Jump to content

unde se afla Suppression Filter ?

Recommended Posts

...Unde ai diagnosticat masina de s-a ajuns la concluzia asta, ca este filtrul defect?

si aici

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=919423

In EBA nu este nimic despre acest filtru. Oricum daca este undeva sub plafon nu cred ca vei scapa fara demontarea plafonului. Pe la "veioza" din spate ai incercat, poate e pe acolo.

mai astept o veste de la o reprezentanta...

...Unde ai diagnosticat masina de s-a ajuns la concluzia asta, ca este filtrul defect?

si aici

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=919423

Aha, am spus si eu la un moment dat, dar nu m-a bagat nimeni in seama. :)

Ma rog, problema este un pic mai complicata, din cauza asta te-am intrebat daca s-a diagnosticat sau mergi la "ghici".

In principiu problema poate sa apara din 4 locuri, geamul spate, switch-ul de deschidere, GM si filtrul respectiv.Pentru a stabili cine este de vina trebuie un pic analizata masina si facute niste masuratori.Banuiesc ca ai sarit peste pasul asta.Am spus despre filtru deoarece este cel mai probabil sa fie defect, insa se pare ca trebuie schimbat si GM-ul in acelasi timp, in cazul in care se dovedeste ca filtrul este defect.Pe de alta parte am citit pe alte forumuri ca s-a rezolvat numai cu schimbarea filtrului.Deci incearca sa schimbi filtrul mai intai si poate ai noroc.

Trebuie sa desfaci plafonul in partea din spate, nu ai cum sa ajungi altfel la el decat daca te apuci de taiat.Filtrul se afla exact acolo unde arata poza din realoem.

ps

Bineinteles ca sfatul meu valoareaza exact atat cat ai platit pentru el, cel mai bine asteapta vestile de reprezentanta, ei stiu cel mai bine. :)

edit

Acum am vazut poza din TIS, urmeaza instructiunile de acolo, asa gasesti problema cel mai repede.

este o mare prostie butonul ala de pe stergator....la mine problema este alta,de cate ori ploua sau ninge mai multe zile la rand,nu se mai deschide deloc geamul ala....dupa ce il curat merge,apoi ma rog sa nu ploua vre-o 2 zile ca iar trebuie sa il curat....

• 1 month later...

desfaci intai clapele care sunt in spatele stopurilor de pe haion, iar de acolo, iei urma fiecarui surub in parte... nu stiu insa unde ai vrea sa ajungi ... :)

vrei sa desfaci asa pur si simplu sau vrei sa ajungi la o piesa anume ?