Jump to content

e34 520i

pentea

Recommended Posts

pe fata la e34 sunt 2 tipuri de flanse si prinderi. Una era cu o piulita de 19 si alta cu 22 sau ceva de genul asta. Sunt diferente intre cele produse inainte de 92 parca si dupa. Motorizarea e mai putin importanta la flanse si prinderea de sus la amortizoarele fata. Cel putin din cate am citit eu.

Ce suspensie ai luat ? esti multumit ? Eu cand am comandat-o pe a mea mi-au cerut VIN-ul, sa fie siguri, si nu am avut probleme.

suspensia e TA technix deocamdata e pusa doar pe spate deocamdata si asa nu e asa rigida cum as fi vrut ramane de vazut dupa ce o pun si pe fata

• 4 weeks later...

deciiiiiii suspensia este sus f multumit de ea nu ai senzatia de kart dar nici nu mai face pe barca :twoup: am terminat si jantele le-am pus sus si s-a schimbat total aspectul :) am mai luat jos paravanturile care sunt de vanzare si putina bibileala enjoy

pozeeeeeeeeee

post-25479-1273073706_thumb.jpg

post-25479-1273073714_thumb.jpg

post-25479-1273073724_thumb.jpg

post-25479-1273073780_thumb.jpg

post-25479-1273073790_thumb.jpg

Foarte tare masina ta! :)

multumesc de aprecieri din pacate in ultima vreme nu am mai facut nimik din cauza vremii care deja e o problema pt mine :twoup: inca caut interior poate poate rasare vreunul

WOW .... faina faina, jantele alea fac toti banii :twoup: :) , felicitari ptr look, e subtil si elegant asa cum ii sta bine unei "ursoaice". Eu inca nu mam hotarat cand ii fac bucsaraia si poate suspensia dar o sa tin legatura cu Dumneata si poate ma lamuresti si pe mine de unde ai luat suspensia si costurile aferente .. .

Felicitari ptr masina !!! Jantele ........... offfffffffff ce bijuterii de jante !!!

multumesc de aprecieri jantele au fost un chilipir dar a fost f mult de lucru sa le aduc cat de cat in starea actuala ( multe beri pt ajutoare si benzina pt polishat si sacrifiicarea degetelor) :twoup: :) pretul la suspensie nu e secret a fost 204 euro si e T A techinx . am gasit si interior de piele de m5 electric pe negru doar ca inca nu sunt hotarat daca il iau sau nu ca scaunele fata ar cam trebui vopsite . va tin la curent Edited by pentea

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

ok deci proiectoarele merg :twoup: desi nu prea o sa le folosesc si am mai pus niste faruri smoked ( mersi alex :) ) si-a schimbat aspectul mie imi plac desi am avut si argumente contra :( dar asta e . in cautare de stopuri smoked :)

...

post-25479-1275926426_thumb.jpg

post-25479-1275926436_thumb.jpg

post-25479-1275926604_thumb.jpg

Domnule felicitari, ai gust si nu arunci banii aiurea pe fereastra, eu ma minunez unde gasesti scaune si interior piele la banii aia ?????? lamureste-ma te rog ??????, glumesc evident, insa demonstrezi ca se poate "cosmetiza" o ursoaica cu bani putini si sa arate citez colegi de pe forum "intr-un mare fel" !!! Felicitari !!!

Mai spune-mi si mie cum ti se pare suspensia Ta Tx, cum se comporta la gropi - balans sau in curbe ptr ca ma bate gandul sa imi iau si eu un kit complet !!!

Ms fain.

Domnule felicitari, ai gust si nu arunci banii aiurea pe fereastra, eu ma minunez unde gasesti scaune si interior piele la banii aia ?????? lamureste-ma te rog ??????, glumesc evident, insa demonstrezi ca se poate "cosmetiza" o ursoaica cu bani putini si sa arate citez colegi de pe forum "intr-un mare fel" !!! Felicitari !!!

Mai spune-mi si mie cum ti se pare suspensia Ta Tx, cum se comporta la gropi - balans sau in curbe ptr ca ma bate gandul sa imi iau si eu un kit complet !!!

Ms fain.

:twoup: :) multumesc de aprecieri.........suspensia face toti banii crede-ma nu troncane nu te scutura tare sta bine si la curbe si balans eu cu rotile de 235 pe spate si 10j nu frec chiar daca am 3 oameni in spate . totusi ar fi aratat de 10x mai bine mai joasa dar nu vreau sa sparg baia ca o mai duc pe drumuri "comunale". bafta si tie si ursoaicei tale

poate sa vina arsita ma doare-n basca am A/C . costuri.....radiator second gratis montat 70 lei test la presiune 20 lei rezultat radiator spart ok....... radiator nou 400 lei montat 70 + oringuri 30 lei + 150 + freon si ulei si solutie pt depistarea scurgerilor .in sfarsit e ok pt restul.........mastercard morala ..nu luati radiatoare de a/c second

daca tot am pus faruri smoked am vopsit si grila fata negru . vazand ca ii sta bine m-am hotarat sa fac si ornamentele exterioare negre sa fie shadow line. sper sa fie vreme buna sapt. care vine sa ma apuc de treaba

post-25479-1277066025_thumb.jpg

faruri "ruginite" la o "vechiturĂŁ". sigur nu vede nimic cu ele :(

bineĂŽnĂželes e glumĂŁ . :( dau foarte bine farurile "smoked" :)

ma crezi sau nu parca vad mai bine decat cu cele vechi :) explicatia ar fi ca farurile cand au fost desfacute au fost curatate lupele. planul cu shadow line mai tre sa astepte fiindca vremea e tare naspa inca :twoup:

• 1 month later...
ca demult n-am mai intrat pe aici :twoup: nu prea am facut mare lucru pe la masina in afara de faptul ca am schimbat capacul la diferential (cel vechi era "reparat" la urechea de prindere) asa ca am pus altul de pe donatoare :) si cu ocazia asta am si schimbat uleiul in diferential castrol normal :) si masina e iar brici. brici si de vanzare am sa fac un topic cat de curand , deocamdata va lua o mica vacanta ca plec din tara pt 15 zile deci se va odihni .

post-25479-1280436887_thumb.jpg

post-25479-1280436897_thumb.jpg

• 3 weeks later...

ok........vacanta s-a sfarsit :twoup: si m-am reluat de vechile obiceiuri si am mai schimbat cate una alta la masina ...un bandou si toba finala care e ok atat ca sunet cat si ca aspect

.....

post-25479-1282217201_thumb.jpg

post-25479-1282217212_thumb.jpg

post-25479-1282217220_thumb.jpg

post-25479-1282217314_thumb.jpg

post-25479-1282217322_thumb.jpg

Edited by pentea