Jump to content

Montare angels eyes si xenoane

BUtaru

Recommended Posts

am vazut ca sunt niste suruburii si mult plastic .

alta cale nu este ?

chiar daca le lipesc cu silicon o sa mai fie ele etans ?

am farurile autoreglabile afecteaza montarea angels eyes ?

nu nu este,daca se lipesc cum trebuie nu sunt probleme(da cu timpul s-ar putea sa se mai abureasca :) )

nu afecteaza montarea engelurilor

Edited by daniel LNC

Salut

A incercat cineva sa monteze xenoane si angels eye pt bmw e 90 ? pare destul de complicat :)

Ce xenoane imi recomandatii ?

S-a mai pus pe E90 cu succes angel-eyes si xenon. Cand vrei, poti sa-mi dai un semn :lol:

eu vreau cat mai curand :)

te pricepii tu la montare ?

nu am vazut nicio masina (e90) cu angels eyes . daca ai te rog posteaza cateva poze . sa vad daca chiar merita atata agitatie :)

ba au. cele montate din fabrica si daca nu ma insel toate din fabrica cu xenon au si angel.

decat sa te complici atat mai bine iti cumperi faruri cu xenon si angel. Cred ca e mai sfant decat sa modifici farurile fara. vezi pe 4 tuning ca sunt cateva oferte bune.

uite si niscaiva poze.

si apropo, poti sa cumperi cu incredere de la MAS, tocmai ce am montat nistre drosere de la el si e ok.

nu am vazut nicio masina (e90) cu angels eyes . daca ai te rog posteaza cateva poze . sa vad daca chiar merita atata agitatie :lol:

ba au. cele montate din fabrica si daca nu ma insel toate din fabrica cu xenon au si angel.

decat sa te complici atat mai bine iti cumperi faruri cu xenon si angel. Cred ca e mai sfant decat sa modifici farurile fara. vezi pe 4 tuning ca sunt cateva oferte bune.

uite si niscaiva poze.

si apropo, poti sa cumperi cu incredere de la MAS, tocmai ce am montat nistre drosere de la el si e ok.

dar daca le cumperi-set de pe 4tuning,de exemplu,in ce consta setul pe care il ofera furnizorul?si nu apar tot felul de erori dupa ce montezi farurile? :) http://www.4tuning.ro/magazin/Faruri-52/Fa...05-id-2494.html

Edited by CTS

Ii pot aduce pe comanda din Germania faruri si nu se mai complica s ale desfaca p-astea... Oricum, e fezabil si pe farurile care le are

dar ii aduci farurile cu tot ce este necesar sau mai trebuie cumparate una alta?nu dau eroare dupa ce le pune?cat costa?

nu am vazut nicio masina (e90) cu angels eyes . daca ai te rog posteaza cateva poze . sa vad daca chiar merita atata agitatie :)

uite si niscaiva poze.

Multumesc pt poze .

Masina arata super cu angels .

Din pacate nu am banii sa cumpar faruri :) (e criza )

Prea multa agitatie , eu sunt din severin si nu ma pricep la montare , decat sa le montez si dupaia sa se abureasca ma bine ma lipsesc :lol: )(prea multa agitatie)

Daca te poti lipsi de faruri 2-3 zile, mi le poti pune la curier, fac montajul si ti le trimit inapoi, iar plata se face ramburs. Farurile din Germania te-ar costa 330 euro si trebuie sa mai adaugi instalatia de xenon (instalatie de 50W, fara erori in bord, garantie 24 luni, 500 RON).

Montajul de angel si xenon pe farurile actuale ar fi pana in 1000 RON (deci echivalentul a 250 euro).

@MAS da si mie un id de mess ca eu as fi interesat si sa mai vb!! :)

Multumesc pt poze .

Masina arata super cu angels .

Din pacate nu am banii sa cumpar faruri :) (e criza )

Prea multa agitatie , eu sunt din severin si nu ma pricep la montare , decat sa le montez si dupaia sa se abureasca ma bine ma lipsesc :) )(prea multa agitatie)

Daca te poti lipsi de faruri 2-3 zile, mi le poti pune la curier, fac montajul si ti le trimit inapoi, iar plata se face ramburs. Farurile din Germania te-ar costa 330 euro si trebuie sa mai adaugi instalatia de xenon (instalatie de 50W, fara erori in bord, garantie 24 luni, 500 RON).

Montajul de angel si xenon pe farurile actuale ar fi pana in 1000 RON (deci echivalentul a 250 euro).

IMI ESTE FRICA CA SE FORMEAZA CONDENS SI SE ABURESC FARURILE DACA ESTE SA MONTEZI ANGELS EYES ,

Mai bine imi strang niste banii si cumpar farurile cu tot .

Totusi ma mai gandesc la oferta ta .

scuze!! dar pentru 80 E ia-ti faruri si fa o treaba asa cum trebuie.

sau lipseste-te de faruri 3 zile :)

eu unul as lua faruri, iti aduce MAS, si e mai sfant asa decat sa modifici, plus ca mai scoti ceva din vanzarea celor cu care ramai