Jump to content

dezmembrez bmw 320, an 2009

Recommended Posts

Ce culoare are tapiseria ? Ce tip de scaune sunt ? Culoare este sparkling graphite metallic ? Uite de ce trebuie poze ca sa ne raspunzi la toate intrebarile, sa vedem fiecare ce putem cumpara in afara de partea mecanica. Are navi prof cu changer in bord ?

Prespun ca este e90 LCI fiind din 2009. Diesel / benzina ?

as vrea capacul de la spalatorul de xenon din bara daca este argintiu...

Zice ca e gri metalizat.... :)

kit ambreiaj 700 lei, volana 1500 lei, fulie curea distributie 500lei, kit arcuri 400lei, kit amotrizoare 1000lei, oglinzi 800 lei buc, lamapa spate 200lei buc, aripa 200lei buc, tragar 300lei, bara spate 350lei, armatura bara fata spate 150lei, etc...

preturi neg

id cata_besst tel 0722997180

Farurile sunt xenon cu semnalizare pe led ? Cat face perechea ?

Este model LCI ?

PS: Vezi ca ai voie Up odata la 7 zile cu exceptia raspunsurilor la intrebari; altfel o sa iei vacanta si nu prea mai dezmembrezi e90-ul pe aici :).

nu vrea nimeni piese? :) fac reduceri

ma intereseaza piesa asta:

cat costa si de unde esti ?

ma mai intereseaza daca ai oglinda interioara, daca este heliomata, si manerul de la portiera sofer (ma intereseaza si culoarea).

merci

Edited by Airhead

daca mi-ai zice ce piesa este tiasi spune daca o am, cel cu farurile am sa intreb si maine iti dau raspuns

ma intereseaza piesa din poza, este iluminatul de la numarul din spate. oglinda si manerul de portiera sofer nu le ai ?

farurile nu am xenon dar au semnalizare pe led pret 200 euro amandoua, iluminator nr spate 50 lei, bara spate are gauri pt parktronic pret 350 lei

Iluminatorul 1 bucata la reprezentanta este 24,43 lei si tu ceri 50 lei, care este afacerea ?

chiar nu am stiut pretul la asta si am zis asa ori cum e neg.

okay. oglinda heliomata este ? daca da, la ce pret ? nu as oferi mai mult de 100 lei pe ea.

Atentie ! La modelul LCI oglinda este vizibil mai mare decat la E90 simplu deci 99,9% ca sticla nu o sa ti se potriveasca.

Ma intereseaza codul de culoare al masinii !! (Sunt mai multe nuante de gri) Te rog macar atat daca e asa de complicat sa faci si sa pui niste poze...

chiar nu am stiut pretul la asta si am zis asa ori cum e neg.

okay. oglinda heliomata este ? daca da, la ce pret ? nu as oferi mai mult de 100 lei pe ea.

Atentie ! La modelul LCI oglinda este vizibil mai mare decat la E90 simplu deci 99,9% ca sticla nu o sa ti se potriveasca.

Ma intereseaza codul de culoare al masinii !! (Sunt mai multe nuante de gri) Te rog macar atat daca e asa de complicat sa faci si sa pui niste poze...

pe mine ma intereseaza toata oglinda, nu numai sticla.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.