Jump to content

Intrebare

Vrabiuta

Recommended Posts

Intreaba-i pe ei, ar trebui sa aiba customer support. Si poate au si serviciu de tracking. Binenteles, in cazul in care nu este serviciu fantoma......

104490[/snapback]

Am zis ca ma inteleg mai bine cu voi decat cu ei :blink:

Totusi poate stie cineva

:)

tu faci ghicitori cu noi ? nu dai nici cel mai mic detaliu de unde vine , noroc ca am nimerit-o. pai ce iei omule ? o bara , un far, o caroserie, o oglinda ?

o iei de la oficiul vamal de langa tine...si in functie de ce piesa e platesti sau nu platesti vama

104511[/snapback]

Scuze nu miam dat seama ca e important :blink:

Iau un debitmetru care costa 109E cu tot cu transport

• 2 weeks later...

cam riscant ce ai facut....de obicei intai te informezi si dupa aia actionezi.

ce te faceai daca iti zicea cineva ca pt piesa comandata tre sa platesti vama vreo 50 euro + TVA.

si tare imi e mie ca o sa iti deschida la vama pachetul si platesti la valoarea facturii nu la ce declari tu (rezistenta).

bafta

cam riscant ce ai facut....de obicei intai te informezi si dupa aia actionezi.

ce te faceai daca iti zicea cineva ca pt piesa comandata tre sa platesti vama vreo 50 euro + TVA.

si tare imi e mie ca o sa iti deschida la vama pachetul si platesti la valoarea facturii nu la ce declari tu (rezistenta).

bafta

108510[/snapback]

Asta e...chiar si cu 50E + TVA si tot nu ajunge la pretul cerut la noi in tara :blink:

• 11 months later...
cu ce ai platit ? card sau prin porumbel ? :blink:

261003[/snapback]

WesternUnion

Au fost de treaba... mi-au trimis 2 debitmetre in aceeasi bani.

Cand lam montat pe primul am constatat ca tot nu merge masina, leam zis ca e stricat si miau trimis imediat altul dar tot nu mergea. In final lam schimbat la AB si am aflat ca trebuie resoft cand schimbi debitmetru si plus de asta mai aveam ceva stricat :)

Deci am 2 debitmetre noi si ieftine daca vreti. :)

WesternUnion

Au fost de treaba... mi-au trimis 2 debitmetre in aceeasi bani.

Cand lam montat pe primul am constatat ca tot nu merge masina, leam zis ca e stricat si miau trimis imediat altul dar tot nu mergea. In final lam schimbat la AB si  am aflat ca trebuie resoft cand schimbi debitmetru si plus de asta mai aveam ceva stricat  :)

Deci am 2 debitmetre noi si ieftine daca vreti.  :)

261275[/snapback]

hehe,,,o donatie ceva ? :blink: