Jump to content

BMW vs celelalte marci auto ..

calinbmw2000

Recommended Posts

Deschid acest topic ,in speranta ca nu este unul identic ...

Am tot vazut pe forum foarte multe discuti izolate cu referiri la suprematia BMW-ului fata de alte marci auto ,in special pe cursele de 400m..Vreu sa dezbatem putin subiectul ,sa povestim din intamplari reale ''x vs y''dar sa impartasim si pareri personale..

As dori sa faca parte din discuti cat mai multe modele BMW ,nu vreu sa ma refer doar la un model anume ...

Incep eu .. :)

Masina mea ,e36 /320i/6l /97/ 150cp..

VS

Audi A6/ 2,5tdi/V6 /2001/153 cp...(masina cumnatului meu )

El este de parere ca , oricand imi da o masina distanta ,cu toate astea inca nu am facut nici o ''liniuta''..

Am condus si masina lui ,pot sa spun ca pana in 3500 rpm trage bine de tot dupa care i se taie avantul .Pe cand la a mea de la 3k rpm in sus se simte cel mai bine :lol: ...

Cand o sa vina momentul (deocamdata nu sunt in tara )voi posta eu rezultatul ,pana atunci astept parerile voastre ..

Va astept si pe voi sa aduceti in discutie un anume model BMW vs x sau y...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.