Jump to content

cumpar pentru E46 nfl

wip

Recommended Posts

Urgent astazi far stanga semnale albe si stop stanga astept oferte doar bucuresti

Multumesc

0735952500

salut

322 farul (model bosch)

45 semnalizare

noi

pot sa ti le dau maine dupa-amiaza

0751196982

Urgent astazi far stanga semnale albe si stop stanga astept oferte doar bucuresti

Multumesc

0735952500

salut

322 farul (model bosch)

45 semnalizare

noi

0751196982

sal ma interesa pentru astazi k pana joi o sa fiu plecat.......

daca nu le dai pana joi vin si le iau

farul este nou sau sh?

Multumesc

0735952500

salut

322 farul (model bosch)

45 semnalizare

noi

0751196982

sal ma interesa pentru astazi k pana joi o sa fiu plecat.......

daca nu le dai pana joi vin si le iau

farul este nou sau sh?

sunt noi,

nu-i problema, am mai multe,da-mi joi un telefon daca le vrei

se mai adauga la lista ce am nevoie capota aripa stanga aparatoare noroi far stanga BOSCH proiector stanga URGENT ( preferabil sh)

si mai cumpar sertarul in care intra cd-urile de la magazie (daca are cineva o magazie stricata)

Edited by wip

Salut....Am eu far stanga original+semnal+proiector...toate 100e.Am lovit masina pe dreapta fata si am schimbat bara originala cu una de M si am pus faruri Depo,asa ca ce era pe stanga a ramas intact! 0764409905 Edited by ceaun

Salut....Am eu far stanga original+semnal+proiector...toate 100e.Am lovit masina pe dreapta fata si am schimbat bara originala cu una de M si am pus faruri Depo,asa ca ce era pe stanga a ramas intact! 0764409905

ofer 300 ron astazi pe far + proiector semnalul nu ma intereseaza

multumesc

Cand am lovit masina am umblat pe la o gramada de dezmembrari dupa un far ca nu vroiam decat oem si toti imi cereau 100e doar pe far ,fara semnal sau proiector!Intr-un singur loc a fost de acord sa negocieze si sa-mi dea farul la 350 de lei,si pe proiector si pe semnal inca cate 50 de lei,dar cu conditia sa iau 2(adica ori far +proiector,ori far +semnal).....Asa ca stiu exact de ce m-am lovit!!!Eu iti doresc bafta la cumparat....

Cand am lovit masina am umblat pe la o gramada de dezmembrari dupa un far ca nu vroiam decat oem si toti imi cereau 100e doar pe far ,fara semnal sau proiector!Intr-un singur loc a fost de acord sa negocieze si sa-mi dea farul la 350 de lei,si pe proiector si pe semnal inca cate 50 de lei,dar cu conditia sa iau 2(adica ori far +proiector,ori far +semnal).....Asa ca stiu exact de ce m-am lovit!!!Eu iti doresc bafta la cumparat....

OK e bine 350 lei pe far + proiector ?

semnalele le-am cumparat deja nu am nevoie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.