Jump to content

e34 520i

pentea

Recommended Posts

imi prezint si eu masina un 520 din 95 luna 11 dupa VIN cu a/c geamuri electrice trapa si restul dotarilor pe care le are un e34 . singurul minus este ca nu am piele dar sper ca in viitor sa pun. este al 3-lea e34 pe care il am si sunt multumit de el . am luat si ceva jante mai trebuie doar putin cosmetizate . astept pareri si sugestii

poze cu jantele si cu fostele e34 din pacate unu si-a dat duhul vineri din cauza unei neacordari de prioritate

post-25479-1267372836_thumb.jpg

post-25479-1267372859_thumb.jpg

post-25479-1267373074_thumb.jpg

post-25479-1267373145_thumb.jpg

post-25479-1267373434_thumb.jpg

Edited by pentea

multumesc BEBE la fel si tie. de 2 saptamani i-am schimbat cam toata articulatia pe fata bucsi spate si maine o duc la schimb ulei si placute de frana si sa caut niste arcuri fiindca in spate imi ating jantele de e39 daca am persoane in spate. legat de interior e stoc curat si ingrijit dar nu ma las pana nu pun piele. am gasit de e32 dar am dubii legate de potrivirea banchetei care este reglabile . vom vedea ce si cum

+ transport + nervi ca poate nu potrivesc + alte complicatii. nu sunt prost sa nu stiu de e-bay si am si cine sa imi aduca doar ca nu am fost nici primul nici ultimul care a comandat una si a primit alta. + de asta eu am scimbat si tot ce inseamna bucsi fata spate + curele asa am ajuns la pretul asta . nu vreau sa crezi ca e un raspuns rautacios din partea mea doar ca eu sunt lamurit si patit cu increderea in diversi oameni o seara buna

Edited by pentea

Ai dreptate, o poti pati. In cazul asta e putin probabil, pt ca sunt piese standard de E34 si sunt aceleasi pt toata gata, sedan, touring. Exceptie face M5.

Intamplator, eu am comandat anul trecut pt un E34 520i si totul a fost in regula.

Depinde ce comanzi, poti sa iei si leapsa. Eu ti-am dat o solutie. Cand ai de luat 1-2 piese le poti lua de aici, cum fac si eu. Asta pt ca nu astept sa pice toate sa iau setul. Spor!

Scaunele din fata sigur se potrivesc. La bancheta nu sunt foarte sigur. Sa fii atent oricum, daca e fractionabila si la tine nu e, sigur nu se potrivesc, sunt alte prinderi.

bancheta nu e fractionala doar ca e reglabila :) cumva sper ca o sa o inghesui acolo daca o sa fie . pana una alta i-am schimbat placute de frana si uleiuri si jantele fiindca cele pe 17 au fost prea lovite ca sa mai fie salvate . jantele astea sunt aez pe 15 si vreau sa le dau ieftin 600 lei neg

post-25479-1267801064_thumb.jpg

• 2 weeks later...
de dotata era doar ca am dat-o sa pot incheia un leasing si parca asta merge mai bine sau poate e doar parerea mea . pana una alta am mai facut cate ceva pe la masina am mai pus cate un bandou schimbat filtrul de polen am pus 2 conducte la instalatia de a/c ca nu le aveam mai tre sa umplu cu freon. am luat si jante HAMMAN ceva mai rare pe 17 8.5j fata 10j pe spate tre sa le polishez ca au fost vopsite si arata jalnic. mi-am luat si o bara fata de e34 540i cu proiectoare sper sa o pot monta in weekend daca imi permite vremea

post-25479-1269291095_thumb.jpg

post-25479-1269291112_thumb.jpg

• 2 weeks later...
am luat suspensie sport tot kit-ul de pe e-bay si surpriza.... amortizoarele fata sunt mai groase deci in concluzie nu imi intra pe flansa. sunt mai multe ntipuri de flanse? s-a mai lovit careva de problema asta? kitul e dedicat e34 pe spate de nervi nu am mai incercat astept pareri

• 2 weeks later...

asa......... am rezolvat partial cu suspensia sambata am pus partea din spate care a mers f usor intr-o ora am montat-o nu e f rigida am sa vad dupa ce o pun si pe fata . ca rezolvare am luat flanse pt m5 de 3600 cmc si acestea sunt bune pt telescoapele pe care le-am luat. am pus bara de 540i si proiectoarele pe care nu le-am legat ca nu am apucat sa ma duc dupa cablaj , am mai curatat jantele am incercat un polish pe una iese destul de ok . va mai tin la curent

................

post-25479-1270990550_thumb.jpg

post-25479-1270990560_thumb.jpg

post-25479-1270990570_thumb.jpg

post-25479-1270990643_thumb.jpg

post-25479-1270990688_thumb.jpg

Flansele sunt mai largi putin la modelele cu suspensie auto-reglabila pe spate (touring, M5), evident si tija amortizorului e mai groasa. Sunt si de 3 ori mai scumpe decat cele normale. Ori nu ai comandat tu bine amortizoarele ori ti le-au trimis ei gresit. La dimensiune flansele se potrivesc pe oala, doar interiorul e cu probleme. Eu am incercat sa largesc una la strung si evident ca am stricat-o.

pe fata la e34 sunt 2 tipuri de flanse si prinderi. Una era cu o piulita de 19 si alta cu 22 sau ceva de genul asta. Sunt diferente intre cele produse inainte de 92 parca si dupa. Motorizarea e mai putin importanta la flanse si prinderea de sus la amortizoarele fata. Cel putin din cate am citit eu.

Ce suspensie ai luat ? esti multumit ? Eu cand am comandat-o pe a mea mi-au cerut VIN-ul, sa fie siguri, si nu am avut probleme.