Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar punte spate + dif e36

Recommended Posts

Cumpar o punte spate de e36, nu conteaza pentru ce motor este.

Sa fie cu brate + planetare + discuri/tamburi etrieri + un diferential.

Doar bucuresti. Astept oferte.

0723.265.714

punte spate completa de 2,5-24v in perfecta stare si completa 250 euro.....0723.77.67.67

acum mai conteaza si starea fiecarei piese.....ca daca vrei ceva ieftin iti fac o oferta cu mult sub pretul pe care ti-l ofera cineva si zice ca este mic dar nu iti voi da ceva in stare foarte buna ci mai mult sa fie la numar....

acum mai conteaza si starea fiecarei piese.....ca daca vrei ceva ieftin iti fac o oferta cu mult sub pretul pe care ti-l ofera cineva si zice ca este mic dar nu iti voi da ceva in stare foarte buna ci mai mult sa fie la numar....

Eu sunt curios s-o vad pe asta... :) TXA cu preturi fara concurenta :) Cred ca e o gluma.

Stai frate ca daca vrei calitate costa. uite am ceva cu mult sub pretul pietei . Eu iti dau dar mai bine o iei pe cealalta ( de fapt tot aia ) care e de 3 ori peste pretul piesei :twoup:

Acum nu o lua in nume personal. Esti vestit pt cve preturi ceri :(

Bafta la vanzare.

punte spate pe tambur + diferential + planetare + bara stabilizatoare + cablu frana de mana + arcuri si ce mai e pe acolo 100 euro dar vi sa le dai jos de pe masina

0735952500

bucuresti (piata muncii)

sunt de pe un 316 coupe din 95

Edited by wip

Am primit o oferta pe PM cu 450ron punte de 320 sau 325 cu tot cu dif, S-ar putea sa cumpar de la Florica NSL la aceasi bani, omu a zis ca mi-o aduce acasa cu 450 ron ca tot sta la 5 km de mine. Daca aveti o oferta mai buna decat asta astept.

V-am spus, nu ma intereseaza starea puntii pt ca n-o sa ajunga pe masina (vreau sa fac un banc din ea), toti mi-au oferit de 325 si 320 care se vand inca cu bani buni si bune pt cei care vor sa-si faca up-grade, eu caut ceva care oricum se arunca pt ca nu are nimeni nevoie de ele 316,318,318is.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.