si ea are grija de mine si nu cred ca sunt singurul in cazul acesta

am trecut si pe acolo si poate ai dreptate

daca nu ma insel aste ala dupa traian

Da e pe Traian.

Eu nu ma contrazic, sa nu ma intelegi gresit,doar incercam sa-ti dau de inteles ca avem si in galati ceva mecanici bunisori,ca sa zic asa.

Cunosc un electrician auto care sa specializat in germania,pe banii reprezentantei si am inteles ca foarte ok.

Cand vii in tara deschide un topic adresat noua celor din Gl si poate te vom ajuta cu ceva sfaturi,unde sa te duci sa repari masina.

Numai bine acolo in France(aurevoir)!

ce pot sa zic dar am umblat aproape doua zile si nimeni nu a stiut poate ai dreptate ca nu am umblat cand trebuia dar eu atunci am avut nevoie

as vrea sa inchei subiectul cu garajele si serv nu vreu sa ne contrazicem degeaba fiecare cu parerea lui dar cum am zis eu cand am avut nevoie nu am gasit pe nimeni cu toate ca or fi multi care stiu dar nu i-am gasit

Nu existã aºa ceva: "ca nu am umblat cand trebuia", bullshit, dacã un service/reprezentanÞã este deschis/ã, trebuie sã-Þi rezolve problema.

La noi Încã persistã problema asta de scepticism cu privire la service-urile de reprezentanÞã. ªi aici pe forum sunt n cazuri În care ºi-au batut joc de maºini În aceste service-uri...

ÂŞi atunci este normal cĂŁ fiecare cautĂŁ service-uri private unde sĂŁ fie trataĂži calumea d.p.d.v. al service-ului maÂşinii Âşi la preĂžuri mai normale.

Eu mĂŁ uit la informaĂžiile din dreptul user-ului Âşi dacĂŁ acolo scrie galaĂži, aia e pentru mine.

Un PS Âşi de la mine: ĂŽncearcĂŁ sĂŁ-Ăži ĂŽmbunĂŁtĂŁĂžeÂşti puĂžin gramatica, ca sĂŁ nu mai decodĂŁm ce scrii. :)

• 2 weeks later...

a trecut si data 11 si am fost cu masina la reprezentanta

sa facut testul si in final problema este ANTENA DIVERCITY cum o numesc ei

as vrea sa stiu si eu daca este greu de demontat antena si daca dupa nontarea altei antene noi este nevoie de reprogramare

va multumesc pt sugestii

• 1 month later...

tin sa va anunt k sa rezolvat problema cu inchiderea centralizata

in primul rand nu a fost din cauza spalarii motorului

problema a fast ANTENA DIVERSYTI care este amplasata in partea din spate a masinii in haion unde este stopul pe frana (deci nici pe departe nu sa defectat din cauza spalarii motorului)